Back to Question Center
0

Kuinka unohtaa hakkerit ikuisesti - Vinkkejä semaltista

1 answers:

Sivuston omistaminen on kuin fyysisen myymälän tai toimiston luominen. Verkkosivusto on paikka, jossa sinunyleisö tulee sisään ja tekee ostot. Kun teet sivustosi elävää, se on kuin avaamalla myymälä ihmisille. Aivan kuten keskimäärintallentaa, ihmisten pitäisi päästä verkkosivustoosi, kun he tulevat fyysiseen kauppaan ja todennäköisesti tekevät ostoksen, kun he tuntevat niin.

Henkilö voi kuitenkin haluta saada tietoja ilman lupaasi - wohnungssuche winterthur umgebung. Vainkuten tyypillisessä toimistossa, joidenkin ihmisten pitäisi tulla verkkosivustoosi ja saada tietojasi luvattomasti tai käyttämään niitä. Tuloksena,ovissa on lukot, ja rakennuksissa on portit. Sivusto vaatii tällaista suojausta hakkereilta. Hakkerit menevät verkkosivustoihin ja varastavatarkaluonteisia tietoja, kuten asiakkaan luottokorttitietoja. Oikeudellinen standardi on varmistaa, että verkkosivusto pysyy vapaana näistähyökkäyksiä. Useimmissa tapauksissa jotkut maat pitävät sitä edelleen oikeudellisena velvoitteena.

Tämän artiklan mukaisesti Igor Gamanenko, Semalt Customer Success Manager kertoo, miten voit suojata verkkosivustoasi tietokonerikkomuksilta.

Yksityisyyden suoja

Hakkereilla on monia väärät tavoitteet hakkeroidessaan. Joissakin tapauksissa,he yrittävät varastaa tai pilata yrityksen maineesi. Muissa tapauksissa hakkerit häiritsevät ja jättävät hauskoja kuvia ihmisten tilien vaikutuksistahakkerointi..Hakkereiden luettelo voi olla loputon. On kuitenkin joitain toimenpiteitä, jotka voivat tehdä verkkosivustosi turvalliseksi. Ihan kuintodellisia varkaita, he todennäköisesti varastavat, kun jätät oven auki. Joitakin toimia, joihin voit hakea tämän käsittelemiseksi, ovat:

  • Pysy ajan tasalla. On tärkeää pitää kiinni uusista temppuista, joita hakkeritvoi käyttää milloin tahansa. Tämän seurauksena voit varoa ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet ajoissa, ennen kuin he löytävät. Jotkut sivustot kuten "The Hacker News"voi antaa sinulle arvokasta tietoa.
  • Kattavan pääsyn valvonnan tehostaminen. Verkkosivustolle hallintotietojen on oltava hyvinsalaisuus. Järjestelmänvalvojan ohjaus voi olla helppo reitti hakkereille, jotta saataisiin täydelliset tiedot verkkosivustosta. On tärkeää käyttää sisäänkirjautumistatietoa ja salasanoja, joita on vaikea arvailla. Voit myös rajoittaa peräkkäisten epäonnistuneiden kirjautumisyritysten määrää. Tämä poikkeuspitäisi sisältää sähköpostiviestejä, koska voi hakata ensin ja vaihtaa salasanan.
  • Verkkoturvallisuus. Verkon palomuurin perustaminen voi auttaa yritystäsi säästämäänpaljon paljon hack -yrityksistä. Tulisi rakentaa ja pitää ajan tasalla palo seinät sekä varmistaa, että tietokoneet ovat hyvässä hallinnassa.Esimerkiksi tietokoneet voivat kirjautua ulos muutaman minuutin toimimattomuudesta.

Johtopäätös

Sivuston ja sen käyttäjien turvallisuus on erittäin tärkeä. Hakkerit ovat lukuisiatyökaluja ja tekniikoita, joita he käyttävät päästäkseen verkkosivustoille ja suorittaa joitakin heidän huonosti tehtävistään. Jotkut yhteiset hakkereiden rikkomukset ovat ihmisiäkeräämällä luottokorttitietoja verkkosivustolta ja myymällä ne tummalla verkolla. Tällaisten ongelmien välttämiseksi sivuston omistajat voivat käyttää tätä ohjettavarmistettava riittävä turvallisuus ja turvallisuus. Nämä vaiheet voivat säästää sinulle, yrityksellesi tai henkilöstölleen miljoonia käteistä.

November 28, 2017