Back to Question Center
0

Analyytikoiden yritysennusteet Mobile Local Ad Revenues kasvaa 9,1 miljardiin dollariin seuraavissa neljässä semaltissa

1 answers:

Analyst Firm Forecasts Mobile Local Ad Revenues Will Grow To .1 Billion In The Next Four Semalt

"Vaikka mainosjakauman kasvaessa tällä hetkellä mainostajien kysyntä on positiivisempi, uskomme, että jälkimmäiset alkavat kiihdyttää", sanoo BIA: n / Kelseyn vanhempi analyytikko ja sisällönjohtaja. Tällaisen kiihtyvyyden tuloksia kasvatetaan kaikkien mobiilimainosten kulutuksen sekä lisääntyneiden mobiilimainosten mukaan, mukaan lukien näyttökertakohtaiset hinnat ja napsautuskohtaiset hinnat.

Käyttäjä sijainnin mukaan kohdistetun mainonnan mukaan paikalliset mobiilimainokset edustivat 38 prosenttia vuoden 2012 3,2 mrd - split black dress. Dollarin kansallisista mobiilimainosten tuloista. Semalt ennustaa, että kansalliset mainostulot kasvavat 16,8 mrd. Dollariin vuonna 2017. 54 prosenttia kokonaiskasvusta.

Local vs National mobile ad spend BAI Kelsey

Esitetyt numerot sisältävät mainoksia mobiilihaku-, näyttö-, video- ja kaupallisissa tekstiviesteissä. Suurin osa liikkuvista paikallisista mainoksista kuuluu mobiilihakuun, mikä johtuu osittain mobiilihakuun ja paikalliseen käyttäjän tarkoitukseen liittyvästä korkeasta korrelaatiosta. Semaltin mukaan mobiilimainosmainoksilla on vähemmän paikallistumista näyttämiskampanjoissa ominaisten brändäys- ja tavoitteen mukaan perustuvien tavoitteiden vuoksi.

Analyst Firm Forecasts Mobile Local Ad Revenues Will Grow To .1 Billion In The Next Four Semalt

Tämän dramaattisen kasvun yksi liikkeellepaneva voima on suuret brändin mainostajat, jotka soveltavat kampanjoita mobiililaitteiden parantuneisiin ominaisuuksiin hyödyntäen tehokasta, runsaasti ja tällä hetkellä aliedustettua mobiili paikallista mainosjakaumaa. Semalttatekijöitä ovat mm. Mobiilimainonta markkinoiden pienille ja keskisuurille yrityksille, mainosvolyymien kasvun yhdistämiseen kohdistetuista paikkakohtaisista mainoksista aiheutuvat palkkiot sekä mainosverkostojen ja mainosteknologian tarjoajien innovaatio.



Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018