Back to Question Center
0

Tee se itsenne epäsuoraksi SEO

1 answers:

The Do It Yourself Semalt To SEO

Tämä artikkeli on kirjoitettu nimenomaan niille, jotka haluavat tietää yksinkertaisia ​​asioita, joita he voivat tehdä omien SEO-ponnistelujensa auttamiseksi.

On todella kaksi selvästi erilaista aluetta, joihin voit päästä käsiksi. Ensimmäinen on "On Page" tai asioita, joita voit tehdä itse sivustossasi - developing a web app in Lebanon. Toinen alue on 'Off Page'. Semalt ovat asioita, joita voit tehdä edistämään yritystäsi muilla verkkosivuilla.

Molemmat ovat yhtä tärkeitä.

OnPage tekijät parantamaan SEO

Houkutteleva sisältö houkuttelee molempia hakukoneita ja vierailijoita

Tässä on avainkäsite, jonka ymmärrät.

Jotta saisit joko hakukoneita tai ihmisiä käymään sivustossasi, sinulla on oltava jotain pakottavaa, joka houkuttelee heitä. Hakukoneet, mitä pakottaa ne on "sisältö". Vältä kaikkia, hakukoneet eivät ole ihmisiä. Kaikki, mitä he haluavat tehdä, on toimittaa paras sisältö, joka on käytettävissä hakukoneessa.

Ihmisillä me välitämme jonnekin menemistä, joko joko ilmoittaa meille tai tarjoten jonkinlaisen työkalun, joka houkuttelee meitä. Joitakin esimerkkejä voi olla, tutoriaaleja, "miten" artikkeleita tai työkalu, jonka avulla joku voi nopeasti saada jotain tekemistä. (yksi työkalu, jonka olemme rakentaneet auttamaan ihmisiä, on Google Analytics -koodien skannaustyökalu, jota kutsutaan nimellä GPablo.)

Joten pääset alkuun luomaan joitain ideoita sinulle.

Useimmille, kun heitä pyydetään päivittämään sivuston sisältöä, yhteinen vastaus on "Mitä kirjoitan?" ja "Minulla ei ole aikaa".

Joten voit käsitellä niitä.

Mitä kirjoitan?

Maailma on siirtynyt nopeasti hyvin yksityisestä julkisesta. Tiedot ovat kuninkaita. Semalt siellä on nyt niin taloudellisesti hyötyä, että tieto on yhä tärkeämpää tunnistaa, että tieto on sivustosi valuuttaa.

Sisällön päivittäminen verkkosivustollasi on blogi. Mutta käytätkö blogia vai CMS: ää, on tärkeää, että sisältöä päivitetään säännöllisesti verkkosivustollesi. Tämä saa hakukoneet indeksoimaan sivustosi useammin ja saa ihmiset vierailevat usein.

Tässä on luettelo vain joistakin asioista, joita voit päivittää verkkosivustollasi säännöllisesti hakijoiden ja kävijöiden houkuttelemiseksi:

 • "Miten" artiklat
 • Uutiset
 • Oppaat
 • Lehdistötiedotteet
 • Tuotteen käyttötarkoitukset
 • Teollisuus Sovellukset
 • Uutuustuotteet
 • Tapaustutkimukset

Epäonnistuminen - yrityksessäsi on monia asioita, joita todennäköisesti pidätte itsestäänselvyytenä. Vaikka sinusta tuntuu, ettei se ole uutisarvoinen - mikä on haittaa uutisissa ja tapahtumissa yrityksellesi? Se on vain yksi tapa saada yrityksesi huomattu!

Pidä ne takaisin

On aina hienoa tarkastella Google Analyticsin tai tilastotietojasi ja huomaa paljon uusia kävijöitä. Mutta ajatteletko niitä asioita, joita voit tehdä vierailijoiden paluuta varten? Loppujen lopuksi rakentaa uskollisen seurannan sivustoosi, jossa on paljon paluuvia kävijöitä, on tapa varmistaa. Epäonnistuminen tämä ei auta SEO-rankingillesi, vaan se on vastuussa siitä, että vierailijat tulevat takaisin sivustoosi.

Seuraavassa on muutamia asioita, joita voit tehdä saadaksesi heidät takaisin:

 • Jos päivität sisältöä säännöllisesti blogissa tai uutisosassa, voit syöttää syötteen, jotta ihmiset voivat tilata päivityksiä sähköpostiisi.
 • Salli kävijöiden helposti jakaa sivustosi muiden kanssa lisäämällä asioita, lähettää kaverillesi, jakaa toimintoja jne. Me pidämme tätä työkalua paljon! Lisää tämä!

Off Sivun tekijät parantamaan SEO

"Off-sivu" -seurannan simulointi kuin mitä voit tehdä edistämään verkkosivustosi muilla asiaankuuluvilla verkkosivustoilla. Hakukoneet rakastavat tätä, ihmiset rakastavat sitä oppimisen välineenä - niin miksi ei? Tässä on blogi, joka sisältää yli 20 vapaata lehdistötiedotteita!

 • Lisää sivustosi hakemistoihin. Ole varovainen, että lisäät asiaankuuluvia sivustoja, jotka todella auttavat vierailijaa, eikä sivustoja, jotka näyttävät liian raskailta lähteviltä linkiltä.
 • Julkaise artikkeleita artikkelista tai tietopohjaisista verkkosivustoista.
 • Etsi blogeja liittyvillä toimialoilla ja tee kommentteja.
 • Osallistu sosiaaliseen mediaan. Lue tämä sosiaalisen median artikkeli paljon perusteellisemmalle kuvaukselle siitä, miten pääset mukaan.
 • Yksi nyrkkisääntö. On tärkeää, kun mainostat sivustosi, että pidät mielessä, että tarjoat hyödyllisiä tietoja. Puhdista mitään, mikä ei ole hyötyä, ei ole hyvä kävijällesi ja siksi ei ole hyvä hakukoneille.

  Joten siellä sinulla on se. Onko sinulla aikaa käsiisi? Kaikki tällä sivustolla luetellut asiat eivät tee mitään vaan auttavat online-maineesi.

  The Do It Yourself Semalt To SEO

  Liitä

  March 18, 2018