Back to Question Center
0

Oletko kyllästynyt siihen, että Bank Phishers on koukussa? Siirry alas oppaan semalta

1 answers:

Verkkohyökkäystoiminta on uusi käännös tietojenkalastelussa. Verkossakenttä on valtava taloudellinen voimavara, jolla on äärettömät markkinapotentiaalit. Monet sivustot ja verkkokaupan yritykset käyttävät tätä kanavaa hyödyksilukuisilta asiakkailta verkossa. Rahoituslaitoksilla, kuten pankkeilla, on verkkoalusta, jossa suurin osa liiketoimista voiesiintyä. Pankit kärsivät useimpien hakkereiden rikkomisesta sekä Internet-petostapauksista, jotka yleensä varastavat miljoonia pankkialan ulkopuoleltalaitokset sekä henkilöt, jotka itse harjoittavat liiketoimintaprosesseja.

Petoksilla ja muilla rikollisilla on kuitenkin mahdollisuus käyttää tätä alustaa. Suurin osapetokset ovat peräisin pankkiiriltä tai hakkeroiduilta pankkisivustoilta. Tietojenkalasteluun liittyy kloonisivujen luominen sekä tietyn kloonisivuston luominenpankki. Hakkerit voivat käyttää menetelmiä, kuten roskapostin lähettämistä tai selainten koukistusta houkuttelevien uhrien tekemiseen arvokkaiden tietojen tarjoamiseksiväärennettyyn sivuun. Tämän seurauksena henkilökohtaiset pankkitiedot vuotavat hakkereille, joissa he voivat kohdistaa tuhansia tällaisia ​​henkilöitä. pankitkärsivät tappiosta sekä vakuutusyhtiöistä, jotka vakuuttavat heitä tällaisista rikoksista.

Tietojenkalastelua voi esiintyä monin tavoin. On tärkeää tietääestämään vaarallisia hyökkäyksiä. Jotkut näistä menetelmistä ovat samat, kun taas toisiin kuuluu yksi tai kaksi näistä menetelmistä.

Max Bell, yksi johtavista Semalt ,antaa tietoa seuraavista tietojenkalastustekniikoista:

  • Dragnet-menetelmä

Tämä lähestymistapa edellyttää väärennetyn sähköpostipalvelun tarjoajan lähettämistänäyttävät olevan oikeutettu ruumiillinen osio, jossa roskapostittaja lähettää sähköposteja pankkien logoja ja muita uskottavuustietoja. Maalitässä on houkutella aiheita toimittamaan asiakkaiden tietoja. Jotkut yleisistä massamääritystoimenpiteistä käyttävät tätä menetelmää.

  • Rod- ja kiekkomenetelmä

Tämä tekniikka edellyttää suoraa kohdentamista. Hakkereilla voi olla joitain yhteystietojauhrin takia he vakoilevat. He voivat sitten pyytää joitain kohdennettuja tapoja hakea tietoja käyttäjältä. Henkilökohtaisia ​​tietojakuten verkkoyhteyksien pankkitunnisteiden tiedot voivat vuotaa tällä tavoin.

  • Lobsterpot-menetelmä

Tämä tekniikka edellyttää väärennettyjen verkkosivustojen luomista, jotka näyttävät oikeilta sivuilta. Jokainen sivu,ponnahdusikkuna ja palvelu toimii yhtenäiseksi lailliseksi pankkialueeksi. Kohdentamalla kapea kapea verkko-rikollinen voi ollakäyttämään roskapostitekniikoita, jotta uhri voi vastata sähköpostiin tai suorittaa pankkitoiminnan väärennetylle verkkotunnukselle.

  • Verkkotunnus

Tämä menetelmä sisältää pistokkeen tai koodin pistämisen uhrin selaimeen. Tuloksena,petostaja voi päästä käsiksi näppäilyyn, kun vierailet laillisia pankkisivustoja. Lisäksi niitä on mahdollista ohjata uudelleenväärennettyyn verkkosivustoon.

Päätelmä

Internetin petos on useimmille pankkilaitoksille nykyään yleinen ongelma. Monet ihmisetkärsivät päivittäin hakkereiden ja muiden verkkorikollisten vaikutuksista, jotka suorittavat joitakin näistä petollisista liiketoimista. Tietojenkalastelu ja roskapostin lähettäminenhyökkäykset paljastavat asiakkaiden tietoja ja tietoja näille ihmisille, jotka pyrkivät poistamaan paljon rahaa. Voit oppia petoksista ja tietojenkalastelustatämän oppaan avulla. Lisäksi voit myös varmistaa asiakkaidesi ja pankkiasiakkaiden pankkitoiminnot ja parantaa siten niitäInternet-turvatoimet sivustossasi Source .

November 28, 2017