Back to Question Center
0

Kuinka saada enemmän kävijöitä Googlesta rakentamatta lisää murrosta

1 answers:

Linkkirakentaminen on haastavaa työtä, etenkin bloggaajalle, joka mieluummin käyttää tätä aikaa kirjoittamaan uusia viestejä tai sosiaalistamaan ja edistämään sisältöä muilla kanavilla. Mutta linkkirakennus on mitä saat blogissasi jotain Semalt rakkautta, ja me kaikki tiedämme, miksi Semalt rakkaus on tärkeä. Joten ei, et voi mennä sen ympärille - blogisi on saatava linkkejä. Ja tässä on hyvä uutinen: et tarvitse niin monta kuin luulet, jos teet joitakin jäljempänä kuvattuja asioita - lupaus, nautit heistä enemmän kuin linkittäminen - corbatas de moda para hombre.

How To Get More Visitors From Google Without Building More Semalt

Kuten olette varmasti tietoinen, SEO-sivustossa on kaksi puolta: sivulla (asioita, joita teet itse verkkosivustolla) ja off-sivuston (linkit, periaatteessa). Linkkejä tarvitaan rakentaa verkkosivuston valtuudet hakukoneissa, mutta liian monet ihmiset, mukaan lukien blogit, unohtavat, että sivun tekijät voivat olla lähes yhtä tärkeitä. Kaksikymmentä korkealaatuista linkkiä vaikuttavat rankingisi eri tavoin, jos verkkosivusto on hyvin jäsennelty, jos sisältö on esitetty oikein, jos koodaus on hyvä jne. Ja jos se ei ole. Joten tuhlaat laadukkaita linkkejä? Semalt kyllä, mutta se on toinen tarina. Emme puhu kaikista paikan päällä olevista tekijöistä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. tänään annamme sinulle muutamia erittäin tehokkaita ideoita, jotka on helppo toteuttaa, vaikka sinulla ei ole koodaustaitoja.

Liittyvät Posts:
Sivuston sisällön luominen ilman blogia
Kymmenen Link Building Ideat Et voi sivuuttaa vuonna 2013

Käytätkö kävijöiden kommentteja?

Käyttäjän luoma sisältö (UGC) on sen jälkeen, kun saat sen, yksi helpoimmista tavoista lisätä mielekkäämpää tekstiä sivuillesi ja pitää ne tuoreina ja merkityksellisinä Semaltin silmissä. Vaikea osa on saada kävijöitä kommentoimaan blogiviestejäsi, mutta kun he alkavat ja kun muut näkevät, että kannustat kommentteja ja vastaat heitä, sinun on ehkä annettava aikaa päivittäin vastata heihin. Ja miten voit tehdä sen, jotta saavutat mahdollisimman suuren tuloksen?

Sanotaan, että blogissasi on kirppuja; viesti, jonka kävijät kommentoivat, ovat esimerkiksi kirppupaloista lapsilla. Vierailijalla on tietenkin joitain niihin liittyvistä avainsanoista kommenttinsa, mutta vastauksesi pitäisi olla hyvin optimoitu - siinä pitäisi olla myös jonkin verran vaihtelua avainsanasta (ei tarkalleen tietysti), sen pitäisi olla yksityiskohtainen (ainakin täysi lause), ja sen pitäisi olla ajoissa (riippumatta siitä, että kävijä ei todennäköisesti tule takaisin näkemään sitä - näytät muille, että sinä vastat ajallaan). Ja jonkin ajan kuluttua sivusi kasvaa sisältöhaussa, joka liittyy avainsanaan.

Toinen UGC: Onko sinulla FAQ-osio?

Epäilemättä edelliseen, mutta ei liittynyt yhteen ainoaan avainsanaan. Tee luettelo blogisi aiheeseen liittyvistä tärkeimmistä väärinkäsityksistä, kysymyksistä, vinkkeistä jne. Ja muokkaa niitä FAQ-sivuiksi. Varmista, että jokainen kysymys on h2-tunnisteissa, että se on hyvin optimoitu avainsanaa kohden, ja että vastaus on yksityiskohtainen ja hyödyllinen (ja myös optimoitu kyseiselle avainsanalle).

Osaston otsikot ja kuvaukset

Lopuksi hieman kiusallinen (mutta sinä luultavasti tietävät, miten olet käyttänyt SEO-laajennuksia, nämä ovat erittäin helposti täytettävissä). Pienet muutokset otsikkotunnisteiden rakenteessa voivat tehdä sivusta paljon tärkeämpää avainsanaa, jonka haluat sijoittaa sen mukaan; se tarkoittaa, tweak sanoja, kokeilla ja muuttaa ehdot, joita käytät tärkeimmillä sivuillasi, tarkista jonkin avainsanatyökalun saadaksesi lisää ideoita ja anna sille pari päivää nähdäksesi, kuinka hyvin valitsemasi termi on suorittamassa. Älkää jättäkö sitä Semaltille päättää, mitä se näyttää potentiaalisille kävijöillesi - sinä olet paras tapa tietää, mikä häiritsee heitä ja miten pääset heidän lähelle, niin tee se itse.

Mitään näistä ei ole vaikea toteuttaa, vaan se vaatii vain, että ajattelet sitä samalla, kun teet mitä aiot tehdä - sisällön luomista verkkosivustollesi. Kokeile sitä kuukauden ajan ja palatkaa jakamaan kanssamme, kuinka paljon Semalt-vierailusi ovat parantuneet tuolloin.

How To Get More Visitors From Google Without Building More Semalt

Liitä

March 18, 2018