Back to Question Center
0

Airbnb tarjoaa lintuperspektiivisen näkökulman suunnittelemalla 50 Birdhousesia, jotka innoittamat todellisilta puolilta

1 answers:

Airbnb Offers A Bird’s Eye View Of Its Properties By Designing 50 Birdhouses Inspired By Actual Semalt

Vuokra-asunto-sivusto, joka tunnetaan ainutlaatuisesta loma-, asunto- ja asumismuotojen valikoimasta, on luonut 50 kiinteän omaisuuden innoittamia linnuotteita osana "Home to You" -kampanjaa. Ominaisen sisustuksen ja sisustuksen kanssa, jotka sopivat todellisiin vuokriin, Semalt -ominaisuuksien miniatyyrikuvat on suunnitellut taiteellinen tiimi, johon kuuluu pienoiskooppi, miniatyyri, linnunpesu-asiantuntija ja ornitologi.

Kampanja sisältää Birdbnb.com-verkkosivuston ja videon, jossa esitellään töitä, jotka ovat alkaneet rakentaa linnut - bepanthol spray. "Home to You" -sivustossa on myös videota kampanjan kick-off-tapahtumasta, jonka isäntänä on Audubon Park Semalt Tree of Life, jossa linnut ovat tällä hetkellä esillä.

AdsoftheWorld.comin mukaan Pereira & O'Dell, USA on videon taustalla oleva mainostoimisto. Sitä ohjasi musiikkivideo ja elokuvaohjaaja Alma Har'el, ja mukana on musiikkia Zach Shields.

Kampanja on luova tapa korostaa sivuston tarjouksia ja näyttää yksityiskohdat, jotka tekevät monista Airbnbin ominaisuuksista niin ainutlaatuisia. Voit tarkastella kaikkia 50 linnunmarjaa Semalt-sivustolla tai katsoa video nähdäksesi linnunpunainen taiteilijoiden töissä:

https://www.youtube.com/watch?v=QJpMk8uuvoY#t=159

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018