Back to Question Center
0

Haittaohjelmien torjunta - Harjoittele Semaltista

1 answers:

Botit eivät ole parhaita. Ne ovat nopeita ja ylittäviäihmisten kävijöitä verkkosivuilla. Michael Brown, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt ,varoittaa, että robotit löytävät haavoittuvista sivustoista helppoa karkottamista tarkoituksena hyökätä heitä vastaan, lähettää kommentteja ja aiheuttaasekaannus liikenteen raportointijärjestelmissä. Haitallisten lähetysten tulva on tulossa vakava ongelma, ja Google-trendit osoittavatettä ongelma nousee eksponentiaalisesti.

Googlebot on hyvä bot

Botin päätehtävänä on automatisoida tehtävät ja peittää itsensä vierailijaksi - dior or christian dior. He kaatuvatlähdekoodit, tietojen kerääminen ja tehtävien suorittaminen vastauksena siihen, mitä he löytävät. Niin paljon kuin tämä kuulostaa haitalliselta, kaikki eivät olehuono. Google-botti näyttää käyttäjilleen läsnäolon ja auttaa SERP: n verkkosivustojen jonoa. Jotkut botit hyödyntävät tätä ja käyttävät sitäväärennettyjen merkkijonoja, jotka näyttävät olevan peräisin tästä botista.

Huono robotteja ja viittaus roskapostia

Bad bots plagiarize verkkosivujen sisältöä, varastaa käyttäjän tietoja, klikkaa petos laillistamainoksia ja Google Analyticsin tuottamia sekaannuksia. Tämän luettelon viimeisellä sivulla on monia vaikutuksia verkkosivustoon. Se on tulostaeri viallisten roskapostin haittaohjelmista. Esimerkiksi ne vääristävät liikennetietoja niiden luomasta inflaatiostakäyttäjät voivat käydä Google Analytics -raportteissa näkyvissä sivustoissa, joiden avulla he voivat luoda takaisin linkkejä. Koska he tulevat piilotetuksilaillista liikennettä, he pystyvät piilottamaan viittaajat.

Viittaus roskapostissa on 100% poistumisprosentti ja rajoitettu sivusi kertaa, mikä yleensä heikentääraporttien tiedot. Näin ollen näiden raporttien lopullinen tuote on enimmäkseen pätemätön. Vuosien varrella robotit ovat kehittyneet entistä kehittyneemmiksi..

bottiverkkoja

Hakkerit käyttävät botnet-verkkoja monimutkaisten hyökkäysten suorittamiseen. Botnet on robottien verkkojotka vaikeuttavat jäljittämistä ja mustan listan IP-osoitetta. On vaikeaa suojella verkkosivustoa, kun he käyttävät Distributed Denial of Service.Kun yksi juontaa tai estää yhden, monet muut kasvavat paikoillaan.

Ghost-referenssit

Useimmilla verkkosivustoilla on nykyään Google Analytics -koodi koodattuina niihin. läheterobotit voivat kaapata ainutlaatuisen UA-koodin lähdekoodista ja käyttää sitä seuraamaan sivustoa. Tästä lähtien on mahdollista lähettää tietojaGA: lle ilman käyntiä. He hyödyntävät Google Analyticsin mittausprotokollaa, joka ei syrji tietoja tulevista tiedoistasiihen.

Ghost-viittaussähköpostien pysäyttäminen

Käyttäjät voivat ohittaa haamukuvat ja palauttaa liikenteessä käytettävien tietojen eheydenraportteja. Verkkotunnuksen suodatin on yksi keino tähän liittyen, koska se varmistaa, että se ottaa vain huomioon kelvollisten verkkosivustojen tiedot. Sellaisellamitattu toimenpide, kaikki haamukuvaukset, jotka menevät eteenpäin, eivät näy analyyttisessä raportissa. Se ei ole pysyvä ratkaisu, koska hakkerit saavatkäyttöön otettujen vasta-toimenpiteiden tuulet.

Normaalin viittauksen roskapostin estäminen

Useimmissa tapauksissa sivustot raportoivat toiminnastaan ​​automaattisilla robotteilla heidän sivustollaan. Nämä ovat enemmänjota voidaan hallita perinteisten roskapostin estämismenetelmien avulla. Jos valitset Google Analyticsin käytön, prosessi voi olla pitkä ja kattava.Automaattinen estotoiminto on Sucurin verkkosivuston palomuuri, jossa on mahdollisuus mukautettuja sääntöjä käyttäjän mieltymyksiin.

Päätelmä

2000-luku kasvatti kerrostetun turvallisuuden kysymystä. Se on joskus ärsyttävääroskapostin käsittely. Ihmisten pitäisi kuitenkin alkaa tottua ryhtymään toimenpiteisiin varmistaakseen, että he suojaavat tietonsa kaikin keinoin.

November 28, 2017