Back to Question Center
0

Semalt Expert: Miten lopettaa viittaavan roskapostin esiintyminen Google Analyticsissa?

1 answers:

Varmistamalla, että Google Analytics on optimoitu, on ainoa tapa varmistaa, ettäYrityksen tai henkilön käyttämä markkinointikampanja on tehokas ja verkkosivusto toimii odotetusti. Kuitenkin prosessissaoptimoimalla Google Analyticsia, tietyt näkökohdat vaikuttavat varmasti analytiikan toimintaan. Roskapostiviittaukset ovat useimmille haittaamarkkinoijat.

Igor Gamanenko, Semalt Asiakkaan menestyspäällikkö haluaa kiinnittää huomionne siihen, että viittaus roskapostiin on teknisestiesiintyy kahdessa muodossa: roskapostin indeksointirobotit ja haamukuvausliikenne:

  • Roskapostirobotit Useimmat ovat automatisoituja prosesseja, jotka indeksoivat verkkosivut samalla tavallaettä Google tekee. Jotkut kuten Googlebot tekevät läsnäolon tunnetuksi ja poistetaan näin analyysikertomuksista. Muut, jotka eivät johdapoistumisprosentti 100%
  • Ghost-viittaukset - certificado ssl gratis iis. Nämä lähettävät väärennetyt HTTP-pyynnöt, joidenluo roskapostin lähetyksiä. Ne yhdistyvät lailliseen liikenteeseen, mutta eivät käy verkkosivuilla, vaan lasketaan loppuraportissa.

Syyt roskapostin lähettämiseen

Ihmiset voivat luoda verkkosivuille roskapostia useista syistä. Se voi olla tarkoituksenmukaistatai tahaton. Yksi syy siihen, miksi roskapostiviestejä esiintyy verkkosivustolla, johtuu laiska ohjelmoinnista. Jotkut ohjelmoijat eivät onnistubot-koodin, siihen pisteeseen, että he eivät tunnista itseään oikein. Muut kehittäjät eivät halua automatisoituja robottejaanestetty Googlein asettamien yhteyskäytäntöjen avulla..Siksi, kun huijaavat itsensä oikeutetuksi verkkoliikenteeksi, he pääsevät sivustolle ilmanhäiriöitä. Muut synkät kehittäjät valitsevat roskapostin lähettämisen, jotta käyttäjät päätyvät uteliaisuuteen ja asentavat haittaohjelmia tietokoneisiinsa.Koska nämä linkit näyttävät todellisilta käyttäjille, niillä ei ole syytä epäillä niitä.

Miksi he ovat pahoja?

Suurin osa roskapostiviesteistä häiritsee Google Analyticsin käyttämiä tietoja,joten esittämällä vääristyneitä raportteja. Heidän läsnäolollaan on aikaa ohjata roskapostisuhteiden suodattamista, jota markkinoijat voisivat muutoin käyttäätekemällä muita tuotantotarkoituksia sivustolla. Tietämättä, että sivustolla on todellakin roskapostiviestejä, voi olla vaikeaavalintoja, jotka voivat vaikuttaa SEO-optimointiin ja sijoitukseen.

Suojelu roskapostiviestejä vastaan ​​

Kun yksilöidään mahdollinen ongelma, joka johtuu siitä, miten Google Analytics tuottaasen raportit voivat yrittää suodattaa sen tilastoista. Tämä ei kuitenkaan ole varmuus siitä, että nämä verkkotunnukset eivät toistu.

On yllättävän helppo tehdä tämä, jos ne keskittyvät ei-toivotunautomaattista liikennettä. Verkkosivustossa olevat ongelmat, jotka koskevat roskapostiviestejä, ovat ".htaccess" -tiedostossa. Monet bloggaajat ehdottavatettä henkilöt voivat manipuloida tiedostoa itse päästäkseen eroon ei-toivotusta liikenteestä. Se on kuitenkin hyvin tekninen tiedosto ja sisältää hyvinmonet verkkotunnuksen asetukset ja uudelleenohjaukset. Siksi yksinkertaisen virheen tekeminen ilman selvyyttä siitä, mitä on tehtävä, voi olla haitallistavaikuttaa sivustolla. On järkevää, että kokeneet kehittäjät hallitsevat tiedostoa turvallisesti.

.htaccess-tiedosto voi estää kaikki indeksoijat ja poistaa niiden historian sivustosta.Kuitenkin aaveiden viittaukset saattavat vaatia enemmän vaivaa. Kehittynyt Google Analytics -segmentti on hyödyllinen tässä, kun yrittää poistaaerittäin pahasti näistä viittauksista.

November 28, 2017