Back to Question Center
0

Semalt Expert: Googlen Project Shield auttaa estämään hyökkäyksen hakkereilta

1 answers:

Ihmisten pitäisi alkaa tunnustaa suuryritysten arvo. SuuriEsimerkki on, mitä Google teki toimittajalle, joka oli masentuneen DDoS-hyökkäyksen uhri. Yritys pyyhkäisi ja lainasi sen suurta tietojenkäsittelyävalta laittaa hakata loppuun.

Brian Krebs on veteraani turvallisuus bloggaaja - شركة مكافحة صراصير برابغ  . Hyökkäys alkoi, kun hän paljastiväärennettyjä liiketoimintakäytäntöjä, jotka vastustivat myöntämällä DDoS (hajautettu palvelunestohyökkäys) hyökkäystä hänen järjestelmäänsä.DDoS ei ole uusi, koska hakkerit käyttävät niitä aika ajoin. Tämä tapaus oli kuitenkin erilainen, ja hakkeri oli vahvempi kuinkoskaan. Krebs myönsi, että hän oli käsitellyt DDoS-hyökkäyksiä aikaisemmin, mutta mitään tällaista suuruutta.

Artem Abgarian, Semalt Senior Customer Success Manager, uskoo, että syynä tähän on se, että hakkereilla on enemmän aseita kuin koskaan aiemmin käytettävissäänsuorittaa heidän hyökkäyksensä. Alun perin suosituimmat kohteet olivat vanhat Windows-tietokoneet. He tavallisesti vaativat heitä välittämään roskapostialiikennettä uhrin sivustoon, jonka tavoitteena on kopioida se offline-tilassa. Verkkolaitteiden monimuotoisuuden vuoksi hakkereilla on nytuseita mahdollisuuksia valita ne.

Krebsin tapauksessa hakkerit käyttivät botnet-verkkoja hyökkäyksen alkuun. He sittenorjattanut joitain Bloggerin kuuluviin laitteisiin liittyviä Internet-esineitä (Internet of Things)..Ne olivat pääasiassa IP-kameroita, reitittimiä ja digitaalisia videonauhureita,jotka kaikki ovat päässeet internetiin. Suurin osa nimeltä olevista laitteista on joko heikkoja tai kovakoodattuja salasanoja suojaamaan niitä tunkeutumiselta.

Krebsin verkkosivusto on tärkeä tiedonlähde hänen online-yleisöstäänturvallisuusyhteisö. Käyttämällä erilaisia ​​vaihtoehtoja heille, kuten yllä on osoitettu, he onnistuivat koputtamaan sivuston ja varmistamaan sense pysyi loputtomiin. DDoS-hyökkäys hakkereilta on uusi sensuuri. Hyökkäys piti tiedot yleisöltä.

Tässä vaiheessa voi ihmetellä, missä Google sopii tähän kaiken. YksiViimeisimmät päivitykset Googlesta olivat, että he julkaisivat "Project Shield". Projektin aloite on saada aikaan toimittajien pelastuskuten Krebs. Se estää heitä saamasta DDoS-hyökkäyksiä verkkosivustoihinsa.

Project Shield antaa palveluntarjoajalle palveluntarjoajia, jotta he voivat käyttää niitä omaksumaansivustolle suunnattu haittaohjelma, jonka tarkoituksena on ylittää se. Järjestelmä ei hyödy vain toimittajille, jotkajoutuu hakkereille. Sen käyttö ulottuu myös niille maille, jotka toistuvasti pitävät sisältöä sensuroidusti käyttäessään DDoS-hyökkäyksiähallitukset.

Krebs alun perin hankki Akamai-nimisen yhtiön huolehtimaan sen sisällöstä.Sisällönhallintayrityksellä ei kuitenkaan ole enää varaa suojata verkkosivustoa tällaisilta laajoilta hyökkäyksiltä. Toinen yrityskertoi Krebsille, että Akamain tarjoama palvelu maksaa hänelle lähes 200 000 dollaria vuosittain.

Pitkän tarinan leikkaaminen lyhyt, hyökkäys Krebsin verkkosivuilla on merkki siitätärkeys ihmisille tulisi sijoittaa verkkosivuston turvallisuuteen. Jos joku ei käytä tätä tarkoitusta varten, muut yritykset tarjoavat samat palvelut.Käyttämällä tätä etua, sivuston omistajat vähentävät DDoS-hyökkäysten riskiä merkittävästi, koska hakkerit käyttävät niitä nyt voimakkaana sensuurinaaseita.

November 28, 2017