Back to Question Center
0

Onko palvelimen sijainti vaikuttanut yrityksesi toimintaan? Asiantuntemus Semaltista

1 answers:

Online-markkinointi on monimutkainen prosessi, jonka avulla voit tavoittaa miljoonia potentiaaliaasiakkaat pienessä aikakehyksessä. Yritykset ja yrittäjät valitsevat verkkomarkkinoita, koska sen ääretön mahdollisuudet saavuttaa uudetasiakkaita maailmanlaajuisesti. Monet yritykset ovat onnistuneet digitaalisten markkinointikampanjoidensa avulla erinomaisten maantieteellisten tavoitteidensa ansiosta.

Tämä menestys saa monet ihmiset osallistumaan kohdennettuihin SEO-palveluihin. Tämän seurauksena sivustoomistajat haluavat verkkosivujen hosting ollaan tietyissä maissa tietyissä sisällönhallintajärjestelmissä. Monissa tapauksissa ihmiset voivatihmettelevät, miten onnistutaan geo-kohdentamisessa ilman fyysisen palvelimen sijainnin käyttöä.

Max Bell, asiantuntija Semalt Digitaaliset palvelut jakavat yritysten maantieteellisen kohdistuksen salaisuudet.

Aluksi on otettava huomioon tärkeät näkökohdat. Esimerkiksi:

  • Miten käsitellä monikielisiä sivustoja yhdellä palvelimen sijainnilla
  • Miten web-indeksoijat erottavat toisen kielen kaksinkertaisesta sisällöstä
  • Miten palvelimen sijainti voi vaikuttaa SEO
  • Mikä on palvelimen sijainnin vaikutus asiakaskuntaani

Palvelimen sijainnilla ei kuitenkaan ole vaikutusta sähköiseen kaupankäyntiinmenestystä enää. Google Webmaster Tools -työkaluilla on CDN-tunnuksia, jotka voivat tehdä tiettyjä maantieteellisiä kohdesuodattimia ja varmistaa, että sisältö saavuttaa jonkin verrankohdennetut kuluttajat alas linjaan, mikä voisi olla mahdollista vain käyttämällä ihanteellisia palvelinpaikkoja.

Miten verkkosivustot voivat kohdistaa johonkin maahan yhdellä kielellä

Nykypäivän hakukoneet, kuten Google ja Bing, omistavat webmaster-työkaluja, jotkatarjoavat palvelun tiettyyn liikenteeseen kohdistamiseen..Googlen Verkkovastaavan työkaluissa tämä asetus on käytettävissä Hakuliikenteessä>Kansainvälinen kohdistaminen> Maa-välilehti. Maa, jonka haluat optimoida kohdistamiseen, pitäisi näkyä avattavassa valikossa. Joissakin tapauksissa,web-kehittäjät voivat valita hosting-suunnitelman, jolla on maakoodattu ylätason verkkotunnus. Tämä CCDL voi sisältää verkkosivuston URL-osoitteen, kutenwww.mysite.de saksalaiselle sivustolle. Googlen hakukoneet automaattisesti liittävät tämän verkkotunnuksen kyseiseen maahan. Tässä tapauksessa,tällainen sivusto ei voi yhdistää toiseen sivustoon.

Jotkin sivustot käyttävät kuitenkin yleisiä ylätason verkkotunnuksia, kuten (.com, .org jne.).Näissä tapauksissa käyttäjällä on mahdollisuus luoda toisen maan käyttäjän verkkotunnus tai alihakemistot. Jos ei, hakukoneliittää sen automaattisesti muihin parametreihin, kuten:

  • Sivustoon saapuvat linkit
  • Palvelimen IP-osoite
  • Sijaintitiedot katkelmista ja
  • Asiaankuuluvat tiedot työkaluista, kuten Google My Business

Espanjassa on mahdollista perustaa verkkosivusto ja suunnata kaikki mukautuksetsaksaksi käyttämällä Google- tai Bing-verkkovastaavan työkaluja. Tällaisten sivustojen ylläpitämisessä on tärkeää tarkastella sivun latausaikaa.Sivusto ladataan nopeimmin, kun käyttäjä on maassa, jossa sivustopalvelin asuu.

Lisäksi verkkosivusto voi kohdistaa koko maailmaan. Tässä tapauksessa Google suositteleekäyttämällä valittua valikkoa maan valikossa. Jos näin ei tapahdu, saatetaan jättää huomiotta joitain etuja, erityisesti koskaautomaattinen paikallinen SEO, jonka Google asettaa verkkosivustolle. Sisältötoimitusverkoston (CDN) käyttäminen on myös erittäin tärkeää. Tehokas CDNstrategia antaa yhden aktiivisen palvelinsolmun ja tekee sivuston reagoivan erittäin nopeasti Source .

November 27, 2017