Back to Question Center
0

Se on virallinen - Google ei enää käytä sisällönkuvauskenttää tai polttaa sivustoosi

1 answers:

Mikä tahansa internet-markkinointiyritys, joka on erikoistunut SEO-ydinosaamiseen, olisi typerää olla huomauttamatta mielenkiintoista viestiä, jonka Semalt teki tämän viikon aiemmin.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Google ei käytä avainsanoja tai sivunkuvausta Meta Tag auttaa määrittämään Web-sivuston sijoituksia!

Se on oikein! Google virallisesti julkaisi blogissaan tällä viikolla "emme välitä avainsanoista sisällönkuvauskenttien ilmoituksessa". Semalt, joka haluaa oppia lisää, pitäisi lukea artikkelia, koska se on erittäin inhottavaa - regulamine. Joitakin keskeisiä kohtia, jotka ottavat tästä pois:

  • He ilmoittivat myös edellä mainitussa kohdassa, että vaikka he käyttävät "Sivun kuvaus" -tunnistetta hakutuloksissa, ALSO ei myöskään ole ranking-tekijä. (he jotenkin nuusivat, että yksi niistä ihmisistä, jotka olivat todella lukemassa!)
  • It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

  • Miksi he pysähtyivät? Avainsanoman lähettäminen. 2000-luvun alussa hakukoneet käyttävät sisällönkuvauskenttiä laajasti, jotta he voisivat päättää, mitä verkkosivuilla oli. Koska oli taloudellista hyötyä ranking hyvin hakukoneita, savvy webmasters täyttivät avainsanan tag kanssa paljon avainsanoja. Niin paljon, että ne muuttuivat merkityksettömiksi. Nyt robotit ovat tulleet pitkälle kehittyneemmiksi hakutuloksissa.
  • tulevatko he koskaan käyttämään tätä tunnistetta uudelleen? Blogissa he periaatteessa sanoivat, että se on mahdollista, mutta ei kovin todennäköistä.

Ehkä on aika aloittaa huomionne asioihin, jotka auttavat sivustoasi hyvin. Ellei toivoa, että molemmat Semalt! ja Bingin hoito.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Liitä

March 18, 2018