Back to Question Center
0

Huijaukset & turvallisuus - Ole rikollinen älykkäästi

1 answers:

Internet on täynnä erilaisia ​​henkilöitä, joilla on monia aikeita. Kuten monet ihmiset asettivatkaupallisia verkkosivustoja ja blogeja, toiset pitävät aikaa investoida menetelmiin laittomien tekojen tekemiseksi. Kun teemme verkkosivustoja,keskitymme palveluiden toimitukseen sekä kokemukseen, jonka käyttäjä tuntee käyttäessään sivustoasi - cec solution dell computer. Suurin osa web-kehitysominaisuuksistaInternet-markkinoinnin ja suunnittelun ominaisuuksia kuten hakukoneoptimointi (SEO), UX-kehitys sekä sisällön kehittäminenrakenteita, kuten web-kehitystä.

Hakkerit käyttävät välineitä, jotka ovat etenemässä ja jatkuvat paremminaikaisemmista versioista aika kuluu. On tärkeää olla tietoinen menetelmistä, joita hakkerit käyttävät sekä muita tekniikoita, jotka mahdollistavat senhakkeroinnin alalla sekä internetin käytön turvallisuuden lisäämiseksi. Suurin osa web-petoksista pyörii hakkereiden töiden ympärilleja huijareita.

On tärkeää oppia joitakin näistä hyökkäyksistä ja pysyä turvassa niistä.

Jason Adler, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt ,kehittää tyypillisiä Internet-petosten hyökkäyksiä.

huijaus

Tämä rikos koskee sellaisten viestien ja sähköpostiviestien lähettämistä, joiden aikomus ei ole kunnossa.Huutokaupat käyttävät tekniikoita, kuten phishing- tai syötti-ja -vaihtohyökkäyksiä. Muissa tapauksissa huijarit käyttävät linkkejä, jotka ovat mahdollisesti haitallisiatai käyttää viruksia. He voivat lähettää liitteitä, jotka sisältävät troijalaisia. Kun avaat ne, ne voivat tartuttaa selaimesi ja varastaa paljon käyttäjän salasanojaja muita henkilökohtaisia ​​tietoja. On tärkeää käyttää kehittyneitä roskapostisuodattimia sekä käyttää turvallista sähköpostipalvelua..Varmista salasanasiovat vahvoja ja plugins ovat ajan tasalla.

SQL-injektio

Tällainen hyökkäys käyttää mahdollisuutta saada huonosti koodattuja verkkosivustoja. Jonkin verranverkkosivustoilla, joiden koodi on PHP, on SQL-haavoittuvuus. Joitakin tietokantoja voi käyttää etäyhteyden kautta tämän hakkerointimenetelmän avulla. Lisäksi SQLinjektio voi sallia hakkereiden lukea kaikki palvelimessa olevat tiedot sarakkeissa ja riveissä. Tämä hyödyntäminen voi tehdä sivuston haavoittuvaksi.Jotkut tiedot, jotka voivat vuotaa tällä tavalla, sisältävät luottokorttitiedot.

Cross Site Scripting (XSS)

Tämä hyökkäys toteuttaa joitakin kaikkein levottomista internet-petoksista. XSS käyttää sitätekstikenttiä komentosarjoja varten toisella verkkosivustolla. Toisin kuin botnet-hyökkäykset, XSS saa pääsyn tietokantaan, joka tekee koko selauskokemuksenhektinen. Hakkerit voivat varastaa luottokorttitietoja XSS: n kautta. Muissa tapauksissa ihmiset voivat vaarantaa verkkosivuston turvallisuuden hakkeroinnin avullase. Lisäksi SEO-ponnistelut eivät voi aiheuttaa hedelmiä sivustolla, jota hakukoneet pitävät turvattomina.

Päätelmä

Internet on täynnä monia ongelmia ja kysymyksiä. Lisäksi on olemassa erilaisiaaikomukset ja motiivit useimpien internetkäyttäjien takana. Useimmat verkkosivustojen rakentaminen tapahtuu ilman hakkereita ja Internet-petoksia. Tämän seurauksenaverkkosivuston ominaisuuksien muuttaminen keskittyy palveluntarjoamisen tekemiseen sekä sivuston hankinnan tehokkuuteen. On kuitenkin olemassaminimiin liittyvät toimenpiteet hakkereiden pysäyttämiseksi. Voit pysyä poissa Internet-petoksista käyttämällä joitakin tämän ohjeen vinkkejä. Lisäksi voitpalauttaa selailukokemuksen turvallisuus sekä muut asiakkaidesi turvallisuuteen vaikuttavat tekijät.

November 28, 2017