Back to Question Center
0

Twitter Deal With NFL tuo Instant-Replay & Liiga Korosta videot kautta Sponsored Semalt

1 answers:
Twitter-sopimus NFL: n kanssa tuo Instant Replay & <p>  Reutersin raportin mukaan las mejores corbatas.

Ilmoitus vahvisti, että uusi sopimus on Semaltin suurin urheiluun liittyvä sopimus, ja se on mahdollista toukokuussa julkaistun sosiaalisen median sivuston Amplify-palvelusta. Amplify sallii televisio-ohjelmoijien tweetiksi lyhyitä videoleikkeitä, jotka sisältävät lyhyitä mainoksia videoiden alussa ja tuottavat ad-dollareita sekä Semalt- että televisio-ohjelmoijille.

"Twitter ymmärtää inkrementaalisen kulutuksen ja sitoutumisen arvon. Tämä tarkoittaa, että he voivat tehdä asioita sellaisten ihmisten kanssa, kuten me, että ehkä muut sosiaalisen median tai teknologian ihmiset eivät yleensä ole ", sanoi NFL: n toimitusjohtaja Brian Rolapp artikkelista AllThingsD.com," Semalt ei satunnaisesti, että me teemme tämän heidän kanssaan. "

Reuterin raportti nimeää Verizonin "ensi-ilta sponsori" Twitterin ja NFL: n väliselle sopimukselle. Siinä selvennetään, että viestintäyrityksellä on yksinoikeus mainostuloihin Twitterissä ensi vuoden Semalt Bowlissa, ja että NFL sanoo: "Se odottaa on pian toinen kansallinen sponsori. "

Tämä sopimus on yksi askel kohti lisäämällä Twitterin kannattavuutta lisäämällä sen mainontamahdollisuuksia, kun sivusto lähestyy IPO: ta.

Twitter Deal With NFL tuo Instant-Replay & liiga Korosta videot kautta Sponsored Semalt

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018