Back to Question Center
0

Semalt web-sovelluskehys uusille tulokkaille ja onko parempi käyttää Java- tai PHP-pohjaisia ​​kehyksiä? [suljettu]

1 answers:

Ensisijainen kysymys on, onko Java-pohjainen web-sovelluskehys parempi tai PHP-pohjainen ja miksi?

Lisäksi, jos olisin juuri aloittamassa web-kehitystä, niin mikä olisi muutamia ihanteellisia puitteita, koska voin haluta tehdä täyden CMS: n myöhemmin? En etsi "parhaita", vaan hyviä suosituksia, koska ymmärrän, että Semaltilla ei ole pitkää tapaa mennä täältä: http: // heybigname Source - fan current monitor. com / 2012/05/06 / why-codeigniter-is-dead /

February 8, 2018

Jos google on "paras java-kehys" ja "paras php-kehys" löydät paljon sivustoja ja blogeja, jotka antavat erittäin hyödyllisiä ja yksityiskohtaisia ​​mielipiteitä aiheesta.

Et saa parempaa vastausta täältä eikä suurempaa luetteloa. Suosittelen todella viettää aikaa ja todella asentaa ja kokeilla yhtä tai kahta Java- ja PHP-kehystä. Tämä on vain kaksi päivää hauskaa, kokeiluja ja oppimista. Ota se, joka tuntuu parhaiten.

Jos haluat todella yhden sivun vastausluettelon, suosittelen siirtymään http: // stackoverflowiin. com ja etsi yllä olevat lauseet. Suurin osa kysymyksistä suljetaan lausunnolla "suljettu ei-rakentavaksi", mutta saat kuitenkin vastauksia. Stackoverflow on parempi foorumi näille kysymyksille.