Back to Question Center
0

Semalt Expert: Census-sivusto Hack-hyökkäys ja sen seuraukset

1 answers:

Raportit osoittivat, että ulkomaalaiset hakkerit olivat Australian väestörekisterikeskittymän taustalla.Australian tilastovirasto teki aloitteen sulkea järjestelmä säilyttämään tietojen eheyden. Lisätutkimuksessa,puhemiehistö väitti, että online-laskentatapa oli uhattuna neljälle hajautetulle DDoS-hyökkäykselle, joista jokainen oli erityinen luonteeltaan ja vaihtelevasti vakavasti.

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager Semalt ,selittää miksi näin tapahtuu - anteojos ray-ban erika polarized.

DDoS-hyökkäykset

Hyökkäys yrittää tehdä sivuston käyttämättä käyttäjiltä tulvilla sitä enemmänkuin se pystyy käsittelemään. Verkkotiedon tietopyynnöt läpäisevät palvelimen, joka hyväksyy ja antaa yksilölle mahdollisuuden tarkastella sivua.Se voi kuitenkin käsitellä vain tiettyjä pyyntöjä. Ylikuormitus saattaa johtaa palvelimen kaatumisten täydelliseen epäonnistumiseen, mikä tekee sivustostaväliaikaisesti ei saatavilla. DDoS-hyökkäykset perustuvat useisiin laitteisiin, jotka levittäytyvät kaikkialla maailmassa, joten nimi "jaetaan". RyhmätYhteenliitetyt laitteet tunnetaan "botnet-verkkoina", joista kukin on tartunnan saaneita haittaohjelmia, joka antaa hakkereille pääsyn etäkäyttöön.

Syyt DDoS-käyttöön

Hakkerit voivat käyttää DDoS-hyökkäyksiä useista eri syistä. Niistä:

  • Hacktivismi. Hacktivistit käyttävät tällaisia ​​hyökkäyksiä protestoimaan tiettyjä tavoitteita vastaan..
  • Karkotus. Cyber-rikollisten tiedetään käyttävän tätä menetelmää saadakseen rahaavaihtoa meneillään olevien hyökkäysten lopettamiseksi.
  • Yrityskilpailu. DDoS ei välttämättä ole laillinen liike,joskus käytetään kilpailijan verkkosivuston suorituskyvyn lakkauttamiseen tai pysäyttämiseen.
  • Script Kiddies. Jotkut verkkokäyttäjät käyttävät valmiita skriptejä verkkopankin vandalisoimiseksimuiden pelaajien, kuten pelaajien toiminta.

Mitä hakkerit saavuttaisivat Census DDoS: ltä

Ensinnäkin meidän on ymmärrettävä, että hakkerit ovat tienneet mahdollisistaCensus-sivuston haavoittuvuudet. Se johtui luultavasti raskaan liikenteen vuoksi. Siten sivusto on yhä enemmäntavoite ulkomaalaisille hakkereille osoittamaan, miten Australian hallituksen järjestelmä on altis hyökkäyksille. Se voi myös olla vastaus lisääntyneeseenjulkiset kommentit heidän turvallisuudestaan ​​ja yksityisyydensuojauksistaan. Andy Hurrenillä oli myös samat tunteet, uskoen, että kohta olikorkean profiilin kansallisen online-järjestelmän suojelemisen laiminlyönti. Hyökkäyksistä motiiviset syyt ovat kuitenkin vähemmän todennäköisesti rahaa tai tietoja.Muita mahdollisia syitä ovat tyytymättömät merentakaiset hakkerit, jotka eivät ole samaa mieltä järjestelmän kanssa tai joku, joka halusi esitellä hakkeritaitojaan.

Onko Data Safe?

DDoS-hyökkäys kohdistuu pääasiassa sen yrityksiin siteen kaatumisesta. Se ei ole tavoitesivustolla olevat tiedot. Jotkut hyökkääjät voivat kuitenkin käyttää DDoS-hyökkäystä toimimaan poikkeamana, josta he voivat sitten siepata poisverkon käyttäjätietoja, kuten TalkTalk-teleyrityksen tapausta.

Tulevat näkökohdat

ABS uskoo vahvasti, että Census-sivuston kaatumisen tärkein syy on DDoS-hyökkäys.Voisi olla lukemattomia syitä, mutta koska ABS: llä on enemmän tietoa ja tiedä, mitä etsiä määritettäessä lähdettä ja laajuuttavahingosta. HERRA. Hurren, joka on tietoturva-asiantuntija, selitti, että Australian Signals Directoratin ja asiaankuuluvien keskustelujen välilläsidosryhmät ovat jo muuttumassa. Hyökkäyksen lähde voisi olla helppo jäljittää, mutta hyökkäyksen monimutkaisuus voi tehdä sensormi osoittaa hyvin vaikeaa heille.

November 28, 2017