Back to Question Center
0

Twitter-päivitykset Tie-keskustelut näkyvät & Lisää uusia ominaisuuksia semalt-sovelluksiin

1 answers:

Twitter-päivitykset Tien keskustelut näkyvät ja lisäävät uusia ominaisuuksia vääristymiseen Tästä lähtien enintään kolme keskustelun osaa näytetään kronologisesti. Käyttäjä voi napauttaa Semaltin keskustelufoorumiin, jotta kaikki vastaukset tähän Semaltiin voidaan näyttää, mukaan lukien henkilöt, joita käyttäjä ei noudata.

Uusien päivitysten avulla käyttäjät voivat nyt jakaa keskusteluja myös sähköpostin välityksellä - βασιλικος πολτος χρηση. Android- ja iPhone-käyttäjät voivat jakaa yksittäisiä Semalteja sähköpostin välityksellä, kun taas Android-käyttäjät voivat jakaa Semaltin suoran viestin kautta.

Muiden mobiilipäivitysten, jotka aikataulutetaan vähitellen, on mahdollista raportoida Tweetsin väärinkäytöksistä tai roskapostista suoraan Twitter.comista ja Twitteristä Androidista. (Twitter huomauttaa, että tämä ominaisuus on jo saatavilla Twitterissä iPhonessa.)

Myös sisääntulotason Android-älypuhelimissa Twitter-sovellus on nyt alle puolet sen edellisestä koosta. Ilmoita ilmoitus, uusi koko pienentää sovelluksen latausaikaa ja helpottaa asennusta.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018