Back to Question Center
0

Semalt Expert: Miten suunnitella digitaalisen liiketoiminnan tehokkaasti

1 answers:

MIT Sloan Management Reviewin ja Deloitte Universityn tutkimusten mukaanPress, monet yritykset ovat valmiita siirtymään verkkoon. Tässä tutkimuksessa noin 44% kyselyyn osallistuneista (3700 analyytikkoa, johtajaa ja johtajaa)että niiden yritykset olivat valmiita toiminnan häiritsemiseen uusien digitaalisten tapojen käyttöönoton jälkeen. Kuitenkin 56 prosenttiavastaajat eivät olleet valmiita digitaaliseen siirtymiseen ja vastustivat uusia tapoja.

Digitaalisen alustan käyttöönotto voi merkitä paljon liiketoimintaa. Esimerkiksi jotain HakuEngine Optimization (SEO) -menettelyt lisäävät asiakaskuntaasi. Yrityksesi digitointi voi olla hyvä asia pitkäaikaisen suunnitelman kannalta.Riippumatta siitä, tapahtuuko tämä siirtyminen yrityksellesi, tarvitset designia tai sellaista kuvaa pitkän aikavälin tuloksesta. Monet asiatovat todennäköisiä, mikä on normaalia, kun jokin organisaatio on muuttumassa. Tuloksena on selkeät strategiat käsitellä tällaisiaHitches voi olla ylimääräinen tehtävä, joka kannattaa ponnisteluja.

Max Bell, asiakkaiden menestyspäällikkö Semalt ,selittää onnistuneen digitaalisen liiketoiminnan suunnittelun näkökohdat.

Suunnittelun ajattelu kannustaa yhteistyöhön ja innovointiin

Suunnittelumalleja käytettäessä prosessi vaatii ratkaisua tietyn sarjan avullaparametrit, joita asiakas haluaa. Vastaus ei ole selvä, sillä se voi olla mahdollista käyttämällä joitakin käsitteellisen käsitteen periaatteitasellaisten osapuolten välinen yhteistyö, joihin muutos vaikuttaa. Esimerkiksi, kun digitaalinen markkinointi tehdään, järjestöt voivattarvitse palkata SEO-asiantuntijoita sekä opettaa henkilökuntansa muutamiin digitaalisiin markkinointitekniikoihin noutamaan asiakkaita..Nykyaikana,suurin osa asiakkaista tulee Internetistä. Tämä ilmiö tarkoittaa, että sivustot vaihtavat hitaasti fyysisiä myymälöitä.

Suunnitteluajattelu

Suunnittelun ajattelu edellyttää organisaation kaikkien osien yhdistämistä yhteistoimintaantehdä ratkaisu jotain. Se sisältää erilaisten mielenkiintojen ottamista tarkastelemaan tiettyä kysymystä tulevista ratkaisuista. Yhdelläkohta, erilaisten näkökulmien ideat leikkaavat antavat liiketoiminnalle elintärkeän näkemyksen tulevista toimista. EsimerkiksiMU / DAI: n ja SalesForcen kumppanuus meripelastuksen torjunnassa.

Tässä yhteydessä teknisen tiimin kutsuminen voi olla kannattava yritys. Monet näkökohdatsuunnitteluun ja sopeutumiseen digitaaliseen alustalle vaativat joitain lahjakkaita ja hyvin asiantuntevia asiantuntijoita ongelmien käsittelemiseen. Esimerkiksi,tiimityö yritysten johtajien ja SEO joukkueiden voi johtaa suunnittelun hyvä reagoiva verkkosivusto, joka ei ainoastaan ​​täydentää, muttaon mahdollisuus korvata fyysinen myymälä. Tässä asennuksessa suunnitteluajattelu on välttämätöntä, koska siirtyminen voi muuttuahenkilöstö, inventaari ja monet muut näkökohdat.

Päätelmä

Design Thinking on yleinen käsite, jonka avulla useimmat organisaatiot voivat suunnitellaheidän tulevaisuutensa. Se mahdollistaa eri henkilöiden tuoda esiin erilaisia ​​näkökulmia ja ratkaisuja. Suunnitteluajattelu voi hakea hyvin montayritykset, ja on hyvin todennäköistä, että eri yksilöt ottavat sen eri tavoin. Suunnitteluajattelu auttaa yritystäsi ratkaisemaan joitain pitkän aikavälin ratkaisujakysymyksiä ja siirtyä joihinkin nykyisiin vaikeuksiin. Ihmisten muuttaminen on vaikeaa, mutta voi olla hyödyllinen yritys joissakintapauksissa. Suunnitteluajattelu auttaa ihmisiä saamaan monipuolisen valikoiman luovia innovaatioita sekä saamaan syvempää yhteistyötä.Tämän artikkelin vinkkejä käyttämällä on mahdollista ottaa käyttöön oikea suunnitteluprosessi. Se voi olla erinomainen siirryttäessädigitaalisia menetelmiä Source .

November 27, 2017