Back to Question Center
0

Miten hakkerit hakata - Semalt Expert -huolet

1 answers:

Jokaisessa online-tekijässä, johon liittyy palvelin, on yleensä riski hakkeroida.Internetissä käyttäjä lähettää ja vastaanottaa tietoja palvelimelle. Tämän seurauksena suurin osa web-kehityksestä keskittyy käyttäjän jaei järjestelmän vakautta. Tästä syystä ihmiset luovat sähköisen kaupankäynnin verkkosivuston, joka voi suorittaa nämä tehtävät vain esimerkillisesti,jättäen huomiotta se tosiasia, että sairastuneilla henkilöillä on myös mahdollisuus käyttää tätä mahdollisuutta. Tämän seurauksena verkkosivustosi turvallisuus sekä sivuston turvallisuusasiakkaasi riippuu siitä kuinka tehokkaasti voit torjua hakkeroituja yrityksiä.

On monia tapoja, joilla ihmiset suorittavat hakkerit - bolivia escorted tours. Hakkerin tavoitteena onlöytää luvaton pääsy verkkoon ja päästä käsiksi tietoihin, jotka muutoin pysyvät palvelintietokannassa. Joissakin tapauksissa he voivat yrittäätuoda verkkosivusto alas käyttämällä botnet-verkkoja tai muita vahingollisia keinoja. Monet ihmiset, jotka tekevät verkkosivustoja, kuten blogeja tai verkkokauppasivustoja, ihmettelevätmiten hakkerit suorittavat hakkerit. Jotta voimme luoda keinot ja mekanismit estää hakkereita, on ymmärrettävä, miten hakkerithakata verkkosivustoja.

Jack Miller, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt ,määrittelee joitain menetelmiä, joita hakkerit käyttävät, kuten alla:

Cross-site-hyökkäykset (XSS)

Nämä ovat käyttäjän välittämiä koodeja, jotka voivat toimia palvelimella ja hyökätä haavoittuvatietokone..Hakkeri alkaa varoittaa käyttäjää napsauttamalla haitallista linkkiä. Tämä linkki avaa komentosarjan selaimessa, jossahakkeri löytää kanavia käyttää muita hyö- dykkeitä. Esimerkiksi hakkeri voi ottaa kaikki selaimen tiedot, kuten salasanat ja välimuisti. Hakkerivoi myös käyttää selaimen ominaisuuksia, kuten mikrofonia ja web-kameraa etänä ilman uhrin suostumusta.

SQL-ruiskutus

Tämä hyödyntää hyödyntää joidenkin ohjelmointikielten haavoittuvuutta. Tämähyödyntää enimmäkseen töitä verkkosivustoilla, joilla on huono koodirakenne. Esimerkiksi PHP-sivusto voi joutua SQL-injektio-hyökkäyksen kohteeksi.Hakkeri yrittää vain käyttää verkkosivustotietokantaansa ja saada kaikki tiedot. Tiedot kuten yrityksen tiedot, käyttäjätunnukset ja luottokortin tiedot ovat tällä tavoin haavoittuvia. Lisäksi hyökkääjä voi myös ladata, ladata tai muokata kenttiä sarakkeissa ja riveissäkäyttämistäsi tiedoista. Muissa tapauksissa hakkerit saattavat käyttää pakettien muokkausta, jossa he varastavat tietoja, kun ne kulkevat palvelimen välilläja käyttäjän.

Päätelmä

Kun teemme verkkosivustoja, emme tunnista mahdollisia hakkereiden menetyksiälaittaa sähköisen kaupankäynnin yrityksille. Tämän seurauksena monet sivustot on rakennettu palvelemaan asiakasta ilman hakkeria. Hakkerit voivat suorittaamonia menettelyjä verkkosivuilla, joista suurin osa voi liittyä yksityisten tietojen varastamiseen, petoksiin tai huonosti käsittelemiseen. Lyhyesti sanottunasivusto, samoin kuin asiakkaidesi, riippuu sinusta, omistajasta ja ylläpitäjältä. Suurin osa hakukoneoptimoinnin (SEO) pyrkimyksistä kasvaaverkkosivuston voimassaolo ja SERP-näkyvyys. Hakkerit voivat tuhota sivuston tältä osin. Tietämys hakkerointimenetelmistävoi säästää merkittävää yrityksen menetystä sekä kasvattaa verkkotunnuksia viranomaisilla hakukoneista turvallisuuden vuoksi.

November 28, 2017