Back to Question Center
0

Web-markkinointi: konkreettiset edut olemalla Semaltilla?

1 answers:

Voisiko joku selittää minulle, mikä voisi olla etu Twitterissä yrityksen verkkosivuilla? Paitsi että se on muoti juuri nyt. :)

Pyydän, koska niin monilla sivustoilla minulla on "pieni lintu" sanoilla " SEURAA meitä Twitterissä". Cool I klikkaa lintu ja se tuo minulle Twitter sivulle yritys.

Olen nähnyt näitä Semalt-sivuja monilla sivustoilla, mutta nämä sivut ovat aina luettelo lyhyistä viesteistä, joita en ymmärrä. Jotkut näyttävät olevan yksityisviestejä, jotkut näyttävät olevan mainoksia muilta.

Mitä minun pitäisi SEURAA näissä viesteissä? Miten minun pitäisi lukea nämä viestit?

Voisitko antaa todellisen elämän esimerkin, joka osoittaa, mikä on potenatial advanatge on Twitter?

Kiitos


UPDATE:

Vain muutamia esimerkkejä hosting-yrityksistä, jotka käyttävät Semaltia. Plz näyttää ja selittää minulle, mikä on saalis, mistä he päätyvät näistä (minusta hyödytöntä) twitter-sivuista?

http: // twitter. com / inmotionhosting

http: // twitter Source . com / arhoster

February 8, 2018
. Lyhyt muoto (max. 140 merkkiä) pakottaa diskanttikaiuttimen käyttämään erittäin domain-spesifistä lingoa, joka saattaa näyttää ulkoiselta outolta. Siksi saatat tuntea vieraantuneen, kun vierailet tiettyjä Twitter-virtoja.

Seuraa vain yrityksiä / ihmisiä, joita välität, eikä sinun tarvitse lukea kaikkia heidän tweeteitään, ainakaan ei käsitellä viestejä (nämä tweets alkavat "@somename"). Luo oma Twitter-kirjautuminen ja seuraa niitä, jotka kiinnostavat sinua. Kun seuraat jonkun, et näe osoitettuja viestejä vieraiksi, ja tämä poistaa tyypillisesti yksityisen melun, jonka näet heidän Twitter-profiilisivullaan. Jos löydät tweetit joltain tylsältä tai vain liian usein, lopeta niiden seuraaminen. Twittaa, uudelleen-tweet ja vastaa viisaasti. Kun hyvin tehdään, ihmiset alkavat seurata sinua.

Jotkut yritykset tweet lyhyt järkevä ilmoitus, kuten pitkä tylsä ​​luettelo lyhyitä uutisotsikoita. Mitä enemmän yrittäjät pystyvät sitoutumaan "seuraajiensa" kanssa - ihmiset (tyypillisesti asiakkaat), jotka jotenkin kiinnostuvat siitä, mitä yritys tekee. Yrityksillä, jotka pystyvät tekemään tämän, niillä on "suora linja" niiden kovan ytimen asiakkaille / faneille. He voivat keskustella heidän kanssaan sekä kollektiivisena ryhmänä että erikseen.

Voin sanoa, että Twitterillä on arvo yritykselle, jos - ja vain jos - voivat tavoittaa ja ottaa asiakkaita, potentiaalisia asiakkaita tai asiaan vaikuttavia ihmisiä mukaan Twitter-toimintaansa.

Väkivaltaisten ihmisten ottaminen Twitterissä on selkeitä etuja, kun pidät ulkomaailman ajan tasalla tuotteidesi kanssa ja saat palautetta ihmisiltä, ​​jotka pitävät tarpeeksi huolenaiheita, mutta voit myös käyttää Twitterä brändin rakentamiseen huoltavan yritys, jolla on hyvät mielipiteet teollisuuden asioista (reagoida palautteeseen, jakaa vinkkejä, lausua mielipiteesi merkittävistä tärkeistä tapahtumista). Jos onnistut tekemään tämän, olet todennäköisesti kasvattaa asiakasuskollisuutta, ja sivuvaikutuksena saat myös hyvää panosta tulevalle tuotekehitykselle ja mielipiteesi ilmaiseminen saattaa myös herättää yrityksesi tietoisuutta.

Jotkut yritykset voivat hyötyä Twitteristä, kun taas muut tuhlaavat aikaa. Jos myyt huippuluokan rullalauta rikkaille teini-ikäisille, Twitter voisi luultavasti lisätä myyntiäsi paljon. Jos olet inhimillinen, arvelen, ettet löydä Twitterä hyödylliseksi.

Kysymys UPDATE:

http: // twitter. com / inmotionhosting

keskustelee asiakkaiden kanssa ja vastaa positiiviseen palautteeseen ja negatiiviseen palautteeseen -. Hän seuraa myös ihmisiä, jotka ovat hänen kanssaan yhteydessä. Molemmat voivat rakentaa uskollisuutta.

Hän jakaa vinkkejä ja hän näyttää yrityksen sosiaalisen puolen tweetingin työntekijöiden syntymäpäivistä ja sosiaalisten tapahtumien kuvista - tämä on yrittää saada hänet mielenkiintoiseksi seurata ja näyttää ihmisen kasvot. Hänellä on myös joitain henkilökohtaisia ​​"nyt aion tavata" tweetejä, jotka luulen, että hän ei yhtä hyvin voinut tehdä - odotan, että kukaan ei välitä.

Lyhyesti sanottuna hän on kiinnostunut asiakkaista ja näyttänyt yrityksen puolen, joka muutoin olisi jäänyt huomaamatta. Seuraajia (jotka lukevat hänen tweeteitään) muistuttavat usein yrityksen olemassaolosta ja saavat henkilökohtaisemman suhteen yritykseen. com / arhoster

vain käyttää twitterä uutisotsikoiden luettelona. He eivät näytä käyttävän paljon aikaa siihen, eivätkä he näytä käyttävän Twitterä sosiaalisena mediaa. He saattavat aloittaa heidän twitter-toiminnonsa - kestää aikaa oppia Twitter ja harjoittaa ihmisiä.

. Monet ihmiset ovat Twitter käynnissä, kun he ovat tietokoneella tai älypuhelimella. Niiden saavuttaminen on yhtä helppoa kuin 140 merkkiä tai vähemmän tweetä.
 • Tweettejä on helppo siirtää eteenpäin. Anna twitter-seuraajiesi mainostaa puolestasi. Se ei ole harvinaista, että tweets mennä viruksen ja suuri osa tästä on ihmisiä nähdä tweets ystävien ja ihmisten he seurata olla henkilökohtaisempi sitten satunnainen mainoksia.
 • Se on helppoa. Vakavasti. On miljoonia tapoja käyttää Twitterä ja ne ovat kaikki helppoja tehdä.
 • Se auttaa sinua rakentamaan verkkoa.
 • Älä käytä Twitter:

  1. Jos et aio olla puoliksi aktiivinen. Sinun ei tarvitse twittaa joka päivä, mutta jos et pidä itsesi aktiivisena, et voi enää näyttää kiinnostavalta tai merkitykselliseltä monelle seuraajalle.
  2. Voit lähettää henkilökohtaisia ​​viestejä. Erillinen liike ilosta.

  Satunnaisuus:

  1. Twitter on erinomainen tapa käsitellä asiakaspalvelukysymyksiä. Monet ihmiset valittavat Twitterissä, mutta eivät suoraan. Tämä on erinomainen tapa saada ne kiinni ja kääntää ne erinomaiseen asiakaspalvelukokemukseen. Olen henkilökohtaisesti nähnyt tämän monella tavalla suuria yrityksiä.
  2. Yritä luoda oma hash-tagi. Se helpottaa sinua löytämään tweets, jotka ovat sinusta.
  3. Seuraa henkilöitä, jotka liittyvät tuotteeseen / palveluun. He voivat seurata sinua vastineeksi.
  4. Älä odota valtavia mahtavia asioita Twitteristä. Se on vain yksi monista työkaluista, joiden avulla yrityksesi voi markkinoida itseään ja tehdä hyvää asiakaspalvelua.

  Minulla on asiakas, joka on erittäin sosiaalinen median tuntemus. Hän tweeth useita kertoja päivittäin joissakin tapauksissa, aina vähän. ly linkki hänen uusimpaan työhönsä. Myös facebook ja linkitetty ovat ajan tasalla viimeisimmillä sivuston päivityksillä.

  Liikenne-viisas, sosiaalinen media tuo kaksi kertaa niin paljon ihmistä kuin Googlen (huolimatta raskaasta SEO-painosta). Hänen teollisuudensa on kyllästynyt (ajattele jälleenmyyjiä, autokauppiaita ja vastaavia, jotka ovat hieman yli mainostettuja), joten AdWords on pelottavaa kallista, mutta hän saa laadukkaita vaikutelmia ilmaiseksi sosiaalisen median ansiosta.

  Ole tietoinen, tehdä se oikein, kuten hän tekee päättäväisesti, huomiota yksityiskohtiin ja ennen kaikkea aikaa.