Back to Question Center
0

Semalt Expert: Haluatko syyttää Cyber ​​Fraudstersin? - Koskaan koskaan Lue tämä artikkeli!

1 answers:

Internet on helpottanut elämäämme ajan myötä. Kaikki on nytsaatavilla verkossa, emmekä voi estää itseämme pääsemästä useisiin tuotteisiin ja palveluihin. Samalla se on tottaonline-huijausten ja vilpillisten toimintojen määrä on lisääntynyt.

Ross Barber, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt ,on huomannut, että tällaisissa tilanteissa ei ehkä ole mahdollista pysyä turvallisesti verkossa pitämättä mielessä seuraavia asioita:

Identiteettivarkaus

Henkilöllisyyden varastamisesta käytetään myös nimitystä "Identity Fraud" - bioderma sensibio eye pantipmarket. Se on rikos, jossahakkeri yrittää saada henkilökohtaisia ​​tietojasi käyttämällä sosiaalisen median sivustoja tai sähköpostiviestejä. Hän voi käyttää sosiaaliturvatunnusta, luottoakortin tiedot ja ajokortin numero. Kun hän hankkii tietosi, sitä voidaan käyttää ostamaan jotain laittomasti, ja sinä haluaisittäytyy maksaa rahaa omasta tasusta. Siksi sinun on estettävä itsesi tällaisista varkauksista, eikä sinun pitäisi jakaa herkkääsitietoa kenenkään kanssa Internetissä. On mahdollista tunnistaa hakkereita tai huijauksia, jos et vastaa tuntemattomaan sähköpostiin tai puheluihintai viestejä. On myös tärkeää, ettet jakaa pankkitietoja mihinkään tuntemattomaan henkilöön..

Ennakkomaksupetos

Etumaksu petos on yksi yleisimpiä huijauksia. Se tyypillisestiedellyttää uhrien lupaamista suuren osan suuresta rahasummasta vastineeksi pienestä ennakkomaksusta. Ihmiset joutuvat helposti loukkuunhakkerit haluavat ansaita jotain lyhyessä ajassa. Jos teet maksun, on olemassa mahdollisuuksia, että hakkeri katoaa sinunrahaa, etkä koskaan saa vastausta heiltä. Tämä petos alkaa yleensä hakkeri yhteyttä henkilön sähköpostitse, sosiaalisen medianverkkosivusto tai WhatsApp. Jos joku pyytää sinua maksamaan etukäteen, sinun ei pitäisi koskaan saada loukkuun tällaisia ​​temppuja, koska hänen täytyy olla hakkeri.Hyvämaineiset yritykset ja myyjät eivät koskaan pyydä asiakkaitaan maksamaan jotain etukäteen.

Luottokorttipetokset

Yhdysvalloissa ja Kanadassa on ollut luottokortin uhrejahuijauksia. Tällainen petos koskee yleensä maksukorttia, kuten pankkikorttia tai luottokorttia kaupan lähteenä. Hakkerit voivat kysyävoit jakaa luottokorttitietosi sähköpostitse tai verkkosivujen linkkien kautta. On tärkeää, että pidät tietosi turvallisena ja et jaksa sitäkolmannen osapuolen kanssa internetissä. Vaikka luottokorttirikosten esiintymistiheys on vain muutamia prosentteja, se voi johtaa valtavaantaloudellista menetystä, koska petollista liiketointa ei voida palauttaa. Viime kuukausina yli kaksikymmentä prosenttia amerikkalaiset ovat menettäneet voimakastaluottokorttirikosten takia. Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaiset menettäneet yli 500 miljoonaa dollaria edellisvuodesta tämän tyyppisen huijauksen vuoksi.

Jos olet menettänyt korttisi tai varastettu, sinun on neuvoteltava lähialueesi kanssapankkihaara, jotta se lukittuu. On olemassa mahdollisuuksia, että hakkerit käyttävät luottokorttia tekemään jotain erikoista.

November 28, 2017