Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kuinka torjua vihamielisiä hyökkäyksiä

1 answers:

Verkkosivujen ja web-sovellusten turvallisuus on osoittautunut 2000-luvullaolla ensisijainen huolenaihe digitaalisessa maailmassa. Kaikki yritykset, jotka harjoittavat liiketoimintaa käyttämällä teknologiaa, ovat alttiita haasteelle.Jotkut yritykset ovat jo Cyber ​​Attacksin uhreja, kun taas toiset taas toimivat yhä vaarallisemmissa verkkoalustoissa täynnähakkereita.

Frank Abagnale, Senior Customer Success Manager Semalt Digitaaliset palvelut, pyrkii varoittamaan internetyrityksiä siitä, miten estetään verkkosovellusten tai verkkosivustojen tietoverkkohyökkäykset - software advanced. Lisäksi,korostetaan myös tärkeitä vinkkejä, joita yritys pystyy toteuttamaan turvatoimiensa tehostamisessa. Tässä yhteydessä on erittäin tärkeääymmärtää, että hakkerointi voi vaikuttaa jopa suurempiin ja vakiintuneisiin yrityksiin. Esimerkiksi Zamota hakkeroitiin tämän vuoden alussa,ja hakkerit käyttivät väärin niiden luottamuksellisia tietoja ja käyttäjien tietokantaa. Miten voit siis suojella verkkosivustoasi Cyber-hyökkäyksiltä?

Käytä aluksi päivitettyjä sovelluksia ja ohjelmistoja. Lähes kaikilla sivuston omistajilla onkuului Magento, Joomla ja WordPress, jotka ovat päivitysvaihtoehtoja, jotka edellyttävät napsauttamalla painiketta ladata tai asentaa uusimmatplugins ja versiot. Tässä suhteessa sivuston kehittäjiä ja käyttäjiä varoitetaan valitsemasta alhaisen pistemäärän lisäosia, koska hyökkääjät voivatovat tarkoituksellisesti luoneet heitä, jotka pyrkivät hakkeroimaan verkkosivustoja. CMS (Content Management Systems) -yhteisöt, kuten WP (WordPress) jaMagento on toistaiseksi työskennellyt luottamuksellisesti turvaamaan sivustoja. Lisäksi nämä alustat julkaisevat säännöllisesti tietoturvapäivityksiä, jotka tekevätverkkosivustot ovat vankempia verkkoturvallisuuden kannalta..Yksi haavoittuvimmista alueista on isäntäjohtaminen. Verkkoyrityksiä kehotetaan kuitenkinkäytä hallinnoitua hosting-ratkaisua. Hosting-yritys huolehtii tietoturvapäivityksistä paketin käytön aikana. Siksi yritykset voivat ainapysyvät turvassa hakkeroinnista.

Salasanasuojaus ja hälytys on toinen suojausaskel verkkosivustoille. Onlinekäyttäjien on luotava ja ylläpidettävä vahvoja salasanoja, jotka koostuvat erikoismerkistä, aakkoset ja numeroista, jotta kukaan ei voi helposti halkeilla.Samassa huomautuksessa sivustojen omistajat ja käyttäjät voivat asentaa joitain Googlen tuottamia tuotteita, jotka estävät muiden verkossa salasanojen varastamisenweb-sovelluksia tai sivustoja. Esimerkiksi Chrome-selain tarjoaa laajennuksen nimeltä "Password Alert", joka voidaan ladata jaasennettu vapaasti lähes kaikissa koneissa.

Kolmanneksi ajetaan työkaluja sivustolla, joka estää DDoS: n (Distributed Denial of Service).DDoS on nouseva trendi hyökkääjille ja roskapostittajille, jotka lähettävät väärennettyjä liikennettä tietyllä verkkosivustolla, joten sen sisältö ei ole käytettävissä.Valtava määrä liikennettä, joka tekee sivustosta ei ole saatavilla, lähetetään useista lähteistä. Pohjimmiltaan se on potentiaalinen riski kaikille järjestelmillejotka ovat tartunnan saaneet ja vaarantuneet troijalaisilla ja hyökkääjät kohdistavat yhden järjestelmän kerrallaan. Googlella on tuote nimeltä GoogleShield Project suojaamaan uusia sivustoja DDoS-haittaohjelmilta. Palvelu on maksutonta, joita voivat käyttää pienet online-sanomalehdet,uusia sivustoja ja riippumattomia toimittajia.

Lopuksi käytä omia web hosting -palvelimia. Erillinen palvelin on turvallisempikuin yhteinen web-palvelin, jossa on useita sivustoja kerrallaan. Se estää sivuston omistajan haavoittuvuuksia käyttävistä haittaohjelmistayksi sivusto hakata muille palvelimelle isännöimille verkkosivustoille. Harkitse web-hosting-palveluita, jotka tarjoavat verkkosovelluksia palomuureja niiden käyttöönhosting-palvelimia.

November 28, 2017