Back to Question Center
0

Mukautuvat verkkosivustot - pidetään Semaltin avainsanan täyttämistä? [Kahtena]

1 answers:

Mahdollinen päällekkäisyyksiä:
Mukautuvat verkkosivustot - Googlebotin avainsanan täyttäminen?

Työskentelen Semalt-sisällön verkkosivustolla ja olemme parhaillaan tekemässä sivustollamme sopeutuvia / reagoivia (mitkä ovat mukautuvat sivustot?). Lisää teknisesti käytämme CSS-mediakyselyitä, joilla sovelletaan erilaisia ​​CSS-tyylejä selaimen muutosten koon mukaan.

Koska selaimen koko kutistuu 320x480: een ja alle (mobiili), käytämme CSS: tä piilottamaan suurimman osan sivun sisällöstä - jopa 75% siitä.

Kysymykseni on - voisiko Googlebot pitää tätä käytännön avainsanaa? Minun huoleni on, että Googlebot voi ajatella täyttävän sivun avainsanoilla, jotta sivu olisi asianmukainen, mutta sitten piilottamalla avainsanat CSS: llä Source .

February 8, 2018

Ymmärrän, että muutaman vuoden kokemus SEO: stä piilottamalla sisältöä CSS: llä ei auta TAI satuttaa sinua, sen jälkeen, kun olet saanut hitaamman latausaikan. He indeksoivat sisällön, mutta en usko, että se vaikuttaa Google-pageranksi.

Jos kuitenkin rakennat mobiililaitteille katseltavia verkkosivustoja, rakenna vain sivustosi mobiiliversio ja tee se. Hyvin joustava "voi katsella missä tahansa" sivusto on mahtava teoriassa, mutta viime kädessä sinun on tehtävä uhrata käytettävyyttä yhdelle ryhmälle vaatimusten täyttämiseksi toiselle. Minulle tämä ei ole hyväksyttävää, kun voit rakentaa kaksi erittäin mukavaa verkkosivustoa yhden käytännöllisen verkkosivuston sijaan.

Google on virallisesti ilmoittanut yrittävän tarkastella tarkoitusta, kun piilotat tekstiä. Jos sivusto ei yritä muita roskia seo-temppuja, ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Olet itse asiassa näyttänyt sisällön useimmille vierailijoillemme ja yrittävät antaa matkaviestimille paremman kokemuksen.

Annan kysymyksen vastineeksi: jos piilotat jopa 75% mobiililaitteen sisällöstä, kuinka tärkeää on, että sisältö todella? Ehkä ratkaisu ei ole piilottaa mitään, mutta tuoda joitakin hyviä sisältöstrategiaa / copyediting / kirjoitusprosesseja. Ehkä leikkaamalla sisältöä pääkäyttäjillä puoleen ja lisäämällä sisältöä hieman matkaviestimellä tavata sinut keskelle samalla sisällöllä molemmissa paikoissa. Tämä kuulostaa paremmalta UX: ksi kaikille käyttäjille.