Back to Question Center
0

Optimoimalla sivun SEO tarjoamaan arvoa sivustoosi - tutkimusta semalta

1 answers:

Kaikissa online-liiketoiminnoissa on erityisen tärkeää saada riittävä kattavuus etenkin internetissä. Internet-markkinoijalle on yleensä tärkein tavoite varata voimakas läsnäolo Internet-alustoilla, kuten hakukoneilla ja sosiaalisella medialla. Tässä vaiheessa hakukoneoptimointi tulee pelaamaan. Mikä tahansa SEO-kampanjan tavoite on tuottaa laadukasta liikennettä sähköisen kaupankäynnin verkkosivustollesi varaamalla tiettyjä avainsanoja vakavalla SERP: llä. Tässä suhteessa, mitä suurempi sivustosi näkyy, sitä useampi henkilö, joka hakee kyseisiä avainsanoja, todennäköisesti napsauttaa sivusi.

On-Page SEO auttaa sivuja saavuttamaan hakukoneen tuloksista auktoriteetin esimerkiksi avainsanan valinnan ja sisällön luomisen kautta. Ensin näkyvällä verkkosivulla on 99% mahdollisuus saada eniten napsautuksia, varsinkin kun sisältö on aiheellinen. Tämä tehtävä ei kuitenkaan ole kovin helppoa.

Lisa Mitchell, Semalt , kuvaa useita tapoja, joilla voit optimoida sivusi SEO:

Avainsanojen valinta

Kuten muutkin SEO-haasteet, ensisijainen tehtävä on löytää kilpailukykyisiä avainsanoja.Sovellukset, kuten Google AdWords ja SEMrush, auttavat sinua löytämään avainsanoja, joilla on heikko kilpailu. Avainsanat ovat välttämättömiä käytettäväksiweb-sisältöä. Täällä käsite on, että kun otat avainsanoja verkkosisällesi, Google-indeksointirobot indeksoivat sisällön ja sennäkyy Googlen hakutuloksissa seuraavan kerran henkilö napsauttaa linkkiäsi..Avainsanojen on oltava käytettävissä tiettyjen osien aweb-sivun tämän napsautussuhteen saavuttamiseksi. Esimerkiksi on tärkeää sisällyttää avainsanoja sivun otsikkoon, meta-kuvaukseen ja sivullesisältöä itse. AdWordsilla on ominaisuus, joka näyttää avainsanojesi tehokkuuden ja kvantitatiivisen analyysin.

Sisältövalinta

Sisällön tulisi olla merkityksellistä kohdistamallesi kapealle alueelle. Täällä pitäisi olla asianmukainen avainsanojen sijoittaminen kyseiselle sivulle. Sisällön tulee olla kohtuullinen, riippuen työpöydän näkymästä tai mobiilinäkymästä.Varmista, että sinulla ei ole päällekkäistä sisältöä optimoidulla sivulla. Duplicate sisältö tuo useita URL-osoitteita, pienentämällä sivua viranomainen sekä ranking.

Sivun suunnittelu

Google sijoittaa sivun, sen on oltava herkkä, mobiili ystävällinen ja mukanaasiaankuuluva sisältö. Google-algoritmi palkitsee sivut käyttäjän tarkoituksen ja kokemuksen mukaan. Sinun pitäisi luoda verkkosivu, joka harjoittaa käyttäjää jonkin aikaa, helppokäyttöinen sekä nopea latausnopeus. Sisältää joitain sosiaalisen median linkkejä sekä videoita voi olla ylimääräistäetu.

Johtopäätös

Jokaisen online-käynnistyksen osalta digitaalisen markkinoinnin määrä on olennaisen tärkeää.Monet yritykset hyväksyvät SEO-tekniikoita ja onnistuvat tekemään monia asiakkaita yksinkertaisilta sivuilta SEO- ja verkkosivujen suunnittelutehtäviltä. Onnistuaverkossa, jotkut tärkeät sivut SEO tekijät tarvitsevat tiukkaa noudattamista. Esimerkiksi käyttäjät saavat tasaisen liikennevirran avainsanastavalinta sekä hyötyä onnistuneen SEO-kampanjan korkeasta tulosprosentista. Käyttämällä yllä olevia ohjeita verkossamarkkinointi voi olla erittäin hedelmällistä. Nämä vinkit eivät koske pelkästään monien kävijöiden saamista vaan myös osaa lyijyn tuottamiseen kuten kävijöiden muuntaminen ostajiksi Source .

November 27, 2017