Back to Question Center
0

Guideline From Semalt - Kuinka vapauttaa sivustosi hakkerointiin

1 answers:

Internetissä on paljon tietoverkkorikollisuutta. Tämän seurauksena ihmisten on pysyttävätietoinen näistä yksilöistä. Verkkosivuston omistajan puolesta sähköisen kaupankäynnin ja asiakkaidesi turvallisuus on sinunkäsissä. Hakkerit muodostavat huijaushyökkäysten, verkkohuijaus-sivujen sekä erilaisten haittaohjelmien haittaohjelmien perustan, kuten troijalaisten käytön sähköpostissaliitetiedostoja.

Hakkerit tavallisesti kohdistavat sivustoja monista syistä - security cameras cctv video surveillance equipment. Ne voisivat olla kilpailijapuolella, pyrkii tuomaan sivustosi alas. Muissa tapauksissa hakkerit voivat olla henkilöitä, jotka etsivät henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten sähköpostin salasanojatai jopa luottokorttitietoja. On olemassa monia lomakkeita, joista useimmat kiertävät uhrin kärsimistä.

Jack Miller, johtava asiantuntija Semalt ,käsittelee joitain vinkkejä, jotka voivat estää sinua hakkereilta:

1. Käytä suojattuja salasanoja.

Verkkosivuston ylläpitäjällä salasanallasi on valtava hallinnollinen tehtävävarmista, että koko sivusto on turvallinen. Yksinkertaiset salasanat, kuten 12345, eivät ole turvallisia ja saattavat joutua kokeiluversion ja virhekatkoksen hyökkäykseen. Toisessasinun ei pidä käyttää salasanoja, jotka ovat liian ilmeisiä. Salasanan kaltainen syntymäpäivä tai lapsen nimi ei ole tarpeeksi turvallinen. Sen pitäisi ollamonimutkainen sana rakenne, joka yhdistää eri tyyppisiä merkkejä eri tyyleissä..Sinun on myös varmistettava, että muut osapuolet käyttävätverkkosivustoilla on myös turvalliset salasanat.

2. Käytä HTTPS: tä.

Turvakerroksen suojaus voi tarkoittaa parasta verkkosivustollesi. Esimerkiksi,sivustoilla, joilla on HTTPS-palvelinympäristö, hyötyvät niistä, jotka eivät ole. Tämän seurauksena sivustosi turvallisuus samoin kuinasiakkaasi asiakkaat riippuvat suuresti hosting-suunnitelmasta. Lisäksi henkilöt, jotka hyötyvät näiden ideoiden käytöstä, päätyvät turvallisuuteensivustoja, joita useimmat hakkerit eivät voi tunkeutua.

3. Tutustu käsikirjoituksiin.

Useimmat hakkerit hyödyntävät skriptien ja CMS-alustojen käyttöä. Nämä järjestelmätsisältää haavoittuvuuksia, jotka määrätyt hakkeri voivat tehdä. Ole tietoinen ainutlaatuisista hahmoista, jotka kulkevat sinunkoska tällä tyyppisellä koodilla on erityyppisiä haavoittuvuuksia. Esimerkiksi PHP, ASP jaJavaScript näyttää useita reikiä järjestelmässä. Useimmat kehittäjät jättävät näihin vikoihin ja turvatoimiin, mutta heillä on taipumus valtaa useimpia teoksiahakkereita. Voit käyttää erilaisia ​​SEO- ja Webmaster-työkaluja löytää nämä virheet ja huolehtia niistä.

Päätelmä

Hakkerointi on tulossa osa päivittäistä elämäämme. Useimmat ihmiset viettävät jonkin verranhuomattava määrä aikaa verkossa on lukuisia hakkerointiyrityksiä. Tilanne pahenee niille, jotka käyttävät eri Internetiäkuten ylläpitäjät verkkokauppasivustoille. Hakkerit voivat torjua verkkosivuston ja tuhota joitakin tärkeitä näkökohtia, kuten toimintoja.Hakukoneoptimoinnin (SEO) ponnistelut voivat nopeasti muuttua yksinkertaisten, onnistuneiden hakkerien vuoksi. Tämän seurauksena sinunsivustosi ja asiakkaan turvallisuuden sivusto on käyttäjän käsissä kyseisen sivuston ylläpitäjä. Voit käyttää näiden ohjeiden vinkkejä tekemäänsivustosi turvallinen, luodinkestävä hakkereita vastaan.

November 28, 2017