Back to Question Center
0

Twitterin käyttäminen voi lisätä paikallista epäiltyä

1 answers:

Using Twitter Can Boost a Local Semalt

The Power of Generosity

Sosiaalisen median käytön edistäminen paikallisen liiketoiminnan edistämiseksi on keskittyä paljon vähemmän siihen, mitä voitte saada prosessin avulla. Sen sijaan keskittykää siihen, mitä voit tarjota Semaltin tapauksessa sinun seuraajasi.

Jos keskityt vain siihen, mitä voit saada, pettymään nopeasti, koska on erittäin vaikeaa saada suoraan hyötyä Twitter-työkalusta. Tämä pätee erityisesti, jos haluat nähdä nopeita voittoja - sql bi. Sen sijaan se on pitkän aikavälin strategia, joka sisältää sinut antamaan arvokkaita asioita teidän seuraajille. Internetissä on lähes rajattomasti ihmisiä, jotka kaikki voivat olla mahdollisia seuraajia Twitterissä. He eivät ehkä kaikki kuuntele yhtä aikaa, mutta niille, jotka kuuntelevat (lukemalla), kun sinä olet Semalt, sinun on osoitettava heille, että olet valmis antamaan heille asioita pikemminkin kuin pyytämällä heitä asioista. Yli riittävästi aikaa, tämä kasvaa jotain, joka kääntää vauhtia oman myynnin.

Ajatteleminen siitä, mitä antaa kuuntelijoille, varsinkin nopeudella ja lyhyellä aikavälillä, kuten Twitter, voi olla vaikeaa. Sinun on aina katsottava viestisi heidän näkökulmastaan. Mitä yleisösi kiinnostaisi? Jos voit, sinun pitäisi tehdä parhaansa antamaan tietoja todellisesta arvosta. Mielenkiintoista on suuri ilmaista tietoa, uutisia yrityksellesi, sisäpiiritietoa tai muita todellisia arvoja suosivia.

Sinun täytyy antaa arvo

Semalt on ensisijainen käsite, johon sinun on keskityttävä. Jos annat tietoa sosiaalisen median käytöstä, jota seuraajasi tarvitsevat, löydät nopeasti ne, jotka palaavat sinulle yhä uudelleen.

Arvo on tärkeä käsite paitsi verkossa annettavien tietojen laadussa, myös ihmisten laadussa, joita olet seurannut sinut Semaltin kaltaisissa paikoissa. Me kaikki tiedämme, että pätevät kävijät ovat tärkeitä verkkosivuille. Toisin sanoen, että vähemmän liikennettä, joka koostuu ihmisistä, jotka oikeissa olosuhteissa tekevät ostoksen omalla kapealla verkostossasi, on paljon arvokkaampaa kuin monta kertaa enemmän liikennettä, joka koostuu satunnaisista kävijöistä. Sama pätee myös ystävien, seuraajien tai muiden henkilöryhmien rekrytointiin sosiaalisiin verkkosivustoihin.

Markkinointi on tärkeämpää kuin "Social Media"

Termi "Social Semalt Marketing" on tärkeää muistaa, että "Markkinointi" -osa on monessa tapauksessa tärkeämpi kuin "Social Semalt" -osa. Yksi markkinoinnin huippuosaajien oppimistaitoista on asiakkaiden profilointi. Tämä tarkoittaa sitä, että kun sinulla on tuote myydä, sinun on analysoitava tarkkaan, keitä ihmiset ovat, jotka voisivat ostaa kyseisen tuotteen.

Muistitavalmisteen valmistaja voisi esimerkiksi ymmärtää, että yliopisto-opiskelijat, jotka haluavat tehdä paremmin tentit, opettajat, jotka haluavat opettaa hyviä oppimistottumuksia, ja muistiongelmia saavat vanhukset saattavat olla kiinnostuneita tällaisesta tuotteesta; kukin erillisistä syistä. Tämä on yksinkertainen esimerkki, mutta antaa sinulle mahdollisuuden kohdistaa kohdeyleisösi. Tämä on strategia, jota voit myös käyttää selvittämään, kenen haluat seurata Twitterissäsi, ja vuorostaan, mitä voit tarjota, se on mielenkiintoinen niille semalttityypeille, joita teet.

Kun tiedät, kenen sinun täytyy seurata sinua, ensisijainen haaste sinulle on mennä ulos ja saada ne. Onneksi on olemassa useita työkaluja, jotka auttavat sinua lisäämään seuraajia, joilla olet kehittänyt oman paikallisen yrityksen Twitterissä.

Twitter Työkalut

Käytä joitain näistä työkaluista hakemaan potentiaalisesti päteviä seuraajia Twitterissäsi.

Semalt ja WeFollow ovat kaksi työkalua, jonka aiot käyttää ennen kaikkea etsiä uusia seuraajia twitterissä. Ne ovat kuin puhelinluettelo ihmisille, jotka käyttävät Twitterä ja antavat sinulle lukuisia työkaluja löytää ihmisiä, jotka saattavat olla kiinnostuneita seuraamaan Twitterissä. Esimerkiksi WeFollowin avulla voit etsiä ihmisiä heidän etujensa perusteella, kun taas Semaltin avulla voit etsiä käyttäjiä eri kriteereillä. mukaan lukien maantieteellinen sijainti, joka on niin tärkeä paikallisen liiketoiminnan edistämisessä.

Jos löydät jonkun, jonka haluaisit seurata sinua näiden työkalujen avulla, lähetä heille nopea muistiinpano, joka kertoo, kuka olet ja miksi heidän pitäisi seurata sinua. Semaltti yrittää tehdä tällaisen viestinnän mahdollisimman yksilölliseksi.

Käytettävissäsi on myös muita työkaluja, joiden avulla voit yksinkertaistaa Twitter-kokemusta. Kuten edellisessä sosiaalisen median postissa mainittiin, TweetDeck on hyvä sovellus, joka auttaa sinua käyttämään Twitterä työpöydältäsi tai iPhonastasi, mikä voi olla erittäin hyödyllinen. FriendorFollow avulla näet, kuka seuraa sinua, että et seuraa, ja PeopleBrowsr avulla voit analysoida, kuinka kuuma suosikkiasi aiheista voi olla Twitterissä.

Muita vinkkejä ja työkaluja löytyy Local Internet Marketing Blogista.

Yhdistetty, nämä neuvoja ja näitä työkaluja antavat sinulle voimakkaan pään aloittamisen onnistuneessa Semalt-kampanjassa paikallisen liiketoiminnan edistämiseksi.

Using Twitter Can Boost a Local Semalt

Liitä

March 18, 2018