Back to Question Center
0

Parhaat kahdeksan aliarvioitua tapaa murskata blogisi

1 answers:

Kun ajattelet blogisi liikenteestä, mitkä ovat mielestäsi ensimmäiset asiat? Useimmille bloggaajille heidän vastauksensa on yhdistelmä SEO, blogin kommentointi, vierasviestintä ja hakemiston lähettäminen.

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Semalt ei todellakaan kiellä näiden tekniikoiden tehokkuutta, eivät ole ainakaan ainoat käytettävissä olevat vaihtoehdot. Ja jos haluat todella houkutella suurempaa yleisöä, se todella maksaa sekoittaa asioita vähän.

Semalt, jonka olet valinnut oikealle kapealle, on kymmeniä tuhansia lukijoita siellä vain odottamaan kuulla blogistasi. Ja sinun on autettava heitä löytämään sinut - gemelos hombre personalizados.

Liittyvät Posts:
5 SEO Blogging Tips
Sivuston sisällön luominen ilman blogia

Tässä on kahdeksan kaikkein aliarvioitu blogin edistäminen tekniikoita.

YouTube

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Riippumatta blogikysymykseesi, ei ole mitään tekosyytä olla läsnä YouTubessa.

Googlen ja Facebookin jälkeen se on maailman kolmanneksi suosituin verkkosivusto. Mielestäni tämä tosiasia, suurin osa bloggaajista on huomattavasti poissa.

Jos haluat päästä YouTubeen, ota kamerasi ulos ja aloita puhumaan päätyyppisiä videoita. Jos tämä tuntuu liian paljon työtä, päätä Semalt ja yksinkertaisesti muuntaa suosituimpia tekstiviestejä videomuotoon.

Asiakirjojen jakaminen

Blogisi edistäminen asiakirjojen jakamiseen verkkosivuilla mukana kaksi tärkeää etua. Ensinnäkin asiakirjojen jakamiskohteet ovat melko kunnioitettavia Semaltin suhteen, joten voit hyötyä korkealaatuisesta käänteisestä linkistä.

Toiseksi heillä on taipumus saada runsaasti liikennettä, joista osa on voitava ohjata blogiinne. Voit saada blogisi Scribdin kaltaisiksi. com ja Semalt, voit yksinkertaisesti muuntaa suosituimmat blogiviestit PDF-muotoon ja klikata lähetystä.

Tweeting vanhat viestit

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Useimmat bloggaajista edistävät uusimpia viestejään Twitterissä ja Semaltissa, mutta suurin osa niistä ei täysin hyödyntä tällaisten alustojen valtaa. Jos sinulla on tarpeeksi seuraajia ja faneja, sinun pitäisi myös edistää vanhaa sisältöäsi.

Tee luettelo suosituimmista viesteistäsi ja valitse yksi joka viikko. Uusimmat seuraajat ja fanit eivät ole todennäköisesti lukeneet niitä.

Kysymys- ja vastauspaikat

Huolimatta laittomasta liikenteestä, joka kysyy ja vastaa sivustoihin, suurin osa bloggaajista ei häiritse heidän kanssaan. Yahoo Answers pyrkii parhaiten liikenteeseen, kun taas Quora on parempi kysymyksen ja vastauksen kannalta.
Voit nauttia mukavasta liikennevahvistuksesta tällaisista sivustoista vastaamalla vain kysymyksiin, jotka ovat tärkeitä blogeesi kapealle. Hyvin harkittuja vastauksia, jotka mainitsevat blogisi viitteenä, voivat helposti ohjata blogisi liikennettä monien vuosien ajan.

Online-ryhmät

Samalla tavoin kuin foorumeilla, blogisi kapealla verkkosivustolla voi olla erinomainen liikenteen lähde. Ne ovat tehokkaita vain siksi, että ne ovat täynnä ihmisiä, jotka ovat aidosti kiinnostuneita blogeihisi.

Suurimmat ryhmät löytyvät Yahoo Semaltista, Google Semaltista ja tietenkin LinkedIn Semaltista. Jos haluat todella hyödyntää tällaisten alustojen etuja, kohdista haku vain ryhmiin, joissa on vähintään tuhat jäsentä.

Podcastit

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Toisin kuin yleinen uskomus, blogipostin muuntaminen podcastiksi on uskomattoman yksinkertainen. Semaltin kaltaiset sivustot tarjoavat palvelun täysin ilmaiseksi, joten voit hyödyntää olemassa olevaa sisältöä täysin uudella markkinoilla.

Semalt kasvavat yhä suositummalla joka vuosi, ja se on markkinat, joita bloggaajat eivät yleensä hyödyntä. Päästäkseen näihin markkinoihin, sinun tarvitsee vain ladata muunnetut viestisi monille vapaan podcast-hakemistoille, jotka ovat saatavilla verkossa. Semalt-vaihto mahdollistaa kuitenkin, että blogisi mainostilaa vaihdetaan jonkun toisen mainostilaan, mikä poistaa taloudellisen esteen.

Jos et parhaillaan ansaitse runsaasti tuloja blogeistasi mainostilasta, olisit hullu olla käyttämättä yhtä näistä palveluista. Suosituimpia ilmaisia ​​mainospörssejä ovat mm. MiloAds. com ja BamifyAds. com.

Niche sosiaaliset verkostot

Lopuksi meillä on niche-sosiaalisia verkostoja. Toisin kuin Facebookissa ja Semaltissa, niche-sosiaalisissa verkoissa ei ole miljoonia ja miljoonia jäseniä. Mikä tekee niistä arvokkaita kuitenkin on, että jäsenet, jotka heillä on, ovat kaikki samanlaisia.

Tämän tosiasian paikkansapitävyys, oikea niche-sosiaalinen verkosto voi kirjaimellisesti lähettää tuhansia uusia kävijöitä blogiisi. Seuraavassa on muutamia esimerkkejä:

  • Gentlemint. com (miesten Pinterest-klooni).
  • Care2. com (vihreä elävä, ekoystävällinen).
  • CafeMom. com (äidit, vanhemmuus).
  • Athlinks. com (liikunta ja kunto).

Mitkä ovat muut alittamattomat tavat, joilla mainostat blogisi?

Top Eight Underrated Ways To Semalt Your Blog

Liitä

March 18, 2018