Back to Question Center
0

DDoS Attack - Semalt Expert kertoo kuinka suojata palvelimesi

1 answers:

Web-tietoturvasta on tullut viime vuosina kriittinen ongelma verkkovastaaville. Tämän eräpäivä onuhkaavat tietoverkkorikollisten hyökkäysten hyökkäykset. Yksi ylläpitäjän tärkeimmistä huolenaiheista on Distributed Denial-of-Service (DDoS).

Asiakasmenestyspäällikkö Semalt ,Andrew Dyhan, antaa katsauksen DDoS-hyökkäyksen ytimeen, jonka avulla voit estää hakkereita hidastamasta palvelinta.

DDoS on yleinen hyökkäys, jota verkkovastaavat kohtaavat. Perusasulla, hyökkäyson pyritty hidastamaan sivustoasi, mutta se saattaa johtaa sivustosi kaatumiseen ja kävijämäärän saavuttamiseen - commercial property appraisal methods for residential property.

Jos kyseessä on DDoS-hyökkäys, joka kohdistuu verkkosovellukseen, ohjelmisto saahakkereiden ylikuormitus. Tämän seurauksena sovellus ei pysty palvelemaan vaadittuja verkkosivuja oikein.

Jotta palvelin, joka ajaa sovelluksen, kaatuu, DDoS-hyökkäys kohdistuu seuraaviin:

  •  Kiintolevytila
  •  Palvelimen muisti 
  •  Tietokantatila 
  •  CPU käyttö 
  •  Sovelluksen poikkeusten käsittelyjärjestelmä 
  •  Verkkokaistanleveys 
  •  Tietokantayhteysallas 

DDoS-hyökkäykset web-sovelluksia vastaan ovat:

1. Sovellustietokantayhteyden keskeyttäminen luomalla CPU-intensiivisiä kyselyitä.

2. Palvelun häiritseminen henkilölle tai järjestelmälle, joka estää käyttäjän käytönsivuston käyttäminen virheellisten kirjautumisyritysten avulla, jotka johtavat tilien keskeyttämiseen.

3. Flooding web-sovellukset, jotta pysäyttäisiin normaali liikenne pääsemästä sivustoon.

DDoS-hyökkäyksistä on tullut hakukoneiden valintamahdollisuus, koska ne ovat melkeinmahdotonta suojata, halpaa toteuttaa ja vaikuttaa useisiin käyttäjiin. Suurin osa ajasta, kaikki ammattilaisen hakkereiden tarpeet ovat tarpeeksi resurssejaja haavoittuva kohde ottaa sivusto offline-tilassa.

Miten nämä hyökkäykset toimivat?

DDoS hyökkäykset alkavat yhdellä hakkeri tai useita hakkerit perustaa sarjanbot-järjestelmät. Hakkeri käskee yksittäisiä robotteja liikuttamaan tietyn sivuston liikennettä johdonmukaisesti ja samanaikaisesti, joka tavallisesti asettaapaine sivuston palvelimelle.

Jos bot-järjestelmissä on suuri verkko, paine palvelimelle voi tuodaistu alas. Vaikka nämä hyökkäykset eivät välttämättä paljasta henkilökohtaisia tietoja muihin hakkerointitekniikoihin verrattuna, niillä on edelleen kielteinen vaikutusvaikutus yrityksiin, jotka luottavat paljon lukijoihin ja verkkomyyntiin. DDoS-hyökkäykset voivat maksaa yritykselle yli 500 000 dollaria.

Nämä hyökkäykset voivat vahingoittaa brändin mainetta ja antaaväärän vaikutelman käyttäjille. Kun yritykset kilpailevat, ne antavat kilpailijoilleen etulyöntiaseman antamalla heille mahdollisuuden luoda vahvempi,hyvämaineinen brändi verrattuna näennäisen epäluotettaviin tuotemerkkiisi. Joissakin tapauksissa tietoverkkorikolliset uhkaavat verkkovastaavien jatkamistahäiritsevät palveluja, kunnes ne saavat tietyn määrän rahaa.


Lisäksi hyökkääjät hyökkäävät DDoS-hyökkäyksestä kerättyihin tietoihinsivustoa tulevaisuudessa. Yleensä seuranta-iskut ovat yksinkertaisesti opportunistisia ja tapahtuvat, kun hyökkääjät ymmärtävät, että sivusto on erittäin haavoittuvamikä tekee siitä helpon tavan monimutkaisempia hyökkäyksiä tulevaisuudessa.

Vaikka DDoS-hyökkäyksiä on vaikea estää, niitä voidaan hallita SiteLockin avullaturvallisuusjärjestelmä. SiteLockin turvajärjestelmässä löydetyt ratkaisut kykenevät tunnistamaan ja ylläpitämään tarpeettomia liikennemuotojarobotteja pääsemästä sivustoosi häiritsemättä normaalia liikennettä.

SiteLockin turvajärjestelmä suojaa yrityksiä monilta haitallisiltahyökkäykset mukaan lukien pitkälle kehitetyt DDoS-hyökkäykset, joissa käytetään eniten Web Application Protection, DNS ja infrastruktuurin suojauksiaDDoS-suojauksen tärkeät näkökohdat.

November 28, 2017