Back to Question Center
0

Haittaohjelmat ja tapoja välttää sitä - Semalt näyttää muutaman tempun

1 answers:

Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager, avaa silmäsi joitakin temppuja, joita tarvitaan, kun haittaohjelmat hyökkäävät.

Lähes me kaikki olemme käsitelleet tietokoneviruksia ja haittaohjelmia osassa elämäämme. Olenko oikeassa? Ei ole hauskaa saada viruksia; Sen sijaan sinun pitäisi olla huolissaan siitä, että verkkoturvallisuutesi on vaarassa. Kun tietokone alkaa hidastua, silloin on vältettävä haittaohjelmia ja ryhdyttävä vakaviin toimenpiteisiin.

Käytä kerrostetun suojan kaikissa kohdissa

Ensimmäinen asia, jonka pitäisi tehdä, on käyttää kerrosta suojaa kussakin kohdassa. Tämä pitää järjestelmän turvallisena web-pohjaisista hyökkäyksistä, verkossa olevista haavoittuvuuksista, muuntuvien virusten ja aseman latauksista - commercial appraisals. Jotta suojaus olisi mahdollisimman tehokas, aktivoi verkon uhkasuojaohjelmisto ja skannaa laite kerran tai kahdesti viikossa. Voit myös kokeilla Intrusion Prevention Systems, palomuuri, Insight, SONAR ja virustorjunta verkkoturvallisuutesi vuoksi. Symantec Security Response kertoo, että meidän on pidettävä ohjelmistomme ja käyttöjärjestelmämme ajan tasalla.

Vähennä hyökkäyspinta

Hyökkäävän pinnan pienentäminen on suurta osaa. Poista sovellukset, joita et käytä. Sallikaa minun kertoa teille, että suuririskisillä tai herkillä päätepisteillä voi olla suurinta vahinkoa järjestelmälle. Siksi sinun on tarkistettava laite kerran päivässä ja pysyttävä poissa tuntemattomien ja ei-toivottujen ohjelmien asennuksesta.

Paranna Symantec Endpoint Protectionin oletusasetuksia

Symantecin päätepisteen suojausasetusten parantaminen on tärkeää..Jopa muutamia asetuksia voi tuoda vallankumouksesi online-suojaukseen. Sinun on pidettävä asetuksistasi omia vaatimuksiasi ja varmistettava yksityisyytesi, jotta hakkerit eivät häiritse sinua.

Säilytä selaimen laajennukset päivitettynä

Useimmat hyökkääjät arvioivat selaimesi ja yrittävät sitten tartuttaa järjestelmät. Siksi selaimen asetukset ja laajennukset on tärkeää pitää ajan tasalla. Älä koskaan käytä Internet Explorer, Acrobat, Flash ja Abode Photoshop ilman skannausta tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen. Monet virukset ja haittaohjelmat tulevat järjestelmään Internet Explorerin kautta. Joten, kannattaa pysyä poissa tästä selaimesta ja kokeilla Google Chromea tai muuta valitsemasi selainta.

Estä P2P-käyttö

Yksi helpoimmista ja nopeimmista tavoista, joita hakkerit käyttävät haittaohjelmien levittämiseen, on vertaisverkko (P2P). Sinun pitäisi aina estää P2P-käyttö. Tätä varten voit luoda ja valvoa ei-P2P-käytäntöjä, kuten tietokoneen käyttöä, rajoitetusti, jotta ulkopuoliset eivät pääse käsiksi laitteeseen. Tällä tavalla voit varmistaa, että tietokoneesi on tallennettu haittaohjelmilta ja viruksilta suuressa määrin.

Sammuta AutoRun

Voit lopettaa virusten ja haittaohjelmien saapumisen kääntämällä AutoRunia. Kun lataat jotain, sinun on aina poistettava se käytöstä, jotta tarpeettomat tuotteet eivät saa asentaa tietokoneeseen.

Varmista, että kaikki OS-korjauspäivitykset otetaan käyttöön

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä sinun on varmistettava, että jokainen käyttöliittymä on asianmukaisesti sovellettu. Yritykset, kuten Apple, Microsoft ja Google julkaisevat palvelupaketteja, suojauskorjauksia ja korjauksia maailmanlaajuisille asiakkailleen kuukausittain. Niiden tuotteet auttavat korjaamaan käyttöjärjestelmämme virheet. Voit hankkia minkä tahansa näistä tuotteista ja asentaa tietokoneeseesi mahdollisimman turvalliseen ja verkkoturvaan. Olipa käytössä Mac OS X, Windows tai jokin muu käyttöjärjestelmä, päivitä selaimet ja ohjelmat aina kerran tai kahdesti kuukaudessa.

November 28, 2017