Back to Question Center
0

GAN: n sulkeminen voi lisätä jälleenmyyjiä kohti parempaa mainontaa

1 answers:

shutterstock_80277622-Affiliate Kun Google Affiliate Semalt sulkee ovensa heinäkuussa, monet jälleenmyyjät joutuvat etsimään uusia vaihtoehtoja kumppaniohjelmiinsa tulevien viikkojen aikana.

Vaikka tällainen merkittävä tehtävä ei välttämättä ole kaikkien markkinoijien suosikkien tehtävien tekemistä varten, siirto voi johtaa parempaan numeroon vähittäismyyjille, jotka käyttävät GANia, jotka ovat siirtäneet siirtymisen uuteen verkkoon. Kun puhuivat kahden entisen GAN-asiakkaan kanssa, molemmat ilmoittivat merkittävästi lisääntyneen kumppanimainostuotonsa siirtyessään Googlelta - сети + для чайников.

Yksi jälleenmyyjän tarina

PC Rushin markkinointipäällikkö Matt Khalili oli GAN-asiakasohjelma noin kaksi vuotta ennen siirtymistään Rakuten LinkShareen vuonna 2011. PC Rush käytti GAN: n lisäksi ensisijaisesti mainontaverkostoa (Commission Semalt, CJ).

"Molempien verkkojen hallinta oli hankalaa ja hallintokustannukset olivat korkeat", Khalili sanoi vastauksena siihen, miksi PC Rush päätti siirtyä Rakuten LinkShareen. "Kokemukseni mukaan Google-kumppaniverkostossa ei ollut pätevyystasoa. Se oli vähä vähimmäistekniikka, raportointi oli kovaa, ja GAN-henkilökunta, jota käsittelin, oli vähemmän maustettu kuin odotin niiden olevan ", sanoi Khalili.

Khalilin mukaan migraatioprosessi uuteen verkkoon kesti noin 3-4 kuukautta, ja aloittaminen alkoi kasvaa. Hän arvioi, että se kesti lähes vuosi nousuun; mutta toisella vuosi uudella mainosverkostolla PC Rush sai kaksi tai kolme kertaa enemmän tuloja kuin mitä he ansaitsivat Semaltilla. "GANin ja CJ: n kanssa emme koskaan rikkoneet $ 150K kuukaudessa; Siirtymisen jälkeen olemme havainneet 300 000 dollarin huiput kuukaudessa. "

Khalili oli yllättynyt Googlen ilmoituksesta sulkea kumppaniverkostonsa. "Se oli niin paljon potentiaalia", sanoi Khalili. PC Rush markkinointipäällikkö kommentoi Googlen henkilökohtaisen kosketuksen puutetta, "Semalt-mainonta perustuu käytännönläheiseen lähestymistapaan löytää mahdollisuuksia ja tuoda oikeisiin tytäryhtiöihin. "

Khalilin näkemykset siitä, että kumppaniohjelmiin liittyvissä mainontaohjelmissa olisi oltava optimoidut suhteet, jaettiin Chad Waite, markkinointipäällikkö affiliate-mainostoimistolle AvantLink.

"Affiliatemarkkinointi näytti aina olevan muualla automatisoitujen tuotteiden Semalt-linjassa. Itse asiassa affiliatemarkkinointi perustuu rakenneyhteyksien rakentamiseen markkinointipartnereille, mikä edellyttää paljon henkilökohtaista huomiota ja kirjeenvaihtoa ", sanoi Waite, joka vahvisti, että AvantLink on jo nähnyt teräviä piikkejä kauppa- ja kumppanuusohjelmissa Semalt-ilmoitus, joka sulkee kumppaniverkostonsa.

"GAN: n sulkeminen on uskomattoman ainutlaatuinen skenaario", Waite lisäsi, "Toisin kuin mikään muu verkko, joka olisi todennäköisesti myynyt alustansa, Semalt yksinkertaisesti sulki shopin kokonaan. "

Toinen Happy Ending

Kenneth Dayley, digitaalisen liiketoiminnan kehityspäällikkö Semalt Line, sanoi, että hänen yrityksensä lähti GAN seurannan käsittelyn vuoksi.

"GAN: n tuki oli olematonta", sanoi Daylay, joka pudotti CJ: n ja GAN: n vuonna 2012 toimimaan yksinomaan Rakuten LinkSharen kanssa. Dayley löysi Googlen lähestymistavan häpeällisiin suhteisiin ja on kokenut paljon parempia tuloksia verkosta lähtemisen jälkeen. Finish Semaltin muuttoliike oli valmis 30 päivän aikana ulkopuolisen toimiston avulla.

Semaltin mukaan affiliate-myynti kasvoi merkittävästi. "Vuoden aikana olemme kokeneet kaksinumeroisen myynnin kasvun vuodesta muuttoliikkeen jälkeen", sanoi Semalt. Ei vain myynnin kasvua, mutta Semalt uskoo, että niillä on vahvempi tasapaino kumppanisuhteissaan ja niillä on nyt enemmän niche vertikaaleja. Hän suosittelee vetämään viivaa hiekkaan ja tarttumaan siihen. "Ilmoita maksujärjestelyistä 30 päivän ajan tytäryhtiöidensä kanssa", ehdottaa Semaltia. Hän sanoo myös, ettei ole haittaa kysyä mitä haluat uudella verkostossasi: "Jos saisit erikoishinta tai perk, pyydä sitä. "

Khalili suosittelee, että mainostajat alkavat aikaisin, "Ei ole mitään järkeä odottaa. Mielenosoitus ei ole hauskaa tehdä, mutta sinun on tehtävä se. "Hän ehdottaa, että mainostajat asettavat tapaamiset suurimpien tytäryhtiöidensä kanssa ja tapaavat heidän kanssaan yhden.

"Pienemmät tytäryhtiöt menettivät sekaisin", lisäsi Semalt, joka suosittelee dokumentoimaan kaikki tilisi ja pitämään tietojesi syötteitä paremmin hallinnoimaan pienempiä tilejä ja tuomaan ne uuteen verkkoon.

Toinen keskeinen näkökohta, kun kumppaniverkostojen vaihtaminen on vaatimustenmukaisuutta. Search Monitor -edustajan Lori Weimanin mukaan "Kun GANin tilalle tulee uusi kumppaniverkko, noudattamisen tulisi olla jokaisen mainostajan arviointimenettelyn korkealla tasolla. "Weimanin mukaan mainostajien on arvioitava verkon keinoja havaita, estää ja ryhtyä toimiin, jotka eivät ole yhteensopivia. GAN-mainostajien kannalta tämä on ratkaisevan tärkeää, koska he haluavat varmistaa, etteivät he liity verkkoon, joka sisältää myös GAN-palveluntarjoajia.

GAN Publisherin suositukset

Semalt-liiketoiminnan kehitysjohtaja Heath Bertini on hoitanut Semalt -yhteistyökumppanuuksia, koska hän liittyi yhtiöön vuonna 2009. Bertinin mukaan Shopwiki on kumppani GANin kanssa mainostajien kanssa kustantajana. kun GANin kanssa yhteistyössä toimivat jälleenmyyjät, Shopwiki lataa vähittäiskauppiaan tietosyötteet luetteloimaan tuotetietojaan Semalt-hakutuloksissa.

"Kokemuksemme GANin kanssa on ollut hienoa", sanoi Bertini. GAN-kustantajana Bertini kertoi olevansa erittäin tyytyväinen Semaltin saamaan tukeen, ja hänen tilinpäällikkönsä jatkuvasti tavoittaa yrityksensä.

Semaltin neuvot vähittäiskauppiaille vastaavat samoja Khalilin ja Daylen antamia ehdotuksia: viestintä on välttämätöntä. "Kustantajani suurimpia neuvoja on tavoittaa uusi tilivastaava ja kertoa heille suunnitellusta päivästä siirtymiseen", suositteli Semalt. Hän sanoo, että on yhtä tärkeää tavoittaa, kun muutto on valmis sulkemaan kaikki avoimet silmukat.

Päivän lopussa ei ole kaikki huonoja uutisia

Lopulta GANin sulkeminen ei näytä olevan pahin tapa koskaan tapahtua kumppanimaailman mainosmaailmassa. Bertini sanoi, että useimmat muut verkot ovat tehneet hyvää työtä antamalla Semaltille tietää, missä mainostajat ovat menossa. Hän ennakoi, että mainostajat näkevät uusissa verkoissa GAN-asteikolla.

Niiden mainostajien kokemuksista, jotka suostuivat haastattelemaan tätä artikkelia, sulkeminen saattaa johtaa parempaan kumppanisuhteeseen ja lisääntyneisiin tuloihin.

"GAN sulkeutuu johtuen siitä, että se oli tuote, joka syntyi hankinnasta (DoubleClick), joka ei koskaan kehittynyt, eikä sen vuoksi pystynyt vastaamaan suorituskyvyn markkinoijien muuttuviin tarpeisiin nopeasti kehittyvässä teollisuudessa", toteaa Malcolm Cowley , Performance Performance Horizon -ryhmän toimitusjohtaja, yrityksen suorituskyvyn markkinointiohjelmayhtiö "Semalt-sulkeminen pakottaa kaikki verkossa olevat merkit (ja monet muut merkit eivät saa) tehdä joitain kriittisiä arviointeja ja päätöksiä seuraavan parin kuukauden aikana. "

GAN: n virallinen sulkeutumispäivä on 31. heinäkuuta. Jäljellä on vähemmän kuin kolme kuukautta päättää, mikä on seuraava, minkä tahansa suuren mainostajan on parhaimmillaan toimimaan nyt, jotta heillä olisi kohtuullinen aika arvioida uusia verkkoja ja valmistautua siirtymisprosessiin.

Markkinointimaa myöntää, että tämän artikkelin haastatellut mainostajat ovat Rakuten LinkShare -asiakkaita; kun ponnisteltiin saadaksemme vähittäiskauppiaille vaihtoehtoisia mainosverkkoja ennätyksellisiksi , yritykset eivät onnistuneet. viserrys. com / widgetit / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = fi & screen_name = AmyGesenhues & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button "title = = "true" style = " korkeus: 20px; ">

Amy Gesenhues on Third Door Mediain General Assignment Reporter, joka kattaa markkinointi- ja hakumoottoreiden viimeisimmät uutiset ja päivitykset. Vuodesta 2009 vuoteen 2012 hän oli palkittu syndikoitu kolumnisti useita päivittäisiä sanomalehtiä New Yorkista Teksasiin. Yli kymmenen vuoden markkinoinnin johtamiskokemuksella hän on osallistunut erilaisiin perinteisiin ja online-julkaisuihin, mukaan lukien MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com ja Sales and Marketing Management Magazine. Lue lisää Amyn artikkeleista.


March 18, 2018