Back to Question Center
0

Semalt ehdottaa tapoja ilmoittaa Internetin petoksista ja huijauksista

1 answers:

Monet sivuston omistajat ja kehittäjät ovat kokeneet petosta ja Internet-pohjaisia ​​huijauksia.Yllättäen useimmat uhrit eivät ilmoita mitään. Usein uhrit häpeään joutuvat huijauksiin tai jopa menettävät toivonsa.Tältä osin on ensiarvoisen tärkeää raportoida online-huijauksista ja petoksista estääksesi internetrikollisia hyökkäämästä muihin sivustoihin tai ihmisiin - b complex lanes. Yksion oltava taistelutahto. Lisäksi on lukuisia järjestöjä, jotka ovat halukkaita auttamaan uhreja. RikosInternet on myös rangaistava.

Miten internet-käyttäjä, sivuston omistaja tai kehittäjä voivat ilmoittaa petoksista tai huijauksista?Mitkä ovat käytettävissä olevat huijaus / petosten raportointiresurssit? Tutustu tähän kirjallisuuteen, jonka on antanut Andrew Dyhan, Customer Success Manager Semalt .

Online-huijaus / petosten raportointi resurssit.

Internet Crime Complaint Center (ICCC) on ensimmäinen käyttökelpoinen resurssi. Tämä onkansallisen valkokorokkikeskuksen ja Yhdysvaltojen liittovaltion tutkintolaitoksen välisen kumppanuuden. Internetin mukaanasiantuntijat, ICCC on yksi parhaista alustoista raportoimaan vakavampia petoksia, joihin liittyy hakkerointi (tai tietokoneiden tunkeutuminen), varkauskauppaSecrets (Economic Espionage), identiteettivarkaudet ja muut suuret verkkohyökkäykset. Voidaan kuitenkin kertoa kaikista muista rikoksista, jotka eivätkuuluvat myös mainittuihin ryhmiin, vaikka he kokevat, että rikokseksi on vähäinen..Lisäksi, jos rikos ei kuulu ICCC: n luokkiin,organisaatio voi ohjata uhrin asianajotoimistoon. Siten ICCC on foorumi, joka avaa oven kaikille online-huijauksia ja petoksia uhreille.

Toiseksi USA: n ja Kanadan Online Better Business Bureau tarjoaa verkkosivustonasiakkaille, jotka auttavat huijauksen uhreja verkkopohjaisten jälleenmyyjien ja muiden petostajien valitusten ilmoittamisessa. Lisäksi petosuhrejavoi myös etsiä tämän organisaation tietokantaa selvittääkseen, onko tietylle kauppiaalle muita valituksia vastaan ​​tehtyjä valituksia. Myös,valituksen tekijöitä kannustetaan tekemään jatkotoimet ja selvittämään, onko Internet-jälleenmyyjää vastaan ​​tehtyjä valituksia ratkaistu.

Kolmanneksi Yhdysvaltain hallituksen Internet Fraud Information -sivusto on toinenavenue internet-rikosten tekemiseen. Laite sopii parhaiten valituksiin, kuten phishing-hyökkäyksiin, huijausviesteihin, kuluttajien valituksiinkoskevat Internet-markkinointia ja Internet-investointihankintaa. Sivusto tarjoaa myös linkkejä sopiviin virastoihin, jotka käsittelevät huijausraportointiatietyntyyppinen online-rikollisuus.

Seuraavaksi Craigslistilla on sivu, joka on omistettu huijojen ehkäisemiselleantaa tietoja raportointimenettelyistä, jos Craigslistin jäsenet ovat halveksineet sitä. Lisätietoja on saatavillaCraigslist-verkkosivuilla, miten käsitellä huijauksia milloin ne syntyvät.

eBay Security Center on toinen yleisen markkinapaikan turvallisuutta koskeva foorumi. Seauttaa hakkeroituja uhreja raportoimaan huutokauppaan liittyvistä huijauksista ja petoksista asianomaisille viranomaisille. Lisäksi eBay Security Center tarjoaalainvalvontaa, jotta voidaan selvittää, onko huijaaja yrittänyt huutokaupata varastettuja kauppatavaroita. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeäomaisuuden varastamiseen.

Lopuksi Facebook Security -sivulla huijausuhri ilmoittaa petoksista, väärennöksistäsovelluksia, tilihyökkäyksiä, roskapostia tai muita Facebook-hyökkäyksiä. Älä välitä. Ilmoita petostajat tulevien haittojen estämiseksi.

November 28, 2017