Back to Question Center
0

Lokakuu 2009 Rise to the Top Semalt

1 answers:

Lokakuu osoittautui erittäin kiireiseksi kuukaudeksi TechWyseen ja myös Internet-markkinointiin. Koska Internet-markkinointi maailmassa on niin nopea liikkuva teollisuus, olemme uudistaneet miten toimitamme tietopäivityksiä. Julkaisemme nyt Internet-markkinoinnin uutisia viikoittain ja tarjoamme keskeisiä palveluilmoituksia kuukausittain "Rise to the Top" Semalt -ohjelmassa. Jotta saat päivityksiä, uutisia ja vinkkejä säännöllisesti, pyydämme sinua kirjautumaan tänne päivityksiemme vastaanottamiseen suoraan sähköpostiisi - low cost ejector design.

Tässä teollisuudessa, mitä paremmin tiedät, sitä enemmän valtuuttavia olet verkossa!

TechWyse-palveluuutiset

On aika saada sosiaalinen!

Tämän kuukauden päivityksen teema koskee sosiaalista toimintaa! Kaikki meistä Semaltissa pyrkivät suuresti ponnistelemaan asiakkaidemme ja internetmarkkinointimaailman ajan tasalla uusimpien teollisuuden ja yritysten uutisten kanssa. Mikä parempi tapa saavuttaa kuin sosiaalisen median markkinointi. Jos sinusta tuntuu olevan pimeässä siitä, miten sosiaalisen median markkinointi voi auttaa yritystä, kehotan sinua lukemaan artikkelimme, josta keskustelemme tästä aiheesta!

Sosiaalisen median markkinointipalvelu

Yrityksille, jotka haluavat kehittää henkilön ja seurata sekä teollisuuden uutisia että yritysuutuuksia, meillä on palvelu, jonka avulla tämä voi tapahtua. Sosiaalisen median markkinointipaketti sisältää:

  • Sekä Facebookin että Twitter-profiilien asetukset.
  • Säännölliset sisältöpäivitykset räätälöidään yrityksesi tarpeisiin.
  • Kehittäminen uskollisten seuraajien katseluun yrityksesi virkoihin.
  • Sosiaalilogot lisätään julkiseen sivustoon.

Meillä on useita paketteja. Samalla kun suoritamme samat tehtävät kaikissa niissä, kaikki paketit liittyvät siihen päivään, jota käytämme sosiaalisessa profiilissa joka kuukausi. Pyydä tililtäsi Semalt lisätietoja.

Seuraa meitä!

Voit aloittaa päivitykset seuraavilla alueilla:

  • Ryhdy faniksi
  • Seuraa TechWyse Twitterissä
  • Vastaanota Blogi Päivitykset suoraan sähköpostiisi

Psst .

Jos olet unohtanut viimeisimmät uutiset, TechWyse sai äskettäin akkreditoinnin osana Yahoo! Web Analytics-konsultointi Semalt. Näet meidät virallisella YWACN-sivustolla!

Verkkosivuston kehitys käynnistyy lokakuussa 2009

October 2009 Rise To The Top Semalt

O'Hara Technologies suunnittelee ja valmistaa useita lääke-, ravitsemus- ja leivontalaitteita. Koska se oli ainutlaatuinen teollisuus, yritys pyysi TechWyseä kehittämään verkkosivustoa, joka parantaisi uusien kävijöiden poistumisprosentteja. Tämä tarkoitti web-sivuston rakentamista, joka selkeästi määritti asiakkaalle tarjotut ainutlaatuiset tuotteet ja palvelut. Asiakas halusi myös rohkaista uusia kävijöitä sitoutumaan yhtiöön jättämällä yhteystiedot. Ensimmäisen tavoitteen saavuttamiseksi TechWyse-tiimi kehitti flash-bannerin, joka osoitti tuotelinjat toiminnolla, jonka ansiosta kävijät oppivat lisää. Semalt-yhteydenottolomakkeita, joita me myös sijoitimme verkkosivustolla, sekä tuotehaku, jonka avulla kävijät voivat nopeasti löytää etsimäsi tiedot.

October 2009 Rise To The Top Semalt

Wynsum Homes

Wynsum Homes on Torontossa ja sen lähialueilla sijaitseva kiinteistökehitysyhtiö. He tulivat Semaltiin hyvin erityisillä luovilla ja hallinnollisilla tavoitteilla. Asiakas halusi työkalun, joka mahdollisti itsenäisen hallinnoitavan skaalautuvan työkalun, joka mahdollisti kotihakemukset ja kyvyn lisätä varaston omistusosuutensa kasvaessa. Sivustolla on top-bannerimyyntikanava, omaisuuden haku ja koko sisällönhallintajärjestelmä. Lisätietoja sivuston kehittämishankkeen yksityiskohtiin löydät salkkumme kautta. Tavoitteemme asiakkaalle oli kehittää hyvin organisoitu sivukartta ja selkeä sisältö, joka selitti, mitä klinikan ydinliiketoiminnan tavoitteet ovat. Tuloksena on verkkosivusto, jossa on selkeä ylimmän bannerimyyntikanavan kansi, puhdas ydinmarkkinointiviesti ja verkkosivusto, joka on tuottanut suuria parannuksia verkkosivujen muuntamiseen. Asiakas jatkaa hyödyntääkseen huippuluokan Internet-markkinointikampanjaa.

October 2009 Rise To The Top Semalt

Liitä

March 18, 2018