Back to Question Center
0

Semalt: Etusivun uutiset Web Security -ohjelmassa

1 answers:

Jos jotain, mitä ihmiset voivat oppia vuodesta 2016, on se, miten he voivat suojella itseäänhakkereiden tunkeutumisesta. Havaitessaan tietoisuutta, Frank Abagnale, Semalt Senior Customer Success Manager, on tiivistää seitsemän alkuvuotta, jotka muokkaavat tänä vuonna.

1. Dropbox Hack

Erityisen mielenkiintoinen hyökkäys on Dropbox-hakkeri, jolla oli merkittävä vaikutussen käyttäjät. Se aiheutti laajan levityksen tiedotusvälineille, koska miljoonat vaarantuneet käyttäjätilit olivat - trustfire charger time. Se on tapahtuma, joka korostuiihmisten kriittinen tarve käyttää vahvoja ja ainutlaatuisia salasanoja sekä kampanja, jolla varmistetaan, että yritykset tarjoavat tällaisen vaatimuksen asiakkailleen.

2. Dyn DNS DDoS Attack

Dyn on DNS-palveluntarjoaja, joka joutui hakkerointiin 21. lokakuuta 2016. Se oli tehty käyttäenmirai botnet, jota tavallisesti käytetään IoT-laitteissa, mikä johti suurien verkkosivustojen seisokkeihin. Ei ole mikään salaisuus, että hakkerit kohdistuvat IoT-laitteisiinjohtuen niiden monista haavoittuvuuksista. Kuitenkin yksi asia, jonka käyttäjät ovat oppineet tästä episodista, on, kuinka vaarallinen IoT voi olla, kun päästetäänvääriä käsiä.

3. Yhdistyneen kuningaskunnan tutkintavaltuudet

Yhdistynyt kuningaskunta hyväksyi yhden kiistanalaisimmista laskelmistaan, tutkintavaltuuksistalisää valvonnan laajuutta terrorismin supistamisen ja turvallisuuden parantamisen nimissä. IT-viranomaisilla on nyt pääsy käyttäjän lokeihinilman tarvetta varmentajalle, koska ne pysyvät ennallaan järjestelmässä kaksitoista kuukautta. Kysymys herätti keskusteluja hallituksen tarkastuksistaja tasapainot..He myös esittävät kysymyksiä siitä, kuinka laaja toimivalta kuuluu yksityisyyden suojaan.

4. Bitfinex Hack

Kryptocurrency alkoi saada massaturvallisuuden valvonnan sen jälkeen, kun hakkerit pääsivät sisäänBitfinex vaihto. Vaikka yritys kompensoi käyttäjiään, ihmiset alkoivat tarkastella uudelleen päätöstä investoida bitcoineihin, koska tällaiset tyypithaavoittuvassa asemassa olevista vaihtoehdoista ei koskaan tarjota korvausta. Aihe ei ole kuitenkaan kokonaan metsästä, kun hallitukset ja pankit alkavat syleilläajatus bitcoinien käytöstä valuutanvaihtona vuonna 2017.

5. Dirty Cow Exploit

Dirty COW Exploit on haavoittuvuus Linuxin ytimessä, jonka avulla hakkerit voivat saadajärjestelmän käyttöoikeudet tietokoneella vähintään viiden sekunnin ajan. Linus Torvalds ilmoitti olevansa hyvin tietoinen sen olemassaolosta jayrittänyt korjata sen kymmenen vuotta sitten. Se toimii esimerkkinä siitä, kuinka vanhoja järjestelmävaurioita ilmenee nykyajan kriittisiksi haavoittuvuuksiksidigitaalinen maailma, joka takaa järjestelmän turvallisuuden jatkuvan seurannan.

6. Kiristysohjelmat

Vuoden 2016 aikana lisääntyi irtisanomisyrityksiä. He kohdistivat erilaisiaorganisaatiot antavat selkeän osoitteen siitä, että kukaan ei ole vapautettu irtisanomisyrityksistä. Tiedottaminen ennaltaehkäisevistä toimista ja turvallisuudestaon joitain keinoja estää käyttäjiä irtisanomisohjelmista tulevaisuudessa.

7. DARPAn Cyber ​​Grand Challenge

DARPAn Cyber ​​Grand Challenge on tarkoitus kutsua joukkueita hakata ja korjata järjestelmäähaavoittuvuuksia. Näillä haasteilla on hyvin vähän ihmisen vuorovaikutusta, koska ne ovat enimmäkseen automatisoituja

Järjestelmän turvallisuusn tulevaisuus vuonna 2017

Ei ole mitään tietoa siitä, mitä tapahtuu vuonna 2017. Kuitenkin hakkerit ovat edelleen etsimässäenemmän haavoittuvuuksia. Hakkerit voivat siirtää hyökkäyksensä Tor-verkoille ja muille hyödyllisyydelle ja käyttää entistä kehittyneempää brändiäsitä. Hyvä asia on se, että muutamien asioiden edetessä vuonna 2017 on turvallisuustietoisuutta.

November 28, 2017