Back to Question Center
0

Semalt Expert: Ohjeet Internetin petosten poistamiseksi

1 answers:

Internetin kasvaminen ja integrointi liike-elämään ja yhteiskuntaelämään on hyvä jahuono asia. Hyvän puolen ovat monet edut, joita internet tarjoaa, kuten sähköinen kaupankäynti. Ja huono puoli ovat todella huolestuttavia huolenaiheitakuten tietoverkkorikollisuutta - free rtg chipset.

Yksi pelokkaimmista huolenaiheista on Internet-petos. Internet-petos tapahtuu, kun ahenkilö käyttää internetiä huijauksen teossa, jolla pyritään saamaan epärehellinen etu toiselle henkilölle. Usein tärkein motivaatioInternet-petos on taloudellista hyötyä.

Internet-petoksia on monenlaisia, mutta joitain niistä tehdään useamminkuin muut.

Yksi kokeneimmista asiantuntijoista Semalt ,Andrew Dyhan, määrittelee seuraavat Internet-petokset:

1. Fake huutokaupat ja väärennetty kauppa

Väärennettyjen huutokauppojen tekijät kohdistuvat verkossa myytävien tavaroiden kuluttajiin.rikollinen lähettää tuotteen huutokauppasivustossa, mikä osoittaa sen myyvän sen korkeimmalle tarjoajalle. Tuote saattaa olla jokoei ole olemassa tai jos se on olemassa, se eroaa mainoksista. Scammer yrittää saada voittavan tarjoajan maksamaan täyden maksunennen tuotteen toimitusta. Lopuksi rikollinen ei lähetä tuotetta ostajalle (mitä kutsutaan ei-toimitettavaksitai lähetetty tuote on jotain muuta, usein huomattavasti halvempaa kuin maksullisen tuotteen hinta.

2. Roskapostit ja identiteettivarkaus

Sähköpostiyritykset käyttävät väärin huijausyrityksiä väärennetyn epäilemättömän internetin käyttäjille taiaiheuttaa haittaa laitteelle, jota he käyttävät. Jotkut petolliset sähköpostit pyrkivät houkuttelemaan antamaan henkilökohtaisia ​​ja taloudellisia tietojaan,ja muut menevät askeleen eteenpäin huijaamaan ihmisiä lähettämään varoja epäilyttäviin järjestelmiin.

Nämä vaaralliset sähköpostit indeksoivat postilaatikkoosi ilmoituksiksi vähäisestä kiinnostuksestalainat, hyväntekeväisyysjärjestöt, jotka etsivät rahoitusta, lohkojen voitot ja sosiaaliset elämää koskevat kysymykset. Heillä on linkki, jonka pitäisi olettaaklikkaa saada mitä huijarit väittävät tarjoavan. Yhdellä napsautuksella linkillä saatat joutua alttiiksi monille riskeille kuten saadatietokoneesi tai mobiililaitteesi, joka paljastaa muukalaisille salasanat, luottokorttitiedot, sosiaaliturvatiedot,osoitteet ja puhelinnumerot.

Roskapommit liittyvät usein identiteettivarkauteen, koska niitä voi olla, ja niitä käytetään useinpääsee henkilökohtaisiin tietoihin, joita käytetään monissa tarkoituksissa, mukaan lukien jäljittely..Varastettuja henkilökohtaisia ​​tietoja voidaan käyttää muiden tekemiseenInternet-petosten muodot, kuten petolliset pyynnöt tai myynti.

3. Luottokortti-varkaus

Luottokorttipetokset uhkaavat lähinnä henkilöitä, jotka eivät ole tarpeeksi varovaisia ​​käyttäessään niitäluottokortit. Muut ihmiset ovat hämmästynyt super-clever phishing-huijauksia.

Tällainen Internet-petos alkaa, kun uhri syöttää luottokorttitiedot akaksisuuntainen verkkosivusto. Rikolliset käyttävät sitten näitä tietoja joko tekemään varojen siirtoja tai ostoksia luottokortilla.

4. Sijoitusmuutokset

Investointipetoksiin lisätään kalastusinvestointien avulla, ja niiden tavoitteena onsijoittajien huijaaminen tai identiteetin varastaminen. Huijaukset tulevat online-ilmoitustaulujen muodossa, maksullisia uutiskirjeitä taimuita väärennettyjä sisäpiiritietoja sisältäviä tiedotusmateriaaleja. Kun joukko sijoittajia putoaa huijaukselle, varastomäärätmuutetaan ja rikollinen myydään sitten varansa edulliselta asemalta.

Muut Internet-petosten muodot sisältävät epäluotettavia verkkosivustoja ja etukäteismaksuja.

Epäluotettavat verkkosivustot voivat jäljittää vakiintuneita sivustoja ja huijata kävijöitäliiketoimet ja vuorovaikutukset ikään kuin ne olisivat todellisia. Ennakkomaksuhinnat ovat lukuisia nykypäivän liike-elämässä. Voit tunnistaatämäntyyppinen huijaus melko helposti. Jos myyjä vaatii rahaa etukäteen ja lupaa palauttaa rahat, tämä kauppa on erittäin tärkeäätodennäköisesti huijaus. Etukäteen huijaukset ovat erittäin mahdollisia online-huutokaupoissa, etenkin.

Jokaista on aina päivitettävä, miten huijarit jatkavat Internetiämilloin tahansa. Seuraavassa on muutamia vinkkejä:

  • Varmista, että jokainen huutokauppasivusto, jonka haluat käyttää, on luotettava ja vältä uusia huutokauppiaita.
  • Käytettävissä olevia jäljitettäviä ja suojattuja maksuvälineitä.
  • Älä koskaan klikkaa linkkiä, joka lähetetään sähköpostitse ennen kuin vahvistat, että lähde onsähköposti on luotettava.
  • Älä koskaan anna luottokorttisi käyttöä näköpiirissäsi
  • Ole varovainen, kun teet suuria liiketoimia tai vastaat online-tarjouksiin.
  • Tarkista aina kuitit varmistaaksesi, että kaikki määrät ovat oikein.
  • ÄLÄ kirjoita luottokortin PIN-numeroa missään.
  • Pyydä korttia peruuntumaan, jos sinä huomasi sen.
  • Varmista aina varmistaaksesi sivuston, jolla haluat käyttää henkilökohtaisia ​​jataloudelliset tiedot sisältävät URL-osoitteen alkaen https: //.
November 28, 2017