Back to Question Center
0

Hakkerointi & Web Security - Arvokkaita kysymyksiä semaltista

1 answers:

Hakkerointi on yleistynyt useimmille internetkäyttäjille nykyään. Omistajatverkkokauppasivustoilla, hakkereilta syrjäyttäminen on yksi parhaista tavoista turvata sivustosi turvallisuus. Emme kuitenkaan pane tätä tekijääkun suunnittelet web-suunnittelua. Useimmat sähköisen kaupankäynnin käytännöt ovat tärkeitä online-markkinointitekniikoissa, kuten hakukoneessaOptimointi (SEO) sekä sisällön markkinointistrategiat - cleanance avene jabong. On kuitenkin tärkeää sisällyttää joitain suunnittelutoimintoja automaation automatisointiinturvallisuus hakkereita vastaan. Tällaiset toimenpiteet voivat varmistaa kävijöidesi turvallisuuden, kun he selailevat verkkosivustosi kautta.

Andrew Dyhan, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt ,määrittää tietyt hakkumenetelmät ja niiden ratkaisemiseksi tarvittavat keinot.

Ei ole tilannetta, joka esittää luodinkestävän suunnitelman asivusto. On kuitenkin joitain toimenpiteitä, joita ihmiset voivat toteuttaa ja tehdä koko prosessin turvalliseksi. Osa näistä menetelmistä sisältää seuraavat:

  • Salasanat

Hyvien salasanojen käyttö on tärkeää. Voit estää hakkeri pääsemästäsivustosi käyttämällä suojattuja salasanoja. Salasanat, kuten 12345 ja lasten nimet, voivat muodostaa jonkin henkilön keksiähuonolla tarkoituksella. Tämän vuoksi on tärkeää käyttää salasanoja, joita kenenkään ei voi arvata..Salasanojen vaihtaminen säännöllisestivoi tehdä ylimääräisen suojelun toimenpiteen verkkosivustolla, mikä parantaa heidän turvallisuuttaan merkittävästi. Toisessa testissä voidaan käyttää suojattua salasanaageneraattorit varmistaakseen turvallisuutensa.

  • Käytä HTTPS

Jotkut yleisistä hakkerointimenetelmistä vaativat yksinkertaisen HTTPS: n rajoittaa niitä. Hyper-tekstiTransfer Protocol Secure mahdollistaa turvallisen tiedonvaihdon verkkopalvelimen ja selaimen välillä. Tämä menetelmä tarjoaa ainutlaatuisen suojaustasonjotka yksinkertaiset hakata ja huijaus eivät pääse tunkeutumaan. Tyypillisiä hyökkäyksiä, joita voit hillitä käyttämällä HTTPS: ää ovat Cross Site Scripts sekä SQLinjektiot. Nämä tekniikat hyödyntävät verkkosivustokoodin ja palvelintyypin haavoittuvuutta.

  • Roskapostit ja tietokalastelu

Roskapostittajat ovat näitä ihmisiä, jotka lähettävät monia automatisoituja viestejä ja sähköposteja epäilemättäuhrit. Useiden tällaisten hyökkäysten taustalla oleva motiivi on yleensä epäselvä ja paljastaa monet ihmiset hakkereiden käsiin. Monet Internet-petoksettapahtuu roskapostittajien avulla. Voit vaihtaa suojattuun sähköpostipalvelimeen saavuttaaksesi lukuisia suojauksia isoja roskapostiviestejä vastaan. Toisessatapauksissa voit estää näiden viestien hyökkäyksen käyttämällä kehittyneitä roskapostisuodattimia.

Päätelmä

Internetissä ihmiset tekevät kaikenlaisia ​​asioita. On hyvä tehdä erilaisiasäätöjä verkkosivustosi suunnittelussa. Hakkerit hyödyntävät sivustokoodissa ja palvelimessa esiintyviä haavoittuvuuksiaitse. Sivuston ja sen käyttöä käyttävien henkilöiden tietoturva riippuu käytössä olevien hakkerointimenetelmien tehokkuudesta. Kuten aTuloksena on jokaisen yrittäjän kannalta välttämätöntä suojella internetin käytön hyvinvointia ja turvallisuutta verkkosivuillaan. Tässä oppaassa on joitainperustavan tekniikoita, joiden avulla sivustosi voi tuottaa lukuisia etuja. Voit tehdä joitain muutoksia ja parantaa turvallisuuttasivustosi merkittävästi.

November 28, 2017