Back to Question Center
0

Mieti kuin hakkeri! - Semalt Expert kertoo kuinka suojata sivustosi

1 answers:

Uutiset verkkosivujen hakkeroinnista ovat kaikki uutiset joka päivä. Miljoonat tiedot päätyvät loppuunhakkereiden käsissä, jotka vaarantavat tietoja, varastavat asiakkaiden tietoja ja muita arvokkaita tietoja, jotka johtavat henkilöllisyyden varastamiseen joskus. se onei ole vielä tiedossa, miten verkkosivuston hakkerit tekevät luvattoman pääsyn tietokoneisiinsa.

Jack Miller, asiantuntija Semalt ,on räätälöity merkittävimmistä hakkerointiin liittyvistä tiedoista voittamaan hyökkäykset - ubiquiti poe switch price.

On tärkeää ymmärtää, että verkkosivustojen hakkerit tietävätsivuston enemmän kuin web-kehittäjät tekevät. He ymmärtävät hyvin verkon kaksisuuntaisen lähetyksen, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa tietojapalvelimilta pyynnöstä.

Ohjelmien ja verkkosivustojen rakentaminen ottaa huomioon käyttäjien tarpeet, jotkaedellyttävät tietojen lähettämistä ja vastaanottamista. Webhakkerit tietävät, että web-kehittäjät, jotka luo verkkosivustoja verkkokauppiaille, helpottavattuotteiden maksaminen ostoskorjauksen jälkeen. Kun web-kehittäjät rakentavat ohjelmia, he ovat pakkomielteitä asiakkaidensa kanssaja epäilemättä uhkaavat koodin tarttumista sivuston hakkerit.

Miten hakkerit toimivat

Verkkosivut hakkerit ymmärtävät, että sivustot toimivat pyytämässä ohjelmissatiedot ja suorittavat validoinnin ennen onnistunutta tietojen lähetys-vastaanottoprosessia. Virheellinen syöttödata ohjelmaan, jota kutsutaan huonoksi syötöksivalidointi, on ensisijainen tietämys hakkeroinnin takana. Se tapahtuu, kun syöttötieto ei vastaa odotustakehittäjän suunniteltu koodi..Verkkosivustojen hakkerien yhteisö käyttää useita tapoja antaa virheellisiä panoksia ohjelmille, mukaan lukienseuraavia menetelmiä.

Pakettimuokkaus

Tunnetaan myös hiljaisena hyökkäyksenä, pakettien muokkaus liittyy tietojen hyökkäykseenkauttakulku. Käyttäjä tai verkkosivuston ylläpitäjä eivät ymmärrä hyökkäystä tietojenvaihdon aikana. Käyttäjän lähettämisessäylläpitäjän pyynnöstä tietoja, hakkereita voi muokata käyttäjän tai palvelimen tietoja saadakseen luvattomia oikeuksia. pakettimuokkausta kutsutaan myös Lähi-hyökkäykseksi.

Paikan päällä olevat hyökkäykset

Verkkosivuston hakkerit saavat joskus pääsyn käyttäjätietokoneisiin tallentamalla haittaohjelmiakoodit luotetuilla palvelimilla. Haitallinen koodi tartuttaa käyttäjiä, kun komennot pyydetään käyttäjätietokoneeseen napsauttamalla linkkejä tailadataan tiedostoihin. Joitakin yhteisiä sivustojen välisiä hyökkäyksiä ovat cross site -pyynnön väärennys ja sivustojen väliset komentosarjat.

SQL-injektio

Verkkosivuston hakkerit voivat suorittaa yhden tuhoisimmista hakkeroista hyökkäämällä apalvelin hyökkää sivustoja. Hakkerit löytävät haavoittuvuuden palvelimelta ja käyttävät sitä kaappaamaan järjestelmä ja suorittamaan järjestelmänvalvojan oikeuksiatiedostojen lataamisessa. He voivat tehdä esimerkiksi vaikeita ongelmia henkilöllisyyden varastamisesta ja verkkosivujen purkamisesta.

Suojaus verkkosivuilta hakkereilta

Verkkosivuston kehittäjien on ajateltava hakkereita. Heidän pitäisi miettiä tapojaniiden koodit ovat alttiita verkkosivujen hakkerit rakennettaessa sivustoja. Kehittäjien on luotava koodit, jotka poistavat lähdekoodit karkaamallaerikoismerkkejä ja ylimääräisiä koodeja, jotta vältetään vahingolliset komennot verkkosivujen hakkereilta. Ohjelmien GET- ja POST-parametrittulisi seurata jatkuvasti.

WWW-sovellusten palomuurit voivat myös turvata verkkosivujen hakkerien hyökkäykset.Palomuuri suojaa ohjelmakoodia varmistamalla sen manipulaatiosta, koska se kieltää pääsyn. Pilvipohjainen palomuurisovellusCloudric on palomuurisovellus lopulliseen verkkoturvaan.

November 28, 2017