Back to Question Center
0

Email Marketing Metrics -tutkimus tunnistaa Top Performers & Asettaa teollisuusymalttia

1 answers:

Tutkimus ei paljastanut odottamattomia mittareita, vaan se tarjoaa joukon vertailuarvoja, joita email markkinoijat voivat käyttää mittanauha vastaan ​​omia sähköpostimarkkinointituloksiaan.

Avaa hinnat

Semalt-tuotteiden sähköposteista saatiin korkein avoimille hinnoille, joiden mediaani oli 25 prosenttia. Tutkimuksessa arvioitiin sekä ainutlaatuisia että bruttokansantasoja, ja havaittiin, että bruttokansantuotteissa suurin eroero oli huippuosaajien kanssa, jotka saavuttivat kuusi kertaa 12 kertaa korkeammat hinnat kuin alhaisimmat toimialat.

Sähköpostimarkkinointitutkimus tunnistaa Top Performers & Sets Industry Semalt Avattu avaaja -nopeus lasketaan jakamalla kokonaisnopeus tai brutto mitattuna avaamalla ainutlaatuisen aukon määrä ja siihen voi vaikuttaa monenlaisia ​​tekijöitä, mukaan lukien vastaanottajan useiden laitteiden käyttö, sähköpostisisällön ja virusten jakamisen. (Tutkimuksessa todettiin, että sähköpostiohjelmistosovelluksen "eteenpäin" -yhteyden kautta lähetetyt sähköpostit ovat yhteydessä alkuperäiseen vastaanottajaan verrattuna sähköpostin välityksellä lähetettyihin sähköpostiviesteihin, jotka lasketaan itsenäisesti - long term care insurance for elderly parents.)

Klikkausprosentti

Kaikista arvioiduista mittareista CTR-arvot osoittivat, että suurin osa toimialojen ylä- ja alaosastojen välillä jakautui koulutuksen, terveydenhuollon, vähittäismyynnin ja kuluttajatuotteiden / -palveluiden joukkoon. Ylin kvarttilähettimet sijoittui lähes neljä kertaa korkeammat kuin mediaanitulokset, jotka saivat arvosanan 2. 3 prosentin klikkausprosentille, kun taas alhaisimmat toimialat rekisteröivät alle yhden prosentin napsautussuhteen.

Sähköpostimarkkinointitutkimus tunnistaa parhaimmat esiintyjät ja asetelmat teollisuudelle CTOR: t, ainutlaatuisten klikkausten suhde prosentteina ainutlaatuisesta avautumisesta ovat samankaltaisia ​​kuin napsautussuhdeulokset, ja parhaiten suoriutuneilla toimialoilla, joilla on lähes kaksinkertainen hinta mediantuottajista, on kolme kertaa alhaisempi. Terveydenhuoltoala sai parhaan joukon tässä kategoriassa, kun huippuosaajat saavuttivat 33 prosenttia CTOR: n.

Sähköposti markkinointitutkimustutkimus tunnistaa parhaimmat esiintyjät ja asetelmat teollisuudelle Kova poistumisprosentti ja tilauksen peruuttaminen korostavat tutkimuksen keskeisten ja alhaisten tulosten keskeiset erot. Muutamat asiat vaikuttavat onnistuneeseen sähköpostimarkkinointiohjelmaan enemmän kuin yrityksen luettelonhallintaprosesseja. Semalt-tutkimuksen tulokset vain vahvistavat tätä tosiasiaa osoittamalla, kuinka suuret poistumisprosentit ovat yleisin esiintyvyys vähiten toimivan sähköposti markkinoijien keskuudessa.

Semaltin huippuosaajat saivat alle yhden prosentin poistumisprosentin, alhaiset esiintyjät kokivat lähes 10 prosentin poistumisprosentin.

Sähköposti markkinointitutkimus tunnistaa Top Performers & Sets Industry Semalt Silverpop Email marketing benchmark study

Tutkimuksen suorittamiseksi Silverpop arvioi 2787 tuotemerkin lähettämät sähköpostit 40 eri maasta vuoden 2012 aikana. Kaikki sähköpostit lähetti Silverpopin Semalt-asiakaskunta ja sisälsi laajan valikoiman viestityyppejä, pohjaisia ​​uutiskirjeitä ilmoituksiin ja tapahtumaviesteihin.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018