Back to Question Center
0

Mitä ovat SQL-injektionesteet? - Insight From Semalt

1 answers:

SQL-injektio on yleinen hakkeri, jota useimmat hakkerit pitävät käyttökelpoisina tähän päivään asti. Tämä hyökkäysvoi vaarantaa verkkosivuston käytön turvallisuuden ja yksityisyyden. Se hyödyntää verkkosivustokoodin haavoittuvuutta, joka muodostaa suojausreiän,jotka hakkerit voivat käyttää sivuston tietokantaa. Tästä käsitteestä kestää kokeneiden hakkerien pyrkimys löytää juuri ja juurikäyttää palvelinta etäpaikasta verkon kautta. SQL-injektioilla voi kerätä tietoa verkkosivustostakuten käyttäjänimeä, salasanoja ja luottokorttitietoja - all real estate appraisals llc.

Structured Query Language (SQL) on ohjelmointikieli, joka sallii tietokoneenpääsy, muokkaus tai kirjoittaminen palvelimelle. SQL-injektio toimii tietyillä tietyntyyppisillä palvelintietokannoilla, jotka ovat tällaisiahaavoittuvuus. Jotkut tämän hyökkäyksen kohteena olevista tietokannoista ovat MS SQL Server, Oracle, Access, Filemaker Pro ja MySQL. Aohjelmoijan näkökulmasta, jokainen online-lomake tai syöttökenttä syöttää mahdollisuuden komenton käymiseen palvelimelle. NikChaykovskiy, Semalt Senior Customer Success Manager selittää, että hakkerit käyttävät tätä haavoittuvuutta tällaisissa tietokannoissa ja saavuttavat lukuisia hyökkäyksiä.

SQL-ruiskutus työn aikana

Useimmat verkkosivustot tukevat joitain lomakkeita, joiden avulla käyttäjä voi syöttää joitain tietoja..Tämämahdollisuus on ainoa tapa, jolla asiakkaat voivat osallistua sivustoon ja saada joitain tarpeistaan ​​ja ratkaisuistaan ​​tarkistaa. Kentät, jotka voivatsallia syöttökomentoja, kuten näitä, lomakkeita, taulukoita, tukipyyntöjä, hakupainikkeita, kommenttikenttiä, palautekenttiä, kirjaudu sisäänlomakkeet sekä kirjaudu lomakkeisiin. Palvelin lukee tietoja näistä lomakkeista komennoiksi, jolloin käyttäjä voi muokata ja muuttaa tietojapalvelimessa. Jotkut tekniikat tämän hyökkäyksen hillitsemiseksi voivat merkitä tietojen salaamisen sisäänkirjautumislomakkeilla ennen palvelimen saapumista.

SQL Injection -hyökkäykset käyttävät tätä mahdollisuutta. On olemassa riski palvelimelle, mikäuseimmat hakkerit käyttävät muiden hyökkäysten komentoja. Rikolliset vaarantavat palvelimien turvallisuuden asettamalla muitaerilaisia ​​komentoja palvelimelle. Tämä hyökkäys voi paljastaa arvokkaita tietoja, kuten kaikkia tekstitietojen muodossa olevia tietoja.Lisäksi hakkeri pystyy lataamaan tiedostoja, lataamaan, muokkaamaan, korvaamaan tai poistamaan näiden tietokantojen palvelimelta läsnä olevia tiedostoja. Seon tärkeää käyttää turvakoodia suunniteltaessa verkkosivustoa.

Päätelmä

Jokaisen sähköisen kaupankäynnin liiketoiminnan tehokkuuden varmistamiseksi on oltava joitainriittävä tietoverkkoturva. Teemme kuitenkin verkkosivuja, jotka kohdistuvat teknisiin tarkoituksiin, mikä mahdollistaa kaupan tai ostoksenostajalta. Hakkerien aikomus ei ole koskaan harkinta, ja tämä tekee koko prosessin haavoittuvaksi. SQL-injektio on erityinentyypin hakata, joka hyödyntää useimpien verkkosivustojen koodien haavoittuvuutta. Hakkeri voi saada pääsyn palvelimelle ja suorittaa joitakin tärkeimpiähyökkäyksiä ja hyökkäyksiä. Tällainen haavoittuvuus vaarantaa sivuston turvallisuuden ja tämä voi tehdä SEO-ponnisteluista epäonnistumisen. Sinä pystytkäytä tätä ohjetta, jotta vältät SQL Injection -hyökkäykset sivustollesi. Lisäksi voit herkistää asiakkaitasi uhkaavasta vaarasta ja säilyttääheidät turvallisiksi hyökkäyksiltä.

November 28, 2017