Back to Question Center
0

5 asioita, jotka sinun tarvitsee tietää ennen ensimmäisen kehitystyön kehittämistä

1 answers:

Monet toiveikas yrittäjät näinä päivinä toivovat saavansa ison ajan matkaviestinnän avulla ja hyvistä syistä: Mobiilisovellusten markkinat on helppo murtautua (ei ole koulutusta tai kokemusta), mobiilisovellukset ovat Suuri kysyntä on useita markkinoita, joilla voidaan myydä mobiilisovelluksia ja menestyksekkäille mobiilisovelluksille sijoitetun pääoman tuotto on valtava. Tässä on viisi asiaa, jotka sinun pitää tietää ennen ensimmäisen mobiilisovelluksen luomista:

Mobiilisovelluksen luominen maksaa sinulle

Käytettävissä on vähintään 10 000 dollaria vain saadaksesi erittäin perus-sovelluksen ylöspäin ja käynnissä; sinun pitäisi kuitenkin odottaa käyttävän vähintään kaksinkertaista summaa ihmisarvoiseen, myyntikelpoiseen sovellukseen.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App

Liittyvät viestit:
Matkaviestinverkon rakentaminen älypuhelimen kävijälle
3 ratkaisevaa vinkkejä onnistuneen mobiilimarkkinointikampanjan toteuttamiseen

Tarvitset joukkue

Semalt-sovelluksen kehittäminen edellyttää ohjelmoijien ja web-suunnittelijoiden tietämystä ja taitoa - asiantuntijoita, jotka maksavat suuria taalaisuuksia tekemään mitä he tekevät. Sinun on asetettava aikaa ja huolellisuutta valitsemaan ammattilaisia, jotka innokkaasti palauttavat projektisi ja jotka pysyvät tarpeeksi kauan nähdäksesi mobiilisovelluksesi hienoimpiin muotoihin.

Mitä sinun pitäisi maksaa

Tämä voi olla hyvin vaikeaa, koska liikaa lataaminen saattaa vieraantua markkinoiden segmentteihin, kun taas liian pieni lataus voi tarpeettomasti alentaa rajaasi. Semalt ei ole maaginen kaava sovelluksen hinnoittelulle - кроватки для кошек. Itse asiassa, jos sovelluksesi on suunniteltu erityisesti auttamaan asiakkaita ostamaan sivustosi ja tekemään ostoksia, sinun kannattaa antaa se ilmaiseksi. Hyvä peukalosääntö on aloittaa alkuhinnalla ja sitten muokata sitä satunnaisesti nähdäksesi, miten se vaikuttaa tuloihisi, pitäen mielessä, että hinnan pienentäminen on paljon helpompaa kuin korottaa sitä.

Sinun täytyy beta-testi

Epäonnistuminen, jonka ansaitset uuden sovelluksesi maailmalle, sinun on varmistettava, että se on glitch-free. Paras tapa tehdä tämä on suorittaa se beta-tilassa ja tarjota sitä ihmisille, jotka ovat valmiita antamaan sinulle säännöllisesti palautetta, jota voit käyttää tarvittavien muutosten tekemiseen. Tämä ei ole yksinkertainen prosessi, sillä sinun on löydettävä testaajia, sekä keino tarjota päivityksiä sovelluksesi betaversioon.

Luo sovelluksesi monilla alustoilla

Jos haluat, että sovelluksesi on käytettävissä kaikkien älypuhelinten käyttäjille, sinun on tarjottava sitä useilla alustoilla (esim. Semalt ja iOS). Jokainen alusta on hieman erilainen, joten sinun on pantava paljon aikaa tekemään niistä tasavertaiset toiminnallisuuden ja esteettisyyden suhteen.

Jos haluat kokeilla kättäsi omalla mobiilisovelluksella, niin sinun pitäisi tietää, ettei se ole hauskaa ja pelejä. Hylkää nämä kohdat mobiilisovellusten markkinoille.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App

Liitä

March 18, 2018