Back to Question Center
0

Mikä on Internet-petos? - Semalt antaa vastauksen

1 answers:

Internet on valtava taloudellinen resurssi, jolla useimmilla käyttäjillä on lukuisia etuja. Monet ihmiset voivat hyödyntää markkinoiden potentiaalia, jolla Internetillä on hallussaan. Yritykset, joilla on verkkokauppasivustoja, voivat saada asiakkaita maapallolta. Useimmissa tapauksissa ihmiset rakentavat verkkosivustoja loppukäyttäjien mielessä. On erittäin vähäistä mahdollisuutta harkita verkkoturvallisuuden lisäämistä sivustossasi - hosting server sql. Internet-petosten ymmärtäminen voi kuitenkin helpottaa sähköisen kaupankäynnin verkkosivustosi lukuisten hakkereiden avulla.

Tietämys Internet-petoksista voi olla hyödyllistä sivustolle yleisesti markkinointitekniikoissa, kuten Hakukoneoptimointi (SEO), riippuu sivuston turvallisuusominaisuuksien tehokkuudesta. Google voi merkitä sivuston epävarmaksi, mikä voi aiheuttaa ostajien pelkoa käydä kauppaa sivustolla. On myös tärkeää raportoida internet-petoksen tapauksista välittömästi. Voit tallentaa asiakkaidesi ja sähköisen kaupankäynnin turvallisuuden.

Customer Success Manager Semalt Ross Barber tarjoaa seuraavia Internet-petoksia:

  • Hakkerointi Hakkerit ovat atk-asiantuntijoita, jotka voivat manipuloida järjestelmiä ja saada luvattoman pääsyn useimpiin järjestelmiin..Pysyminen hakkereilta on tärkeää. Hakkerit voivat tehdä liiketoiminnan menettää palvelunsa DoS-hyökkäysten vuoksi. Muissa tapauksissa internet-petokset, kuten luottokorttivarkaus, tapahtuu hakkereiden avulla. On ehdottoman vältettävä hakkerointitekniikoita, kuten SQL Injection ja Cross Site Scripting (XSS). Voit myös luoda asiakkaillemme tiedotuskampanjan, jossa heille ilmoitetaan tärkeistä vinkkeistä, jotta he voivat pysyä turvassa.
  • Roskaposti Roskapostiviestit ovat sähköposteja, joilla on taipumus olla epäselvä motiivi läsnäolonsa takia. Roskapostittajat käyttävät kaikenlaisia ​​tekniikoita, joiden avulla heidän aiheet voivat napsauttaa linkkejä, jotka ovat yleensä haitallisia tai haitallisia vaikutuksia. Ne voivat esimerkiksi sisältää troijalaisia, jotka voivat torjua uhrin tietokoneen ja ottaa arvokasta tietoa. Nämä virukset voivat myös vahingoittaa koko tiedostojärjestelmää, joka johtaa uhrin tietokoneen häviämiseen.
  • Tietokalastus (Phishing). Tietojenkalastelu on tekniikka, jonka useimmat petolliset käyttävät huijaamaan ihmisiä antamaan tunnistetietoja. Se voi myös huijata muita asiaankuuluvia tietoja sekä tehdä lukuisia muita hakkereita. Tietojenkalastelu edellyttää kaksoiskappaleiden luomista. Hakkeri on sitten etsittävä tapaa uhraa uhri käyttää fake verkkosivuilla kuin oikeutettu. Käyttäjät saavat saumattoman pääsyn asiakastietoihin ilman heidän suostumustaan.

Päätelmä

Tietoverkkoturvallisuus on välttämätön useimmille sähköisen kaupankäynnin verkkosivustoille. On tärkeää tehdä sivusto, joka on turvallinen hakkereiden töistä, sekä sellainen, joka voi antaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä ostoksia ilman monia vikoja. Tämän takia internetin petoksesta on riittävää tietämystä. Useita roskapostin ja hakkerointitilanteita esiintyy, koska riittämätön tietoisuus uhkaavien hyökkäysten uhreista. Tämän seurauksena tietoverkkoratkaisun tila on edelleen erittäin vaarassa. Tässä oppaassa on tärkeitä Internet-vakoiluohjeita. Asiat, kuten luottokorttien varkaus ja henkilöllisyystarkastukset, eivät voi kohdata sinua, kun käytät näitä toimenpiteitä.

November 28, 2017