Back to Question Center
0

Kuinka tärkeä on Web-suunnittelu moottorin rankingissa? - Semalt Expert -huolet

1 answers:

Jokainen online-liiketoiminta, saada tasaista asiakkaiden online-virtaa on ensisijainen idea verkkosivuston luomisen takana. Hakukoneoptimoinnin (SEO) avulla yritys voi varmistaa vankan ja näkyvän läsnäolon verkossa. Brändikuva voi tavoittaa monia ihmisiä, kun yritys tavoittaa monia muita asiakkaita. Tämän seurauksena monet sivustot pyrkivät sijoittamaan korkealle hakukoneille tietyille avainsanoille yksinomaan heidän kapealle. Menestys tämän prosessin mahdollistaa SEO. Se sisältää näkökohdat kuten avainsanojen haku, backlinking ja sosiaalisen median virusmarkkinointi.

Tammikuusta 2017 lähtien SEO on muuttunut vähitellen. Esimerkiksi avainsanojen lisäksi Google keskittyy nyt sisällölliseen sisältöön, mobiililaajennukseen, sisällön relevanssiin ja web-suunnitteluominaisuuksiin. Jotta SERP-algoritmia voitaisiin luokitella, niiden on keskityttävä pelkästään käyttäjäkokemukseen selausistunnon aikana. Käyttäjän esteettinen tunne ja vaikutelma, kun he napsauttavat linkkiä, vaikuttavat päätökseen siitä, haluatko ostaa sivustosi tai lähteä toiseen hakutulokseen. Siksi verkkosivustolla, joka seuraa hyviä web-suunnitteluominaisuuksia, on oltava online-markkinoinnin kannalta.

Jotta saataisiin hyviä sijoituksia, asiakkaan menestyspäällikkö Semalt , Digital Services, Alexander Peresunko, suosittelee seuraavia elementtejä:

Sivuston tekniset tiedot

Verkkosivustolla on oltava tehokas koodaus ja hosting. Hyvällä sivustolla ei pitäisi olla ongelmia ja vikoja..Hostingpaketilla pitäisi olla riittävä kaistanleveys optimaaliseen reagointiin ja nopeuteen. Tämän vuoden tammikuussa Google vaatii web-sivustojen olevan matkapuhelimielisiä, jotta ne voisivat sijoittaa SERP-sivuille.

Muistettava brändäys

SEO on kyse vahvan brändin läsnäolosta. Google palkitsee sisällön merkityksen sijoituksen kautta. Avainsanojen valinta ja sisällön kuvaus vahvistavat voimakkaasti sen sijainnin, jolla sivu turvataan SERP: issä. Kaikki, mitä lähetät, edustaa tuotemerkkiä, jota yrität tehdä viruksista.

Visuaalinen vaikutelma

Verkkosivujen ulkoasu on ainoa web-kehityksen tarkoitus. Google palkitsee käyttäjän tarkoituksen tällaisten tekijöiden kautta. Henkilö tulisi houkutella, kun he käyvät sivustossasi. Visuaalinen elementti lisää tuloksia muuntamalla kävijät ostajiksi. Suunnittelun pitäisi antaa kävijälle helpon ajan ja ohjata heitä ostoksen tai tilauksen kautta.

yksinkertaisuus

Sisällön sijoittaminen sekä erikoispainikkeet kuten Call-To-Action-tehtävät vaikuttavat äärettömän paljon tekemäsi myyntiin. Helppokäyttöinen navigointi helpottaa huomattavasti, miten asiakkaat löytävät etsimäsi. Asiakkaalla ei tule olla vaikeuksia tai vaikeuksia navigointia.

Päätelmä

Kuten yrittäjä, web-kehitys voi vaikuttaa useimpiin digitaalisiin markkinointitekniikoihin kuten SEO. Estetiikka, jonka kävijä tuntee verkkosivustossasi, vaikuttaa merkittävästi siihen, tekevätkö he ostoksen vai ovatko hakukonemäärät sijoittaa verkkosivuja. Tietyt avainsanajoukot, matkapuhelimen ystävällisyys sekä verkkosivuston vasteaika ovat tekijöitä, joita Google painottaa verkkosivujen sijoittamiseen. Tämän vuoksi on tärkeää, että jokainen yrittäjä, joka haluaa aloittaa online-kentän, harkitsee teknisen osan web-kehitystä. Hyvillä paikoilla on korkean tason sijoitusmahdollisuuksia ja kilpailukykyä niissä erityisissä markkinarakoissa Source .

November 27, 2017