Back to Question Center
0

Kysy Semaltilta: Mikä on helpoin tapa päästä eroon viittaavan roskapostin käytöstä

1 answers:

Kun olet asentanut Google Analyticsin, jos huomaat, että liikennettä on nostettu sattumanvaraisesti, se on merkki siitä, että verkkosivustosi saa väärennettyjä näkymiä. Sinun tulisi ryhtyä toimenpiteisiin, jotta ne päättyisivät mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Artalt Abagarian, Semaltin Senior Customer Success Manager varoittaa, että valitettavasti Google Analyticsin roskapostia ei ole valitettavasti määritelty pysyvästi. Voit kuitenkin minimoida riskejä ottamalla käyttöön useita tapoja.

Roskapostirobotit ja niiden käyttötarkoitukset

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi saamme roskapostiviestejä, on roskaposti. Hakkerit suunnittelevat niitä monin tavoin ja yrittävät ottaa paljon ihmisiä hakkeroimaan verkkosivustojaan - stb приставки. He lähettävät tarttuvia linkkejä postilaatikkoosi ja esittävät, että he voivat tuottaa paljon liikennettä. Kun napsautat näitä linkkejä, näet, että sivustosi saa paljon liikennettä, mutta liikenteellä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Hakkerit todella käyttävät roskapostirobotteja tempaamaan sinut.

Viittaavan roskapostin tyypit

roskapostin robotteja käyttävät erilaisia ​​menetelmiä vastaanottopostin luomiseen: aaveiden viittausten ja indeksointiohjeiden kautta. Google Analytics ei voi arvioida tai arvioida, mikä on indeksoijan viittaus ja mikä on haamukuvaus. Haamuviestit näkyvät, kun Google Analyticsin osuma on väärennettyä tai tuntematonta liikennettä, kun indeksointiin viittaus tapahtuu, kun sivustosi vastaanottaa suuria määriä näkymiä tuntemattomista lähteistä. Sinun on poistettava botit, koska sinun on vähennettävä palvelimesi ja verkkosivustojen kuormitusta. On myös tärkeää saada tarkkoja tietoja Google Analyticsista sivustosi terveydelle..

Main Spam Referral Domains

Ei ole väärin sanoa, että on olemassa lukuisia roskapostialueita, mutta kuuluisat ovat darodar.com, ilovevitaly.co, semalt.com ja buttons-for-website.com. On tärkeää pysyä poissa näistä verkkosivustoista ja muista vastaavista sivustoista, koska ne voivat vahingoittaa sivustosi ja heikentää Google AdSense -palvelua.

hyvien käytettyjen robottien ja hämähäkkien poistaminen

Voit poistaa hyvin käyttäytyneet hämähäkit ja robotteja tietojasi muokkaamalla asetuksiasi. Jos et estä tai poista niitä mahdollisimman aikaisin, on mahdollista, että sivustosi vahingoittuu. Suurin osa robotit ja hämähäkit näyttävät sivustoilta, mutta ne vahingoittavat internet- ja offline-tietoja. Google Analytics tarjoaa erilaisia ​​tarjouksia, vinkkejä, temppuja ja ehdotuksia poistamalla ne sivustostasi. Voit siirtyä admin-osioon tarkistaa uudet päivitykset ja muuttaa asetuksiasi vastaavasti.

Miten poista Ghost-ohjaimet

Tutkittuasi joitain tarjouksia, olen havainnut, että haamukuvaukset on helppo estää asentamalla ja aktivoimalla suodattimet. Varmista, että käytät useita suodattimia maksimoidaksesi verkkoturvan. Sinun tulisi myös määrittää voimassa olevat isäntänimen suodattimet. Tällöin sinun olisi asetettava seuranta-tunnus tai numero. Anna minun kertoa teille, että botit ovat hyvin fiksuja; he eivät antaisi mitään mahdollisuutta mennä pois, kun sivustosi tai Google Analytics ei ole vaurioitunut.

Poista telekuuntelun viitetiedot

Kun olet määrittänyt yllä olevat asetukset, seuraava askel on toteuttaa kelvollinen isäntänimen suodatin, joka pitää sivustosi ja Google Analyticsin turvassa viittaus roskapostilta. Et saa unohtaa, että indeksoijat vierailevat sivustossasi ja yrittävät nyt vahingoittaa tietojasi. Siksi sinun on poistettava ne sekä sivustostasi että Analyticsista aikaisintaan.

November 28, 2017