Back to Question Center
0

Asiantuntijaneuvonta siitä, miten suojata WordPress-verkkosivusto Cyber-rikollisilta

1 answers:

WordPress-suojaus on usein nimitystä "kovettuminen". Vaikka et tiedä miten parantaasivustosi liikennettä, on tärkeää varmistaa sivustosi käyttöoikeudet. Ei olisi väärin sanoa, että miljoonia miljoonia sivustojaon powered by joko Blogger tai WordPress - iluminacion en fotografia de exteriores.

Nik Chaykovskiy, The Semalt Senior Customer Success Manager, sanoo, että WordPress on tunnetuin ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Tämä sisällönhallintajärjestelmä on runsaastietuja ja haittoja. Jos esimerkiksi et pidä salasanoja turvallisena, voit menettää käyttöoikeudet ja päästä verkkosivustoosi.Tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten voit puolustaa WordPress-sivustoa hakkereilta.

Varmuuskopioi sivustosi Usein

WordPress-varmuuskopioiden taajuus on yksi näistä päiväkeskusteluista.On tärkeää, että WordPress-sivustosi varmuuskopioidaan oikein. Sinun pitäisi tehdä se kerran tai kahdesti viikossa pysymään turvallisena ja turvallisena internetissä.Päivittäinen varmuuskopiointi on kuitenkin erittäin suositeltavaa, koska se suojaa verkkosivustoasi mahdollisilta varkauksilta ja haittaohjelmilta. On paljonWordPress-laajennukset, jotka voivat auttaa sinua takaisin, mutta BackupBuddy on yksi parhaista. Se maksaa enintään 100 dollaria ja saattaa palauttaa sinunhakkeroitu blogi tai verkkosivusto muutamassa sekunnissa. Valmis! Backup on ihanteellinen plugin niille, jotka etsivät ilmaista WordPress-ohjelmistoa.Näin voit luoda automaattisen varmuuskopion, siirtää tiedostot Dropboxiin ja palauttaa tietosi nopeasti..Kolmas vaihtoehto on UpdraftPlus.Se on vuorovaikutteinen ja käyttäjäystävällinen varmistuskopioliitin.

Limit Login Tentit

Ajoittain hakkerit yrittävät rikkoa WordPress-sivustoja arvaamallasalasanoja. Siksi sinun tulisi rajoittaa kirjautumisyrityksiä pysytelläksesi turvallisesti internetissä. WordPressin oletusarvoisesti voit käyttää erilaisia ​​salasanoja,joiden tarkoituksena on pitää tietosi turvallisina. Sinun on lisättävä ylimääräinen tietoturvakerros sivustoosi rajoittamalla pääsyä kahdellekolme kertaa. Jos joku on yrittänyt kirjautua sisään väärällä salasanalla, sivustosi lukkiutuu, mutta sen tiedot pysyvät turvassa. Siellä onsuuri määrä WordPress-laajennuksia, kuten Limit Login -testit. Näin voit rajoittaa epäonnistuneiden kirjautumisyritysten määrää. Tämän plugin avulla voitvoi myös estää useita IP-osoitteita, mutta on tärkeää, että muistat oman salasanasi. Ja jos hakkerit käyttävät erilaisia ​​välityspalvelimia, tämä plugin olisiautomaattisesti estää heidät pitämään sivustosi turvassa. Kaikki sen vaihtoehdot ovat muokattavissa ja käyttäjäystävällisiä. Voit estää IP: n tilapäisesti taipysyvästi.

Älä käytä "admin" käyttäjänimesiä

Yksi suurimmista virheistä ihmiset tekevät, että he käyttävät "admin" niiden käyttäjätunnuksena.Sinun ei pitäisi tehdä niin, jos haluat pitää WordPress-sivuston turvallisena ja turvallisena. Automaattiset botit käyttävät usein verkkosivustoja käyttämällä tätä sanaa ja voivatarvaa salasanat hetkessä. On olemassa mahdollisuuksia, että hakkerit käyttävät tätä salaa tietoa, verkkosivustosi tietoja ja muita asioitakäyttäjätunnus. Jos haluat pitää sivustosi turvallisena, on tärkeää, ettet käytä koskaan "admin" ensisijaisena käyttäjätunnuksestasi. Sen sijaan sinun pitäisivalitse käyttäjätunnus ja salasana, jota ketään ei voi arvata.

November 28, 2017