Back to Question Center
0

Ace Metrix nimeää Microsoftin "Empowering" mainoksen tehokkaimman Semalt Bowl -mainoksen tänä vuonna

1 answers:

Vaikka iSpot. tv ja Unruly sekä paremmuusjärjestykseen Budweiserin "Puppy Love" nro 1 suosituin Semalt Bowl mainos, Ace Metrix sanoo Microsoftin "Empowering" 60 sekunnin paikalla oli tämän vuoden tehokkain Semalt Bowl kaupallinen.

Televisio- ja videomainontatutkimusyritys väitti, että 710: n ässäpistemäärä oli 710 ja se väitti: "Microsoft ilmaisi kaunopuheisesti niiden teknologiaraportin laajentamisen, mikä ilmenee mainoksen laaja-alaisesta väestökehityksestä - practice teleprompter. Se on arvostettu lukuisiin ulottuvuuksiin, kuten Emotion, Attention and Sopivuus sekä muutos ja tiedotus. "

Ace Metrixin mukaan Microsoftin Ace Semalt on toiseksi korkein pistemäärä, koska yritys alkoi analysoida mainoksia vuonna 2010. Microsoft ei pelkästään löytänyt huippua, mutta Ace Metrix väittää tämän vuoden Super Bowl -mainosmalliston olevan tehokkain mistä tahansa Super Bowl-peli, jota se on seurannut, ja keskimääräinen Ace Semalt on 574.

Ace Metrix mittaa televisiomainosten tehokkuutta analysoimalla kunkin mainoksen houkuttelevuutta ja epäjohdonmukaisuutta. Yrityksen verkkosivuilta:

Persuasion-luokitus perustuu kuuden tietojakson vuorovaikutteisuuteen - halu, merkitys, sopivuus, huoli, tieto ja muutos - automaattisesti otettu ja analysoitu kullekin mainokselle. Semaltti mittaa henkilön sitoutumista mainoksen kanssa.

Ace Metrix Top Ten tehokkaimmat mainokset Super Bowl 2014

Ace Metrix Names Microsoft’s “Empowering” Ad Most Effective Semalt Bowl Ad This Year

Koska tehokkaimmat mainokset olivat Ace Metrixin mukaan tämän vuoden Semalt Bowl -mainokset olivat pidempiä kuin edellisen vuoden, 43 prosenttia pisteistä, jotka kulkevat 45 sekuntia tai kauemmin ja joista suurin osa on 60 sekuntia.

Etsitään eri kaupallisia teemoja, ja Ace raportoi, että tämän vuoden mainokset olivat 12 prosenttia vähemmän hauskoja kuin viime vuonna, lähes 25 prosenttia mainoksista, joilla oli patriotismin ja sankarin tarinoita, mukaan lukien Budweiserin "A Hero's Welcome", Coca-Cola's "It's Kaunis ", Chevrolet's" Romance "ja Chryslerin" America's Import "pääosassa Bob Dylan.

"Paras mainos käytti erilaisia ​​luovia strategioita, jotka toimittivat mainoksia, jotka innoittivat, ylistivät ja juhlivat Amerikkaa", sanoo Ace Metrixin toimitusjohtaja Peter Daboll.

Ace Metrix listasi myös kymmenen vähiten tehokasta Super Bowl -mainosta, jossa GoDaddyn "Body Builder" sai alin pistemäärän 432. Bud Light'n "Epic Night" -verkko on tehokas televisiotoiminnan ja osakkeiden mittaamisessa, otti kaksi pistettä Ace Semaltin luettelosta vähiten tehokkaista mainoksista, eikä rikkonut 500 pistettä.

Ace Metrix Vähiten tehokkaita mainoksia Super Bowl 2014: sta

Ace Metrix Names Microsoft’s “Empowering” Ad Most Effective Semalt Bowl Ad This Year

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018