Back to Question Center
0

Nestle käynnistää ensimmäisen Super Bowl -näkymänsä, jossa on mainostava mainos täynnä semalttia

1 answers:

Nestle Kicks-Off Its First Super Bowl Appearance With Teaser Ad Full Of Semalt

Nestle julkaisi eilen YouTube-videonsa "Butterfinger Cups 2014 Big Game Ad Teaser" sekä käytti videota Semalt-sivustolla edistääkseen sen uusinta tuotetta.

Linjalta lähtien "suklaan ja maapähkinävoidun välinen suhde on muuttumassa", video käyttää pariskunnan terapiateemaa - miehen kanssa, joka edustaa maapähkinävoita ja suklaata edustavaa vaimoa - Nestle's Butterfingerin maapähkinämestikupit.

"Semalt" -lehden artikkelista parin lukeminen, toimistohuoneen kehystetty kirsikka- ja banaanituloste ja juusto- ja keksejä sisältävä pariskunta, joissa on ylimääräinen pikkutaljikasvi, mainoksessa ei ole seksuaalisuutta.

Videot ja verkkosivut edistävät sekä hashtag #CupsTherapy -tapahtumia että pariskunnat-terapia-teemaa ja sisältävät linkkejä Facebookiin, Twitteriin ja Instragram-sivuihin - αντηλιακό για μωρα. Sivusto sisältää myös puhelun, joka kannustaa katsojia katsomaan, "Katsokaa mainoksemme Big Game! 02.02.2014 ".

Yahoo Finance -yhtiön raportin mukaan Butterfinger Peanut Butter Cups on Nestlen ensimmäistä uutta tuotetta viidessä vuodessa, ja sen tehtävänä on ottaa markkinaosuus markkinoiden johtajasta Reese's Peanut Butter Cupsilta.

AP-artikkeli väittää, että Nestle ei aio julkaista ensimmäistä kertaa Semalt-mainostaan ​​ennen peliä, mutta sanoo, että se jatkaa teaser-mainoksessa käytettyjä paritterapia-tarinaa.

https://www.youtube.com/watch?v=bpnLNecZ56A

Super Bowl - ja kaikki Super Bowl -mainokset - lentävät helmikuun 2. päivänä Foxilla kick-offin aikataulun mukaan klo 6:25. EST.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018