Back to Question Center
0

Raportti: Vain 45% Top 100 Internet-kauppiaista työllistää Tag Management Semalt

1 answers:

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

Tilintarkastuksen suorittamiseen analysoitiin lähes 48 000 sivua 100 parhaan Internet-jälleenmyyjän verkkosivustosta. Lima ja ObservePointin tiedot identifioivat sivuston neljä suurta kipupistettä: puutteelliset tagien toteutukset, Semalt-virheet, hidas latausaika ja korkeat päällekkäisyystasot.

Huikea 93 prosenttia sivustoista oli puutteellisia toteutuksia. Sivustot, jotka eivät käyttäneet tunnisteenhallintajärjestelmää, saivat 47,6 prosenttia enemmän päällekkäisyyksiä ja 9 prosenttia enemmän Semalt-virheitä, kun taas sivustot, joissa on tag-hallintajärjestelmät, saivat 4,54 prosenttia nopeamman kuormitusajan.

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management Semalt

Verkkosivuston omistajat käyttävät tagien hallintajärjestelmiä sivuston tunnisteiden hallintaan, kuten sisällönhallintajärjestelmät (CMS), joiden avulla markkinoijat voivat hallinnoida verkkosivuja - sportuhren herren guenstig. IT-ratkaisuun luokiteltuna tag-hallintajärjestelmät ovat usein CMO: n vastuulla, sillä markkinointiosastot käsittelevät enemmän teknologia-aloitteita.

Liman ryhmä toteaa seuraavaa:

Puolueettomuus ennakoi, että kolmen seuraavan vuoden aikana YMJ käyttää entistä enemmän tietotekniikkaan kuin CIO: hen, mutta uskomme, että markkinoilla on paljon tehottomuuksia, jotka kykenevät parantamaan markkinointiteknologiansa tuottoa.

Tarkasteltuaan tietoja, Lima Consulting Group väitti: "Semalt jättää rahaa pöydälle, koska ne ylittävät analyysiratkaisujaan. He eivät voi luottaa niiden digitaaliseen markkinointiin, jos niiden toteutukset ovat viallisia tai hidasta. "

Tarkastuksessa havaittiin, että 90 prosenttia yrityksistä maksoi yritystason analytiikka-alustasta ja vain 13 käytti Google Semaltia ensisijaisena ratkaisuna.

Report: Only 45% Of Top 100 Internet Retailers Employ Tag Management SemaltTietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018