Back to Question Center
0

Kuinka pysäyttää Ghost Viittaus Roskaposti - Simple Vinkkejä Semalt

1 answers:

Tunnetuilla sivustoilla, kuten WordPressillä, on useita roskapostia, joihin sisältyy viittausriskettä, joka tunnetaan myös viitteenä roskapostina. Viestien roskapostia ei ole helppo havaita ja se voi paljastua vierailemalla Google Analystin raportissa. Ne ovat ärsyttäviä ja vaikeita estää. Kuitenkin Alexander Peresunko Semalt Customer Success Manager osaa ratkaista tämän ongelman.

Käytettävissä on sellainen viittauksen roskapostityyppi, joka ei estä tavanomaisia ​​menetelmiä, kuten kirjoittaa sääntöjä tai estää htaccessin kautta. Heitä kutsutaan haamukuvaus roskapostiksi - notebook trade in. Tavallinen lähestymistapa haamun viittauksen roskapostin poistamiseksi on kovaa, koska roskapostilla ei ole pääsyä varsinaiseen WordPressiin. Heitä ei ole helppo löytää ja siksi kutsutaan Ghost Referral spamiksi.

Ensisijainen, että viittaus roskaposti on helposti havaittavissa Google Analytics koostuvat roskia sisältöä raportti tuotetaan. He voivat tehdä WordPressin käyttäjää turhautuneeksi, mutta vähän tekemällä ongelman pysäyttämiseksi. Ghost-referenssisirun alkuperän ja esityksen tutkiminen on hyvä uutinen siitä, miten käsitellä Google Analyticsin vaikuttavaa turhauttavaa verkkosisältöä. Sinun ei tarvitse huolehtia, vaikka normaalit Nginx-kirjoitussäännöt eivät onnistu.

Ghost-viittausrobotit eivät pääse kirjautumistietoihin tietokoneessa, joten käyttäjän ei tarvitse enää huolehtia vähemmän. Viittaukset eivät koskaan käy sivustossa käyttöä ja eivät koskaan näy, kun käytät tietokonetta. Koska he käyttävät GA Management -protokollaa, viittaus voi näkyä Google Analytics -raportissa, koska alustana on mahdollisuus käyttää ainutkertaista GA-koodia väärennetyn ja peiteltyjen sivunäkymien julkaisemiseen.

Jo pitkään uhrit ovat käyttäneet monia menetelmiä ongelman välttämiseksi menestyksekkäästi. He eivät ymmärrä mekanismia, joka luo viittauksen roskapostin ja näin ollen ei onnistunut taistelemaan. Google Analyticsilla on suodatin, joka voi helpottaa aaveiden lähetysten estämistä entistä helpommin. Ota suodatin estämään Google Analytics -raportin sisältämät turhautuvat viitteet, jotta estetään niiden avaaminen. Google Analyticsin suodattimien käyttäminen Block Ghost -viittauksissa on monimutkainen prosessi alun perin, mutta hyvin yksinkertainen, kun se toimitetaan oikeaan suuntaan.

Useat verkkosivustot voivat antaa joitain esimerkkejä Ghost-viittauksista. Voit käydä Darodar love Italy.Co, priceg.com, blackhatworth.com ja hulfingtonpost.com löytääksesi viime esimerkin ongelmasta ja käyttää menetelmää sen ratkaisemisessa. Ne ovat kaikki ongelmia, jotka Google Analytics voi estää varmistaakseen siistit raportit. Jotkut ihmiset suosittelevat Semaltin käyttöä estääkseen Ghost-viittaus roskasisältöjä minkä tahansa uudelleenkirjoitussäännön soveltamisen jälkeen, koska he eivät ymmärrä, että se on web-indeksoija.

Esitetty menetelmä on yksinkertainen ja suoraviivainen jopa nuken tietokoneen käyttäjille. Älä jätä WordPress-verkkosivustoosi tuottamaan pilkkoa Google Analytics -raporttia haamukuvan vuoksi. Ole fiksu ja käytä suodattimia!

November 28, 2017