Back to Question Center
0

Kuinka vakuuttaa asiakkaat ostamaan SEO-ystävällinen sisältö

1 answers:

Merkittävä osa yrityksistä on sitä mieltä, että he voivat maksaa penniä sisältöä varten, mutta niiden yllätykseksi, heidän blogeistaan ​​ei päästä suosioon ja viime kädessä tuotteet eivät myy. Sosiaalisen median seuraajien määrä pysyy korkeana, mutta heidän web-markkinointitoimintansa eivät heitä eteenpäin.

Sisältö on kriittinen, mutta yritykset aliarvioivat sen merkityksen - антенна 2 4 мгц. Max Bell, Semalt Customer Success Manager selittää, miksi sivustolle on tärkeää tarjota hyvää sisältöä.

Halo-vaikutus

Jos verkkoympäristössäsi on huono sisältö, henkilöt kehittävät käsityksen siitä, että tuotteesi on huono. Psykologisesti, halo vaikutus kertoo, miksi houkuttelevia ihmisiä kutsutaan usein luotettavaksi. Tämä merkitsee, että jos sisältösi on hyvä, yleisö myös luulee, että tuote on hyvä.

Keskinkertainen sisältö

Halo-vaikutus on merkityksellinen vain, kun ihmiset huomaavat sinulle, ja jos sisältösi on tavallista, kukaan ei tunnista sinua. Verkko on tavallinen sisältö, joka on vähemmän mielenkiintoinen ja huonosti kirjoitettu. Halpoja kirjailijoitasi ei auta sinua voittamaan yleisöäsi, koska ihmiset valitsevat muita sivustoja, joilla on hyvä sisältö..

Keskimääräinen sisältö ei saa linkkejä

Jos sijoitat voimakkaasti mainontaan ja kun ihmiset pääsevät sivustollesi, päättävät, että ne eivät sovi niihin, investointi ei ole sen arvoista. Hyvän sisällön ansiosta voit houkutella asiakkaita ja lukijoita pitkään aikaan.

Mahtavaa sisältöä on jalat. Mainonnalla ei ole

Joissakin tapauksissa kaikki suuret sisällöt eivät saavuta paljon, mutta suurin osa suuresta sisällöstä leviää ajan myötä ja päätyy jakamaan sosiaalisen median ja muiden alustojen kesken.

Super-sisältö yhdistää brändisi tiettyyn persoonallisuuteen

Huono kirjoitus ei vaikuta sinuun, se ei siirrä sinua, eikä se ota yhteyttä sinuun. Itse asiassa sitä voidaan pitää vain musteen tuhlauksena. Toisaalta hyvää sisältöä voi tehdä paljon. Se luo yhteyden, persoonallisuuden ja tunteen. Jos tarvitset sisältöäsi viileiksi, sinun täytyy löytää henkilö, joka on tietoinen sisällön kehityksestä.

Se käynnistää sinut viranomaisena

Super-sisältö on hyvin jäsennelty ja kokonaisvaltainen, mikä kuvaa sinut alan asiantuntijana. Tämä vetää vaikuttajat, jotka ovat kriittistä yleisöä, ja kun he alkavat julkaista sisältöäsi, lukea alustasi ja linkittää muihin sivustoihin, niin teet paljon.

Huono sisältö ei ole investoinnin arvoinen

Huonosti tutkittu ja kirjallinen sisältö ei ole sen pääoman arvoinen, jota käytät, koska se ei näytä ja lopulta ei ole suurta yleisöä. Super-sisältö on kustannustehokasta, mutta sillä on mahdollisuus tavoittaa valtava yleisö ja muotoilla brändisi.

November 28, 2017