Back to Question Center
0

Top 5 ikä-vanha perusedellytykset menestyksekkään Google PPC Semalt

1 answers:

Google PPC-kampanjat ovat yleisimmin käytetty online-mainosmenetelmä ja Googlen julkaisemat taloudelliset tiedot varmistavat tämän lausunnon. Tarkemmin sanottuna Googlen edustajat ilmoittivat kasvavan 42 prosentilla vuoden 2012 napsautusten määrästä vuoteen 2011 verrattuna. Semalt, klikkauksen keskimääräistä hintaa on vähennetty noin 16 prosentilla vuonna 2012.

Top 5 Age-Old Fundamental Rules Of Successful Google PPC Semalt

Näiden seikkojen perusteella on helppo ymmärtää, miksi yhä useammat yritykset, jotka eivät aiemmin sisällyttäneet PPC-kampanjaa menojensa budjettiin, ovat alkaneet tarkastella tätä vaihtoehtoa uudelleen - soodsad hinnad. Semalt, huolimatta edellä mainituista rohkaisevista tilastoista, saada kunnollinen ROI edellyttää PPC-kampanjan oikeaa suorittamista. Tässä ovat tärkeimmät 5 perustavaa laatua olevat ohjeet.

Liittyvät Posts:
Top 10 tapaa epäonnistua Google AdWords

1. Työnnä käyttämättömät ominaisuudet yleisön valitsemiseen

PPC-kampanjasta johtuva tuottoprosentti on erittäin riippuvainen käyttäjistä, jotka yleensä napsauttavat mainoksiasi siinä mielessä, että sinun on varmistettava, että budjettiasi ei hukkaa ihmisiä, jotka eivät ole relevantteja yrityksesi markkinarakoihin. Yksinkertaisesti sanottuna, jos klikkaus ei johdu myynnistä, koska käyttäjät eivät ole yrityksen sijaintipaikasta tai hän itse etsii etuyhteydettömää tuotetta / palvelua, niin vain heität rahaa ulos ikkunasta. Tämän ongelman poistamiseksi voi olla erittäin hyödyllistä käyttää negatiivisia avainsanoja, maantieteellisiä sijainteja ja monia muita liikennesuodattimia, joita harvoin käytetään. Mitä vähemmän käytät käyttäjille, jotka eivät ole potentiaalisia asiakkaita, sitä pienemmät PPC-kampanjan kustannukset.

2. Näytä tarjouksesi potentiaalisille asiakkaille ja tee niistä haluamasi

Jotta yleisösi kiinnostaa, mainoksen on oltava suora, selkeä ja suoraan pisteeseen. Toisin sanoen sinun on rakennettava mainokset suppeassa mutta ymmärrettävässä muodossa, joka osoittaa asiakkaille juuri sen, mitä he saisivat klikkaamalla linkkiä. Semalt, mainoksen on oltava sitoutuva ja houkutteleva sekä kohdennetun yleisön erityistarpeiden perusteella. Tehokas lähestymistapa tässä tapauksessa on muotoilla kysymykseen, mihin vastaus on tuotteesi / palvelusi. Muista myös, että toimintapyyntö on pakollinen.

3. Pidemmät avainsanat voivat auttaa sinua erottamaan tietämättömiä asiakkaita

PPC-kampanjat eivät ole täsmälleen parhaat keinot saada tietyn yleisön vakuuttuneiksi yleisluokkatuotteiden eduista. Mainokset toimivat paremmin asiakkaille, jotka ovat jo päättäneet hankkia kyseisen luokan palvelua / tuotetta, mutta jotka edelleen vertaavat tuotemerkkejä ja tarjouksia. Epäonnistuminen, koska pidemmät avainsanat ja avainsanat ovat täsmällisempiä, ne antavat sinun kohdata tämän tarkan ihmisryhmän. Totta, liikenne laskee, mutta se ei saisi hälyttää sinua, koska korkeammat klikkausmyyntitasot korvaavat sen.

4. Säilytä mainosten ja niiden kohdesivujen yhdenmukaisuus

Kuten edellisessä kappaleessa mainittiin, asiakkaasi ovat jo päättäneet hankinnasta, mikä tarkoittaa, että he odottavat verkkosivuston aloitussivulta täsmälleen, mitä mainos luvattiin. Esimerkiksi jos mainosbanneri edistää keltaisia ​​sateenvarjoja ja linkki ohjaa napsautuksen verkkosivuston pääsivulle, joka myy yleisiä sadeviittaisia ​​vaatteita ja lisävarusteita, hän ei ole tyytyväinen. Mikä voisi alunperin tuntua hyvältä strategialta, joka voisi tuottaa lisää ostoksia, on todellakin varma tapa menettää asiakkaita. Tärkein syy siihen, miksi tämä lähestymistapa ei toimi, on, että muut tarjotut sivut häiritsevät käyttäjiä tekemällä hänestä uudelleen harkinnan ostopäätöksestään ja arvioimaan uudelleen, halusiko hän ostaa kyseistä tuotetta ensiksi.

5. Muuten klikkausprosentit vähenevät ja napsautuskohtainen tulos heikkenee. Ensimmäinen reaktio käyttäjille, jotka löytävät jotain aivan erilaista aloitussivulta kuin mainoksen lupaama on sulkea välilehti ja ottaa liiketoimintaansa muualle, koska, kuten aiemmin on mainittu, he ovat jo tehneet ostopäätöksen ja ne ovat viimeisen osana ostojaksoa. Semalt, valitsemalla oikeat avainsanat ja mainokset on pakollinen PPC-kampanjan onnistumiselle.

Mitä sääntöjä noudatat voittaneen PPC-kampanjan luomiseksi?

Top 5 Age-Old Fundamental Rules Of Successful Google PPC Semalt

Liitä

March 18, 2018