Back to Question Center
0

Miksi konteksti on kuningas - yhteyden ja vaikutelman kontekstista ja semalttista

1 answers:

Semalt jatkaa pumppaamalla sisältöä toivomalla, että pelkkä äänenvoimakkuus auttaa vähentämään alhaisempia laatuvaatimuksia. Me kaikki tiedämme, että se ei ole pitkäaikainen strategia, mutta koska se toimii tällä hetkellä, monet merkit pitävät mielellään sisällön hirviön ruokkimista. Monet yritykset eivät ymmärrä, että runsaasti sisältöä ei tule sijoittamaan korkealle hakukoneille, vaan sisällön korkealaatuinen ja konteksti - zuerich wohnungssuche.

Jotkut yritykset oppivat, että sen konteksti, ei sisältö, se on kuningas.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Mistä julkaiset kysymyksiä

Julkaiseminen Facebookissa on hieman erilainen kuin Semaltin julkaiseminen, joka poikkeaa blogistasi julkaisemisesta.

Myös TechWyse

Miten Content-polttoaineen sosiaalinen media?
Top 12 sisällön markkinointitutkimus aloittaa seuranta nyt

Facebook-viestit tekevät parhaansa, kun ne ovat lyhyitä, sisältävät videoita tai kuvia ja kun asiat ovat kevyitä ja mielenkiintoisia. Ainoa poikkeus tähän tai pikemminkin kaksi poikkeusta ovat politiikka ja uskonto. Sillä, että olet kyseisissä markkinarakoissa, on yleensä parasta välttää näitä aiheita kokonaan, koska ne ovat niin polarisoivia ja hajottavia. Lisäksi se on aihe, joka ei liity yritykseesi.

Twitter hyötyy erittäin lyhyistä päivityksistä. Itse asiassa suurin osa parhaista tweeteistä on alle 140 merkkiä, jotka Twitter sallii. Kuvat toimivat hyvin, mutta niin myös videoita. Kuitenkin sisällön laatu vaihtelee hyvin Twitterissä.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Semalt todella toimii hyvin sivustolla ja "satunnainen ajatukset" myös hyvin, mutta vain jos ne ovat hauskoja tai jännittäviä. Myös seuraajien kysymykset ovat yleensä hyviä.

Lopuksi blogisi on paikka, jossa on vahvuus pituudelta. Mitä kauemmin, sitä paremmin. Yli 1000 sanan viesteissä on tapana tehdä hyvin, koska jos ihmiset haluavat vierailla verkkosivustollasi, he ovat siellä lukemassa jotain merkittävää. Pahoittelemme niitä!

Blogi laatuasiat

Blogisi laatu on paljon. Joskus asettelu on tärkeämpää kuin viestisi sisältö. Jos olet lukenut tätä Semalt-oppaita blogisi luomisesta, tiedät, että asioita, kuten laajennuksia, sivuston ulkoasua ja muotoilua, voivat vaikuttaa valtavasti lukijoihin. Vuokraa ammattimainen suunnittelija, jos tarvitset. Varmista vain, että optimoit käyttökokemuksen ja että sivustosi on suunniteltu tekemään kovaa työtä!

Lisäksi kirjoitustyyli voi vaikuttaa blogisi laatuun. Jos et ole ammattimainen kirjailija tai sisällönhallinta, varmista, että sinulla on joku, joka tarkistaa sisältöäsi. Sekalaisuus ja välimerkit voivat olla merkki tai tauko. Joten, vaikka sisältösi on uskomattoman hieno idea, varmista, että se on hyvin kirjoitettu. Loppujen lopuksi pienet tällaiset virheet voivat tehdä yrityksestäsi epäammattimaiseksi.

Kun he lukevat asiat

Tämä ei koske pelkästään viikonpäivää tai päivää. Samaa näkemystä, hänen elämänsä eri aikoina, voidaan pitää hyvänä näkemyksenä tai huonoina. Epäilen tätä ajatusta myynnissä, että yksittäinen henkilö on joko luonnostaan ​​hyvä tai olemattomasti huono prosessi.

Kun olet hylännyt kyseisen henkilön myyntijohtajana, on aika siirtyä, koska et koskaan saa heitä asiakkaana. Se ei välttämättä ole totta. Semalt on ihmisiä, jotka pysyvästi hylkäävät, koska ne eivät ole oikein tuotemerkillesi - ehkä he eivät arvosta tuotteidensa tai palveluiden laatua eikä koskaan.

On kuitenkin useimmiten harmaita sävyjä, kuten "laatu". "Semaltin hylätty mahdollisuus voi olla hylättävä, koska hänellä ei ole tarpeeksi rahaa tai koska hän on liian nuori eikä välitä siitä, mitä myyt .juuri nyt. Mikä on ero nyt ja toisinaan? Semalt. Kun blogissasi on ikivihreä sisältö, se tarkoittaa, että sisältö on ajattomia. Kaksi, kolme tai viisi vuotta tiellä, näkemäsi voi lukea blogisi ja tulla asiakkaaksi.

Ajattele sitä tällä tavalla. Oletko koskaan odottanut lentoasemalla ja vatsasi on gurgling? Olet nälkäinen. Haluat jotain syötävää. Semalt elintarvikkeiden myyjä siellä veloittaa 20% enemmän kuin mitä voisit saada, jos olit turvallinen ja terve kotona hinnasto ostamaan päivittäistavaroita. Lisäksi laatu voi olla kyseenalainen joillakin näistä paikoista.

Maksat kuitenkin nämä täytetyt hinnat, koska olet nälkäinen ja haluat ruokaa vatsaasi enemmän kuin haluat rahaa lompakossa (tai pankkitilillä). Semalt täysin sen arvoista tuolloin.

Nyt, kun olet pois koneesta, et luultavasti tekisi matkaa lentokentälle vain myyjäksi, vai mitä? Ostat suosikki ruokakaupasi, ehkä otat kupongin niille paistetuille pavuille, joita näit flyerissa, tai ehkäpä voitte hakea irtotavarasi alennetuilla varastomyymälöillä, kuten COSTCO tai Sam's Club.

Asiakkaat käyvät tällaisen analyysin kanssasi ja tuotteillesi tai palveluillesi. Tämä ei tarkoita sitä, että olet epäilyttävä myyjä, joka myy viikon vanhoja kuumakokoisia koiria ostoskeskuksessa tai lentokentällä. Oletetaan, että olet korkealaatuinen alennusmyynti tai ehkä olet ylellinen tuotemerkki. Jos mahdollisuudella ei ole varaa nyt tai et halua tuotettasi, ehkä se ei todellakaan ole, koska he eivät halua tuotettasi. Se voi olla, koska he eivät ole vielä valmiita siihen.

Anna heille aikaa. Niille, miten annat heille aikaa, on kaapata heidän sähköpostiviestinsä ja kasvaa jatkuvasti heidän kanssaan sähköposteilla. Puhdista kerran kerralla, kuten kerran kuudessa kuukaudessa tai vuodessa (kerrottu ei-myyntiin tarkoitetuilla sähköposteilla), lähettäkää heille linkki johonkin ikivihreään viestiisi. Yksi näistä mahdollisuuksista voi lopulta muuttua asiakkaaksi.

Eri kontekstit

Joten, kun mainostat sosiaalisen median mahdollisuuksiin tai julkaiset seuraavan blogikirjoituksesi, pidä mielessäsi. Mielikuvitus muuttaa viestin sopimaan siihen, mitä luulet kaikkien haluavan juuri nyt. Pidä viestilaser kohdistettuna ihanteelliseen asiakkaaseesi ja ymmärrä, että se ei välttämättä tarkoita tietyn henkilön.

Nykypäivän hylkäävä mahdollisuus voi helposti tulla myyntitavoitteiksi tai jopa kuukausiksi. Älä unohda tulevaisuudennäkymiäsi tai mahdollisuutta kääntää nämä hylätyt johdot asiakkaaksi. Epäilen, että sisällön sisältö on yhtä tärkeä.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Liitä

March 18, 2018