Back to Question Center
0

Semalt Analytics: innovaatio ja digitaalinen muutos nykypäivän liiketoiminnassa

1 answers:

Digitaalinen muunnos (tunnetaan myös nimellä häiriö tai liiketoiminnan muutos) viittaayritysten siirtymiseen ja toimintatapoihin teknologia-alalla, kun perinteinen johto kokee myös muutoksia.Digitaalinen muunnos on tärkeää kaikentyyppisille yrityksille, onko pieni, keskisuuri tai suuri yritys. Siten häiriö voi ollatodistettu lääketieteellisessä, vähittäiskaupassa, ohjelmistossa, logistiikassa tai jopa automaatioalueella. Innovaatioiden käyttö liiketoiminnassa on keskeinen tekijä tuottaa asuuri digitaalinen liiketoimintakokemus sekä työntekijöille että asiakkaille.

Lisa Mitchell, Semalt ,antaa tietoa siitä, miten innovaatiot muuttavat nykyään liiketoiminnan maailmassa.

Paras tapa pysyä kilpailussa nykyisessä yritysmaailmassa on ollakyky toimittaa räätälöityjä sovelluksia liiketoiminnan mukanaan. Digitaalimuunnoksen päämäärä perustuu vahvistamiseenasiakaskokemusta ja toiminnan kustannusten alentamista. Kuitenkin digitaalinen muutos on enemmän kuin uuden teknologian kehittäminen. Se on myösorganisaatiokulttuurista.

Organisaatioiden tulisi vastata dynaamisten yritysten vaatimuksiin, liiketoiminnan muutoksiinympäristöä ja uudistavat nykyaikaisia ​​lähestymistapoja. IT (tietotekniikka) -ryhmät ja johtajat missään yrityksessä toimivat yhdessä marssin aikanajatkuvaan kehittämiseen, innovointiin ja liiketoiminnan vaatimusten täyttämiseen. Pohjimmiltaan tämä muodostaa digitaalisen muunnoksen - pienempikustannuksia, liiketoiminnan nopeuttamista, parantaa osaamismalleja, ihmisiä ja prosesseja sekä parantaa markkinointiaikaa.

Liiketoiminnan muutoksia ohjaavat avaintekijät ovat markkinakysyntä, kuluttajakäyttäytyminen, innovatiivinen teknologia sekä ympäristönäkökohdat. Teknologiset innovaatiot johtavat teknologisten yritysten muutoksiin.Liikelogistiikan tulisi ottaa käyttöön uusi tekniikka, kuten pilvi, RAD, IoT ja suuret tiedot ja kääntyä pois vanhasta järjestelmästä..Lisäksi,teknologiset innovaatiot tunnustetaan laajalti organisaatiossa. Ne lisäävät nopeutta, tuottavat tehokkaampia tuloksia ja alentavat kustannuksiaja tuo arvoa yrityksessä.

Asiakaskäyttäytyminen on toinen merkittävä tekijä digitaalisessa muunnoksessa.Mitkä ovat asiakkaiden odotukset ja vaatimukset organisaatiolta (ja tekniset tarpeet liiketoiminnan vaatimusten täyttämisessä)? Asiakkaat haluavatparannettu tekninen kapasiteetti yhdistettynä käyttövalmiuteen. Tältä osin yritysten on käsiteltävä ulkoisia tekijöitämuuttuvan talouden, liikekumppanivarojen, kilpailujen ja sääntelylainsäädännön kanssa. Asiakkaiden vaatimukset ja teknologian kykyCateringissa vaatimukset ovat moninaisia. Esimerkiksi alhaisemmat kustannukset ja parannetut ominaisuudet ovat kaksi ilmeisintä tulosta.Lisäksi Accenture Interactiven toteuttama Forrester Consulting -tutkimus luotiin liiketoiminnan muutoksen avaintekijöitäkuten asiakastyytyväisyys, kasvattivat ajatusten nopeutta ja kannattavuutta.

Menestyvä häiritsevä muutos riippuu nykyaikaisesta organisaatiostakulttuuri ja digitaalinen kypsyys. Nämä yksityiskohdat on korostettu alla:

  • Asiakkaan vaatimukset. Asiakkaat odottavat ilahduttavaa kokemusta jokaisestatoimitus osa. Näin varmistat, että organisaatiosi saavuttaa kuluttajien uskollisuuden ja asiakkaat puhuvat aina brändistä.
  • Prosessisuuntaus. Työntekijöiden käyttöönotto ja prosessin digitointi parantavattiedonlähtöistä päätöksentekoa, mikä johtaisi toiminnan yleiseen avoimuuteen ja suorituskykyyn.
  • Yritysten innovaatiot. Digitoidaan nykyiset liiketoimintamallit tai uusi digitaalinentuotteita, jotka ylittävät vallitsevat liiketoiminnan vaatimukset, vastaavat liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin ja edistävät uusia innovatiivisia palveluja ja tuotteita.

Yhteenvetona, digitaalinen muunnos on todellinen muutos, joka aiheuttaa myrskynyritysmaailmassa. Liiketoiminnan muutoksen vaikutus näkyy paitsi toiminnassa myös organisaation kaikilla tasoillaja teollisuuden rakenteet. Johtajat ja yritysjohtajat parantavat innovaatioiden yhdistämistä liiketoiminnan muutokseenajokäyttön, tuottaa arvoa ja tuottaa tuottavia muutoksia Source .

November 27, 2017